christof Napisano 15 Luty 2017 Zgłoszenie Share Napisano 15 Luty 2017 No to ja sie domyślam co sie stalo Ty harpaganie zdrowia i nie rob więcej takich numerów!Wysłane z mojej Noki 6310i...przy uzyciu palca 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
aklim Napisano 15 Luty 2017 Zgłoszenie Share Napisano 15 Luty 2017 16 minut temu, leitner napisał: Muszę trochę ograniczyć narty. leitner, rozumiem/mam nadzieję , że to tylko jakaś chwilowa słabość . Narty dla mnie to przyjemność , a nie jakaś katorżnicza walka na stoku od świtu do zmierzchu z biciem rekordów przejechanych kilometrów . Jest czas na jeżdżenie , ale też na papu , picie i inne pierdoły .Tobie radzę tak samo 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marcinn Napisano 16 Luty 2017 Zgłoszenie Share Napisano 16 Luty 2017 (edytowane) 6 godzin temu, leitner napisał: Żyję Co się stało? Głupota i tyle. Może jutro coś więcej napiszę. Muszę trochę ograniczyć narty. Marcin na Pilsku bankowo zaczynamy od piwka Zdrówka Edytowane 16 Luty 2017 przez marcinn 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Góral spod Skrzycznego Napisano 16 Luty 2017 Zgłoszenie Share Napisano 16 Luty 2017 Marcin zdrowiej, sobota blisko. A ludzie się zjeżdżają z całej Europy! 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piotr_67 Napisano 16 Luty 2017 Zgłoszenie Share Napisano 16 Luty 2017 13 godzin temu, marboru napisał: ......Kolejny rok z kolei się nie pojawię Grypa Z tego wniosek Mariusz, że na Pilsko nie możesz wyjazdu planować. Totalny spontan!!! A co do grypy to się kuruj chłopie bo masz zadanie do wykonania w Italii Hania również się kuruje. Trzyma ją trzeci tydzień. Dzisiaj znów ma wizytę u lekarza. Tak, że na Pilsku będę sam niestety. Znów sobie w samochodzie słuch trochę "zniszczę" ......Myślałem, że pogadamy a tu dupa Pozdrawiam 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piotr_67 Napisano 16 Luty 2017 Zgłoszenie Share Napisano 16 Luty 2017 7 godzin temu, leitner napisał: ..... Muszę trochę ograniczyć narty. Jak chcesz je ograniczyć to ich nie smaruj będą ograniczone Zdrówka i do zobaczenia. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gregor_g4 Napisano 16 Luty 2017 Zgłoszenie Share Napisano 16 Luty 2017 7 godzin temu, aklim napisał: leitner, rozumiem/mam nadzieję , że to tylko jakaś chwilowa słabość . Narty dla mnie to przyjemność , a nie jakaś katorżnicza walka na stoku od świtu do zmierzchu z biciem rekordów przejechanych kilometrów . Jest czas na jeżdżenie , ale też na papu , picie i inne pierdoły .Tobie radzę tak samo dokładnie Aklim, ja od dobrego tygodnia, cziennie minimum 7 godzin, a przewaznie to 9 lekkie zmeczenie materialu juz jest, ale w sobote do 12 conajmniej mam czas na relaks a przechodząc do konkretów, to kto jeszcze o 8 bedzie startować? Gdzie się spotykamy? Kasy pod Strugi? 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
leitner Napisano 16 Luty 2017 Autor Zgłoszenie Share Napisano 16 Luty 2017 To omdlenie i zapaść (coś takiego powiedzieli w szpitalu) nie była spowodowana długą jazdą na nartach tylko tym, że od COSu do BSA szedłem na piechotę w butach narciarskich z nartami z jedną małą przerwą a wcześniej nie zjadłem nic konkretnego (chciałem zjeść na BSA). Za dużo rzeczy chciałem zrobić... A teraz czekam do 11-11:30 żeby ruszyć się z domu na Skrzyczne. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
leitner Napisano 16 Luty 2017 Autor Zgłoszenie Share Napisano 16 Luty 2017 Co do tematu, to póki co 8:00 aktualna. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Góral spod Skrzycznego Napisano 16 Luty 2017 Zgłoszenie Share Napisano 16 Luty 2017 34 minuty temu, leitner napisał: Co do tematu, to póki co 8:00 aktualna. Zjedz porządne śniadanie!!!!! 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
leitner Napisano 16 Luty 2017 Autor Zgłoszenie Share Napisano 16 Luty 2017 Zjedz porządne śniadanie!!!!! Wędlina czeka Dzisiaj 3 razy mięso. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marboru Napisano 16 Luty 2017 Zgłoszenie Share Napisano 16 Luty 2017 No to Waldka nastraszyłeś Młody. Przy takim intensywnym wysiłku trzeba jeść - inaczej dzieją się takie historie... ...ale nie wszyscy muszą jeść Ci co mają jakiś tłuszczyk - to niekoniecznie Uważaj na siebie! 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dembus Napisano 16 Luty 2017 Zgłoszenie Share Napisano 16 Luty 2017 3 godziny temu, leitner napisał: ....... od COSu do BSA szedłem na piechotę w butach narciarskich z nartami z jedną małą przerwą a wcześniej nie zjadłem nic konkretnego (chciałem zjeść na BSA). Za dużo rzeczy chciałem zrobić... No toś se nordic walking trzasnął....jakieś 3 km? Pewnie na dodatek masz odciski Nie jeżdżą na BSA żadne busy spod COSu? Zdrowia dużo! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
artix Napisano 16 Luty 2017 Zgłoszenie Share Napisano 16 Luty 2017 Będzie się działo Kto nie pije (piwa na Pilsku ) ten pierdoła 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piotr_67 Napisano 16 Luty 2017 Zgłoszenie Share Napisano 16 Luty 2017 2 godziny temu, marboru napisał: ...ale nie wszyscy muszą jeść Ci co mają jakiś tłuszczyk - to niekoniecznie To nie jest tłuszczyk tylko warstwa izolacyjna - taki Bio thinsulate. Brak pożywienia źle się na niej odbija i wydatnie pogarsza współczynnik przenikania ciepła co może skutkować różnego rodzaju przypadłościami do odmrożeń a nawet śmierci z wychłodzenia włącznie. Mam nadzieję, że nie wzięliście tego na poważnie Znów użyłem takich "mądrych" słów Pozdrawiam 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Góral spod Skrzycznego Napisano 16 Luty 2017 Zgłoszenie Share Napisano 16 Luty 2017 Mam tyle do przekazania wam od mojej żonki: "macie zajebiste warunki w Korbielowie" 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
leitner Napisano 16 Luty 2017 Autor Zgłoszenie Share Napisano 16 Luty 2017 No toś se nordic walking trzasnął....jakieś 3 km? Pewnie na dodatek masz odciski [emoji6] Nie jeżdżą na BSA żadne busy spod COSu? Zdrowia dużo! Dzięki Właśnie to jest dziwne - nogi mnie nie bolą i nie mam odcisków. Co innego brat. Jak szedłem to chyba zadziałała adrenalina, bo szedłem dość szybko i nie czułem dużego zmęczenia. Nie ma busów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
artix Napisano 16 Luty 2017 Zgłoszenie Share Napisano 16 Luty 2017 Spaliłeś więcej paliwa niż zatankowałeś i z tąd problem. Organizm nie dał rady. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 16 Luty 2017 Zgłoszenie Share Napisano 16 Luty 2017 (edytowane) 2 minuty temu, artix napisał: Spaliłeś więcej paliwa niż zatankowałeś i z tąd problem. Organizm nie dał rady. No i zassało brud z dna baku i wtryski zatkało PS. może też podjadę? ale to zależy od wielu ale... Edytowane 16 Luty 2017 przez Gość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
janek57 Napisano 16 Luty 2017 Zgłoszenie Share Napisano 16 Luty 2017 3 godziny temu, leitner napisał: Nie ma busów. Hmm... wracałem busem do Bielska z BSA w styczniu o15:45. Prywatny przewoźnik ,,Żądło' 'http://www.travelszczyrk.com.pl/r_bielsko-bila.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gregor_g4 Napisano 16 Luty 2017 Zgłoszenie Share Napisano 16 Luty 2017 jutro lece na Miziową na 2 godzinki to zrobię rekonesans chociaż wg prognoz ma coś posypać i będzie pochmurnie, a szkoda, bo przez cały tydzień były Hawaje 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marcinn Napisano 16 Luty 2017 Zgłoszenie Share Napisano 16 Luty 2017 Nie przejmuj się Grzesiu damy radę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Góral spod Skrzycznego Napisano 16 Luty 2017 Zgłoszenie Share Napisano 16 Luty 2017 Pogoda wystarczy barowa. Z icm widać, że od 10,00 będzie już ok, prawie po pierwszym. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gregor_g4 Napisano 16 Luty 2017 Zgłoszenie Share Napisano 16 Luty 2017 jasne, że damy ale ostatnie dni mnie strasznie rozpieściły jeśli chodzi o pogodę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
johnny_narciarz Napisano 16 Luty 2017 Zgłoszenie Share Napisano 16 Luty 2017 20 godzin temu, leitner napisał: Żyję Cieszę się, że wszystko ok! Trochę mnie info Waldka zaniepokoiło... Oby się nie powtórzyło! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi