marboru Napisano 20 Luty 2017 Zgłoszenie Share Napisano 20 Luty 2017 (edytowane) 1 godzinę temu, leitner napisał: Dzielnie czekał na dole. Niestety ja trochę nawaliłem. Czekał na dole? Marcin musiałeś jednak porządnie zemdleć poprzedniego dnia Edytowane 20 Luty 2017 przez marboru 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
leitner Napisano 20 Luty 2017 Autor Zgłoszenie Share Napisano 20 Luty 2017 Wygląda jakby przyszedł z zaświatów 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Annaa Napisano 20 Luty 2017 Zgłoszenie Share Napisano 20 Luty 2017 13 minut temu, leitner napisał: Wygląda jakby przyszedł z zaświatów Góral turla się ze śmiechu.... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Annaa Napisano 20 Luty 2017 Zgłoszenie Share Napisano 20 Luty 2017 17 minut temu, marboru napisał: Czekał na dole? Marcin musiałeś jednak porządnie zemdleć poprzedniego dnia Górala wkleiłabym między gregora i Jaśka 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Annaa Napisano 20 Luty 2017 Zgłoszenie Share Napisano 20 Luty 2017 Fotomontaże to trudny temat...coś wiem w tym temacie. Lubię jednak relacje normalne ,z serca i bez tzw. NAPINKI! ...bez dziwnych historii. Leitner, Marcin...Błagam, dbaj o siebie, pamiętam Cię ze spotkania na SnowExpo w Warszawie- kiedy musiałeś w niedzielę jechać do babci do szpitala.,byłeś rozemocjonowany, nie wiedziałeś co robić! Twoje oczy i zachowanie....totalna rozsypka. Proponowaliśmy Ci ,że Cię podwieziemy,poradziłeś sobie sam i wiadomości później były pozytywne...Dbaj o siebie mądry chłopaku dbaj 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Góral spod Skrzycznego Napisano 21 Luty 2017 Zgłoszenie Share Napisano 21 Luty 2017 5 godzin temu, marboru napisał: Czekał na dole? Marcin musiałeś jednak porządnie zemdleć poprzedniego dnia Bardzo proszę p przesłanie tego czegoś przez Messenger. I zgodę na wykorzystanie ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piotr_67 Napisano 21 Luty 2017 Zgłoszenie Share Napisano 21 Luty 2017 6 godzin temu, marboru napisał: Czekał na dole? Marcin musiałeś jednak porządnie zemdleć poprzedniego dnia No to mnie ten upadek przed skocznia również chyba z lekka zamroczył Pozdrawiam 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marcinn Napisano 21 Luty 2017 Zgłoszenie Share Napisano 21 Luty 2017 33 minuty temu, Piotr_67 napisał: No to mnie ten upadek przed skocznia również chyba z lekka zamroczył Pozdrawiam Piotr nie tylko Cię zamroczył 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marboru Napisano 21 Luty 2017 Zgłoszenie Share Napisano 21 Luty 2017 4 godziny temu, Góral spod Skrzycznego napisał: Bardzo proszę p przesłanie tego czegoś przez Messenger. I zgodę na wykorzystanie ? Proszę bardzo - przesłane, można udostępniać 3 godziny temu, Piotr_67 napisał: No to mnie ten upadek przed skocznia również chyba z lekka zamroczył Piotr - ja proszę uważaj na siebie, uważaj 2 godziny temu, marcinn napisał: Piotr nie tylko Cię zamroczył Marcin, a Ty akurat, to Darka nie mogłeś zauważyć - zapozował idealnie za Tobą A ponieważ szybki jest - to cyk fotkę i zaraz na kiełbaskę do baru 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piotr_67 Napisano 21 Luty 2017 Zgłoszenie Share Napisano 21 Luty 2017 3 godziny temu, marboru napisał: Piotr - ja proszę uważaj na siebie, uważaj Już jestem po prześwietleniu. Na szczęście tylko stłuczenie mięśni międzyżebrowych - będę żył Przy okazji wyszło, że obraz płuc i obraz serca jest OK. Macie dokładny obraz mojego zdrowia Hania również zaczyna dochodzić............ , do zdrowia oczywiście. Tak, że możemy spokojnie jechać do Italii. Pozdrawiam 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bumer Napisano 21 Luty 2017 Zgłoszenie Share Napisano 21 Luty 2017 Piotrze, stłuczenie żeber odczuwa się miesiąc, a często dłużej. Każdy kaszel, kichniecie, że nie powiem o zatwardzeniu, będzie Ci wybryki na Pilsku przypominać. Miałem to, wiem jak to jest. Jak mnie w nosie zakręcilo do kichniecia, łydki mi drżaly z obawy jak klata zaboli. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Plywak Napisano 21 Luty 2017 Zgłoszenie Share Napisano 21 Luty 2017 2 minutes ago, Bumer said: Miałem to, wiem jak to jest. Zatwardzenie ? Opowiedz nam o tym Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 21 Luty 2017 Zgłoszenie Share Napisano 21 Luty 2017 (edytowane) Żartujcie...żartujcie... ale na live, to nie wyglądało śmiesznie. Myślałem, że te piękne heady połamał. A jak tylko żebra to spoko... "odrosną" PS. a poważnie zdrowia życzę. Edytowane 21 Luty 2017 przez Gość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piotr_67 Napisano 21 Luty 2017 Zgłoszenie Share Napisano 21 Luty 2017 (edytowane) 38 minut temu, Bumer napisał: .....stłuczenie żeber odczuwa się miesiąc, a często dłużej..... Nawet do trzech Na nartach miałem to już 3 razy. Co ciekawe zawsze ta sama (prawa) strona. No i zawsze musiałem kupić nowe kijki Teraz to samo. Zaczynam się zastanawiać czy nie rozpocząć jazdy bez kijków - jak w tych popularnych tematach na forach narciarskich Przynajmniej mam odpowiedź na ewentualne pytanie "Po co komu kijki?" - moja odpowiedź "Po to aby sobie obtłuc żebra" Pozdrawiam Edytowane 21 Luty 2017 przez Piotr_67 Dopisek 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
christof Napisano 21 Luty 2017 Zgłoszenie Share Napisano 21 Luty 2017 Wywal kije kup zbroje 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
przemo_narciarz Napisano 21 Luty 2017 Zgłoszenie Share Napisano 21 Luty 2017 27 minut temu, Piotr_67 napisał: Zaczynam się zastanawiać czy nie rozpocząć jazdy bez kijków - jak w tych popularnych tematach na forach narciarskich Przynajmniej mam odpowiedź na ewentualne pytanie "Po co komu kijki?" - moja odpowiedź "Po to aby sobie obtłuc żebra" Ja nie używam w ogóle zaczepów do kijków, jak się wysypie to muszę kijków szukać ale za to mam całe żebra:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marcinn Napisano 21 Luty 2017 Zgłoszenie Share Napisano 21 Luty 2017 16 minut temu, przemo_narciarz napisał: Ja nie używam w ogóle zaczepów do kijków, jak się wysypie to muszę kijków szukać ale za to mam całe żebra:D A ja zawsze używam zaczepów do kijów i nigdy nic nie miałem połamanego czy obtłuczonego ale się nie wysypuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marboru Napisano 21 Luty 2017 Zgłoszenie Share Napisano 21 Luty 2017 (edytowane) 2 godziny temu, Piotr_67 napisał: Już jestem po prześwietleniu. Na szczęście tylko stłuczenie mięśni międzyżebrowych - będę żył Przy okazji wyszło, że obraz płuc i obraz serca jest OK. Macie dokładny obraz mojego zdrowia Hania również zaczyna dochodzić............ , do zdrowia oczywiście. Tak, że możemy spokojnie jechać do Italii. Nawet gdybyś coś z żebrami miał, to przecież i tak byś pewnie do Italii pojechał To już niedługo... Zdrówka dla Ciebie i dla Hani 1 godzinę temu, Piotr_67 napisał: Nawet do trzech Na nartach miałem to już 3 razy. Co ciekawe zawsze ta sama (prawa) strona. No i zawsze musiałem kupić nowe kijki Teraz to samo. Zaczynam się zastanawiać czy nie rozpocząć jazdy bez kijków - jak w tych popularnych tematach na forach narciarskich Przynajmniej mam odpowiedź na ewentualne pytanie "Po co komu kijki?" - moja odpowiedź "Po to aby sobie obtłuc żebra" Jakbyś chciał rażący zielony - to mam takie na zbyciu nówki 125 od Kompierdell w dobrej cenie Edytowane 21 Luty 2017 przez marboru 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
przemo_narciarz Napisano 21 Luty 2017 Zgłoszenie Share Napisano 21 Luty 2017 1 godzinę temu, marcinn napisał: A ja zawsze używam zaczepów do kijów i nigdy nic nie miałem połamanego czy obtłuczonego ale się nie wysypuję Też się nie wysypuję ale prewencję trzeba zachować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Góral spod Skrzycznego Napisano 21 Luty 2017 Zgłoszenie Share Napisano 21 Luty 2017 Jeszcze jeden fotomontaż z Marcinem: 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marboru Napisano 21 Luty 2017 Zgłoszenie Share Napisano 21 Luty 2017 15 minut temu, Góral spod Skrzycznego napisał: Jeszcze jeden fotomontaż z Marcinem... Twój lepszy 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 21 Luty 2017 Zgłoszenie Share Napisano 21 Luty 2017 2 godziny temu, marcinn napisał: A ja zawsze używam zaczepów do kijów i nigdy nic nie miałem połamanego czy obtłuczonego ale się nie wysypuję Ja też nie lubię się wywalać bo to przecież boli. Ale jak już... to i tak nie wiem gdzie są kije PS. z zasady za jakiś czas... ludzie mi przywożą i opowiadają jak to leciałem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 21 Luty 2017 Zgłoszenie Share Napisano 21 Luty 2017 (edytowane) 20 godzin temu, Annaa napisał: Górala wkleiłabym między gregora i Jaśka Mówisz i masz Sory Darek ale narty masz od Maćka PS. nartę znaczy jedną ale chyba dasz radę... Edytowane 21 Luty 2017 przez Gość PS. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marcinn Napisano 21 Luty 2017 Zgłoszenie Share Napisano 21 Luty 2017 Jasiek to wygląda jakby Andrzej i Gregor z Góralem polemizowali o tych nartach od Johnego 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
leitner Napisano 21 Luty 2017 Autor Zgłoszenie Share Napisano 21 Luty 2017 Heh... Moja fotka staje się popularna W takim razie może znajdę jeszcze jakąś grupową. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi