Gość Napisano 17 Luty 2017 Zgłoszenie Share Napisano 17 Luty 2017 Musiałeś mi to zrobić... ? zamorduje PS. jak sobie nie pojeżdże ? PS2. Czyli parkujemy pod starą koleją na Szczawiny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
przemo_narciarz Napisano 17 Luty 2017 Zgłoszenie Share Napisano 17 Luty 2017 Proponuje kartke a4 za szybe bedziecie mogli zacząć browara na parkingu:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 17 Luty 2017 Zgłoszenie Share Napisano 17 Luty 2017 Maciek? bierzemy lacie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
johnny_narciarz Napisano 17 Luty 2017 Zgłoszenie Share Napisano 17 Luty 2017 1 minutę temu, Jasiek napisał: Maciek? bierzemy lacie Myślisz, że warto zabrać coś szerszego? Powinno dosypać, ale czy aż tle? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 17 Luty 2017 Zgłoszenie Share Napisano 17 Luty 2017 znaczy 118? nieee no dobra PS. ale te Twoje "eddie iron maiden" ładnym tłem do piwa by były Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
artix Napisano 17 Luty 2017 Zgłoszenie Share Napisano 17 Luty 2017 Nie zdążę kupić neta rano. Mój nr w razie W. 0046707691746 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
artix Napisano 17 Luty 2017 Zgłoszenie Share Napisano 17 Luty 2017 I celuje raczej w 8:30 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marcinn Napisano 18 Luty 2017 Zgłoszenie Share Napisano 18 Luty 2017 5 godzin temu, artix napisał: I celuje raczej w 8:30 Rozumie Artur że zamawiasz ranne dzwonienie Piję kawkę i pomału się będę zbierał po Johnnego Do zobaczenia na stoku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gregor_g4 Napisano 18 Luty 2017 Zgłoszenie Share Napisano 18 Luty 2017 Mamad wpadaj nie marudz;) na Szczawinach posiedzicie i towarzystwo pewnie sie znajdzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marcinn Napisano 18 Luty 2017 Zgłoszenie Share Napisano 18 Luty 2017 Mamad dawaj ,nie wiadomo kiedy bedzie nastepna okazja 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gregor_g4 Napisano 18 Luty 2017 Zgłoszenie Share Napisano 18 Luty 2017 Kładzie aż miło 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
leitner Napisano 18 Luty 2017 Autor Zgłoszenie Share Napisano 18 Luty 2017 W Szczyrku sypie Będziemy ok. 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Góral spod Skrzycznego Napisano 18 Luty 2017 Zgłoszenie Share Napisano 18 Luty 2017 33 minuty temu, gregor_g4 napisał: Kładzie aż miło Dlatego będę od dziesiątej, czekam w Kamiennej. Mój organizm mógłby temu "kładzeniu" się nie oprzeć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
leitner Napisano 18 Luty 2017 Autor Zgłoszenie Share Napisano 18 Luty 2017 O której się spotykamy i gdzie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marboru Napisano 18 Luty 2017 Zgłoszenie Share Napisano 18 Luty 2017 Panowie wypijcie za moje zdrowie. Strasznie żałuję, że grypa pokrzyżowała mi plany i już trzeci sezon z rzędu niestety musiałem odwołać czterodniowy pobyt w Korbielowie Bawcie się dobrze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Góral spod Skrzycznego Napisano 18 Luty 2017 Zgłoszenie Share Napisano 18 Luty 2017 41 minut temu, marboru napisał: Panowie wypijcie za moje zdrowie. Strasznie żałuję, że grypa pokrzyżowała mi plany i już trzeci sezon z rzędu niestety musiałem odwołać czterodniowy pobyt w Korbielowie Bawcie się dobrze Twoje i moje zdrowie. Jestem na dole pod Soliskiem. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marboru Napisano 18 Luty 2017 Zgłoszenie Share Napisano 18 Luty 2017 Korbielów zasypany śniegiem... ...jak donosi reporter "Góral Spod Skrzycznego" powszechnie zwany Twardym SkiTurem ze Szczyrku - na WZF powoli zjeżdżają się Forumowicze Warunki atmosferyczne i słabe fale "netowe" zmusiły naszego Bohatera, który łóżkom szpitalnym się już nie kłania, by skorzystał ze wsparcia logistycznego w postaci wysuniętego przyczółka nadawczego w Radomiu. Tak więc, to ja Grypa Skręt Marboru przekazuję Wam poniższe fotki. Góral we własnej osobie - jak widać punktualniejszy od najbardziej punktualnych wyciągowych A cóż, to za zamaskowany Rider? Gratulujemy barw i binokli Ponieważ Piwsko na Pilsku potrzebuje "podkładu"... ...dzisiaj w Korbielowie polecamy pyszny wurst 10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Góral spod Skrzycznego Napisano 18 Luty 2017 Zgłoszenie Share Napisano 18 Luty 2017 Bardzo ci dziękuję ? Mariuszku i Paulinko. Pełen profesjonalizm reporterski. Prawie jak twój mega filmik. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marcinn Napisano 18 Luty 2017 Zgłoszenie Share Napisano 18 Luty 2017 Tak więc dzięki WszystkIm którzy dzisiaj zjawili się na WZF Pilsku,było mega Specjalne podziękowania dla Darka -Górala za to że do 12 czekał na nas i jeszcze nas podwiózł na górny parking Dzięki panowie,miło było poznać w realu 14 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Góral spod Skrzycznego Napisano 18 Luty 2017 Zgłoszenie Share Napisano 18 Luty 2017 (edytowane) Cała przyjemność po mojej stronie: Dzięki Marcin, Andrzej, Piotr, Johny i Artur za te kilka kwadransów, bardzo miło było poznać kolejnych przesympatycznych forumowiczów Jaśka, Krzysztofa i Gregora. Do następnego razu. Pozdrowienia dla Leitnera, który obawiając się marszu pod Strugi został z tatą na górze. Przecież bym was odwiózł. Hey. Edytowane 18 Luty 2017 przez Góral spod Skrzycznego 12 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
aklim Napisano 18 Luty 2017 Zgłoszenie Share Napisano 18 Luty 2017 Wielkie dzięki za spotkanie . Jak zwykle było SUPER . Ps ciekawe , czy Jasiek jeszcze jeździ ? 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
artix Napisano 18 Luty 2017 Zgłoszenie Share Napisano 18 Luty 2017 Ja również dziękuję za mega fajne spotkanie. Było wesoło, Babajaga wymiata A mój i Janka spacer do auta to było max 300 metrów. 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
aklim Napisano 18 Luty 2017 Zgłoszenie Share Napisano 18 Luty 2017 25 minut temu, artix napisał: A mój i Janka spacer do auta to było max 300 metrów. no to my ( Maciek , Marcin ,Krzysiek , Piotrek i ja ) mieliśmy więcej szczęścia , bo załapaliśmy się na skibusa , znaczy się Góralobusa 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marcinn Napisano 18 Luty 2017 Zgłoszenie Share Napisano 18 Luty 2017 1 godzinę temu, aklim napisał: Wielkie dzięki za spotkanie . Jak zwykle było SUPER . Ps ciekawe , czy Jasiek jeszcze jeździ ? Nasz Jasiek HARPAGAN 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
artix Napisano 18 Luty 2017 Zgłoszenie Share Napisano 18 Luty 2017 Dodam jeszcze tylko że, kto dziś dawał radę na Pilsku, gotów każdy ośrodek zaatakować ? 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi