Gość Napisano 16 Luty 2017 Zgłoszenie Share Napisano 16 Luty 2017 Jednak nie, mnie w sobotę nie będzie. Planuje niedzielę! ale trwa negocjacja czy Pilsko czy Skrzyczne... ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
artix Napisano 16 Luty 2017 Zgłoszenie Share Napisano 16 Luty 2017 Jasiek, nie migaj się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
artix Napisano 17 Luty 2017 Zgłoszenie Share Napisano 17 Luty 2017 Właśnie odbijam promem do Niemiec. Już się nie mogę doczekać jutra 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marcinn Napisano 17 Luty 2017 Zgłoszenie Share Napisano 17 Luty 2017 14 minut temu, artix napisał: Właśnie odbijam promem do Niemiec. Już się nie mogę doczekać jutra A ja właśnie jadę do pracy po rannych nartach w Czechach 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
artix Napisano 17 Luty 2017 Zgłoszenie Share Napisano 17 Luty 2017 11 minut temu, marcinn napisał: A ja właśnie jadę do pracy po rannych nartach w Czechach Więc do jutra Marcinie 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marcinn Napisano 17 Luty 2017 Zgłoszenie Share Napisano 17 Luty 2017 Przed chwilą, artix napisał: Więc do jutra Marcinie Tam koło 8.30 na Szczawinach,tak jak Piotr zaznaczył na mapce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
artix Napisano 17 Luty 2017 Zgłoszenie Share Napisano 17 Luty 2017 Orajt Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Góral spod Skrzycznego Napisano 17 Luty 2017 Zgłoszenie Share Napisano 17 Luty 2017 19 minut temu, marcinn napisał: Tam koło 8.30 na Szczawinach,tak jak Piotr zaznaczył na mapce To o której pierwsze piwo na Szczawinach, żebym tam nie czekał bezczynnie? 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piotr_67 Napisano 17 Luty 2017 Zgłoszenie Share Napisano 17 Luty 2017 12 minut temu, Góral spod Skrzycznego napisał: To o której pierwsze piwo na Szczawinach, żebym tam nie czekał bezczynnie? No a o której włączają krzesełka? Bo wystarczy dodać z 15 minut i mamy wynik Pozdrawiam 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
christof Napisano 17 Luty 2017 Zgłoszenie Share Napisano 17 Luty 2017 O 8:00 ruszają krzesła;)Wysłane z mojej Noki 6310i...przy uzyciu palca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
aklim Napisano 17 Luty 2017 Zgłoszenie Share Napisano 17 Luty 2017 Jak żona da przepustkę , to jestem 8 rano na polanie Strugi . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piotr_67 Napisano 17 Luty 2017 Zgłoszenie Share Napisano 17 Luty 2017 16 minut temu, aklim napisał: Jak żona da przepustkę , to jestem 8 rano na polanie Strugi . Co to znaczy "jak żona da przepustkę"? Przecież to dowódca wydaje przepustki a nie podwładny Pozdrawiam 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 17 Luty 2017 Zgłoszenie Share Napisano 17 Luty 2017 Pogoda ma być fatalna. A w niedziele ma być słonecznie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marcinn Napisano 17 Luty 2017 Zgłoszenie Share Napisano 17 Luty 2017 5 minut temu, Jasiek napisał: Pogoda ma być fatalna. A w niedziele ma być słonecznie. Dlatego jutro spotkanie nieprzypadkowych narciarzy drogi Jaśku 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piotr_67 Napisano 17 Luty 2017 Zgłoszenie Share Napisano 17 Luty 2017 26 minut temu, Jasiek napisał: Pogoda ma być fatalna. Kiedyś Maciek miał w stopce coś o "złej pogodzie", "słabych charakterach" i "złych ubraniach" (nie pamiętam dokładnie). Tak, że Jaśko nie wynokwiaj tylko 8.00 na "Strugach" - dopuszczamy wersję bez nart. Pozdrawiam 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 17 Luty 2017 Zgłoszenie Share Napisano 17 Luty 2017 22 minuty temu, Piotr_67 napisał: Tak, że Jaśko nie wynokwiaj tylko 8.00 na "Strugach" - dopuszczamy wersję bez nart Bez nart to i bez auta... PS. ale mnie denerwujecie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
christof Napisano 17 Luty 2017 Zgłoszenie Share Napisano 17 Luty 2017 Dziś trasy na Pilsku powiedział bym całkiem ok, za to warunki na Miziowej bardzo dobre... PS. Gdy zjeżdżałem o 12:00 zaczynał padać śnieg. 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 17 Luty 2017 Zgłoszenie Share Napisano 17 Luty 2017 Szczyt Miziowa Solisko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
christof Napisano 17 Luty 2017 Zgłoszenie Share Napisano 17 Luty 2017 dobrze wyczułem moment ewakuacji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
aklim Napisano 17 Luty 2017 Zgłoszenie Share Napisano 17 Luty 2017 i dobrze , niech napier....... białym g........ 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marcinn Napisano 17 Luty 2017 Zgłoszenie Share Napisano 17 Luty 2017 Przed chwilą, mamad napisał: To dajcie znac gdzie bedziecie bo po ginekologu wybiore sie z zona. Ona w 6 miesiacu ciazy wiec prosze bez extrim. No jak gdzie będziemy w barze na Szczawinach,bez extrim Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
johnny_narciarz Napisano 17 Luty 2017 Zgłoszenie Share Napisano 17 Luty 2017 4 godziny temu, marcinn napisał: Dlatego jutro spotkanie nieprzypadkowych narciarzy drogi Jaśku 4 godziny temu, Piotr_67 napisał: Kiedyś Maciek miał w stopce coś o "złej pogodzie", "słabych charakterach" i "złych ubraniach" (nie pamiętam dokładnie). Jutro ma padać, mglić - no nie wiem... Nie ma złej pogody na narty, są tylko słabe charaktery i nieodpowiednia odzież... 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
leitner Napisano 17 Luty 2017 Autor Zgłoszenie Share Napisano 17 Luty 2017 Jestem w Korbielowie. Jest biało i 1 stopień na plusie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 17 Luty 2017 Zgłoszenie Share Napisano 17 Luty 2017 (edytowane) Maciek bedziesz? bo jak tak to ja poświęcę się i pojadę na orczyki we mgle! Edytowane 17 Luty 2017 przez Gość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
johnny_narciarz Napisano 17 Luty 2017 Zgłoszenie Share Napisano 17 Luty 2017 25 minut temu, Jasiek napisał: Maciek bedziesz? bo jak tak to ja poświęcę się i pojadę na orczyki we mgle! Oczywiście! Wbijaj! PS. Artix przyjeżdża specjalnie aż z Malmo - szacun! 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi