leitner Napisano 14 Luty 2017 Zgłoszenie Share Napisano 14 Luty 2017 Na prośbę kilku osób zakładam temat o sobotnim WZF na Pilsku. Kto się wybiera? My będziemy ok. 8-9. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marcinn Napisano 14 Luty 2017 Zgłoszenie Share Napisano 14 Luty 2017 Ja bedę Oczywiscie trzymamy się Marcin tematu który założyłeś 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
christof Napisano 14 Luty 2017 Zgłoszenie Share Napisano 14 Luty 2017 Ja też będę[emoji3] Wysłane z mojej Noki 6310i...przy uzyciu palca 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
johnny_narciarz Napisano 14 Luty 2017 Zgłoszenie Share Napisano 14 Luty 2017 Może też się zjawię. Mówię może, bo sporo się u mnie dzieję... Oczywiście raczej skitourowo. 32 minuty temu, marcinn napisał: Ja bedę Na tourach oczywiście? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Góral spod Skrzycznego Napisano 14 Luty 2017 Zgłoszenie Share Napisano 14 Luty 2017 (edytowane) Jeżeli planować będziecie jakiś wspólny posiłek gdzieś na dole dajcie znać w jakich godzinach. Chętnie z wami te pół szklaneczki piwska spożyję. Edytowane 14 Luty 2017 przez Góral spod Skrzycznego 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marcinn Napisano 14 Luty 2017 Zgłoszenie Share Napisano 14 Luty 2017 48 minut temu, johnny_narciarz napisał: Może też się zjawię. Mówię może, bo sporo się u mnie dzieję... Oczywiście raczej skitourowo. Na tourach oczywiście? Tury planuję na czwartek Javorovy Vrch Piszesz się 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
leitner Napisano 14 Luty 2017 Autor Zgłoszenie Share Napisano 14 Luty 2017 Oczywiscie trzymamy się Marcin tematu który założyłeś [emoji23] Trzymam się pewnie niesłusznej zasady, żeby nie łączyć alkoholu z nartami Tytuł musi przyciągać czytelników. Nie musi mieć sensu. To taki mały PR. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
johnny_narciarz Napisano 14 Luty 2017 Zgłoszenie Share Napisano 14 Luty 2017 31 minut temu, marcinn napisał: Tury planuję na czwartek Javorovy Vrch Piszesz się Niestety w czwartek pracuje a pogoda ma być super... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mig12345 Napisano 15 Luty 2017 Zgłoszenie Share Napisano 15 Luty 2017 Trzymam się pewnie niesłusznej zasady, żeby nie łączyć alkoholu z nartami [emoji6]. Przecież nikt nie pije alkoholu.... ;-) 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Aressi Napisano 15 Luty 2017 Zgłoszenie Share Napisano 15 Luty 2017 (edytowane) 12 godzin temu, leitner napisał: Trzymam się pewnie niesłusznej zasady, żeby nie łączyć alkoholu z nartami Tytuł musi przyciągać czytelników. Nie musi mieć sensu. To taki mały PR. To tak zwany "złoty PR" ! Albo raczej złocisty! Edytowane 15 Luty 2017 przez Aressi 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
artix Napisano 15 Luty 2017 Zgłoszenie Share Napisano 15 Luty 2017 Ja będę. Gdzie mam parkować w sobotę rano? 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marcinn Napisano 15 Luty 2017 Zgłoszenie Share Napisano 15 Luty 2017 49 minut temu, artix napisał: Ja będę. Gdzie mam parkować w sobotę rano? Koło mnie 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piotr_67 Napisano 15 Luty 2017 Zgłoszenie Share Napisano 15 Luty 2017 58 minut temu, artix napisał: Ja będę. Gdzie mam parkować w sobotę rano? No i koło mnie A tak poważnie to chciałbym zaparkować przy schodkach do krzesełka na Szczawiny. Do zobaczyska. 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
artix Napisano 15 Luty 2017 Zgłoszenie Share Napisano 15 Luty 2017 Ok melduje się [emoji6]Head Rally - Probably the best ski in the world [emoji6] 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Góral spod Skrzycznego Napisano 15 Luty 2017 Zgłoszenie Share Napisano 15 Luty 2017 No widzę, że muszę udać się nieco wyżej. W takim razie czekam od 9,30 u Ferra na Szczawinach, wypiję pół szklaneczki i zjem tradycyjnie kiełbaskę. Wyżej się nie dostanę bez nart, choć pewnie ucztować będziecie w starym schronisku. Jakoś wam to wybaczę. Mogę być również po 11,00 w Kamiennej w restauracji przy dolnej stacji krzesełka, pewnie i tak tam wylądujecie na koniec zjeżdżając przez Buczynkę na Solisko. Jakieś inne propozycje? 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marboru Napisano 15 Luty 2017 Zgłoszenie Share Napisano 15 Luty 2017 Zaplanowane narty, urlop, Pilsko i? Kolejny rok z kolei się nie pojawię Grypa 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Góral spod Skrzycznego Napisano 15 Luty 2017 Zgłoszenie Share Napisano 15 Luty 2017 12 minut temu, marboru napisał: Zaplanowane narty, urlop, Pilsko i? Kolejny rok z kolei się nie pojawię Grypa Właśnie coś tak cicho z nizin. Czyżby też twój obwód pasa się powiększał? 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marboru Napisano 15 Luty 2017 Zgłoszenie Share Napisano 15 Luty 2017 3 minuty temu, Góral spod Skrzycznego napisał: Właśnie coś tak cicho z nizin. Czyżby też twój obwód pasa się powiększał? Niestety tak przykre to...ale jak tu nie zjeść pysznych zapiekanek od Pauli? Skąd wiedziałeś, że akurat spożywam? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Góral spod Skrzycznego Napisano 15 Luty 2017 Zgłoszenie Share Napisano 15 Luty 2017 Bo ja spędzam w kuchni codziennie 4-6 godzin. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gregor_g4 Napisano 15 Luty 2017 Zgłoszenie Share Napisano 15 Luty 2017 będę o 8 na Strugi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
johnny_narciarz Napisano 15 Luty 2017 Zgłoszenie Share Napisano 15 Luty 2017 1 godzinę temu, Góral spod Skrzycznego napisał: Czyżby też twój obwód pasa się powiększał? 1 godzinę temu, marboru napisał: ale jak tu nie zjeść pysznych zapiekanek od Pauli? Mariusz, musisz kupić "tłuściocha", wtedy na pewno zeszczuplejesz i pyszne zapiekanki od Pauli nie pokrzyżują planów... Później wciągnę Cię do teamu, zaczniesz starty i kariera sama się rozwinie... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Waldek Napisano 15 Luty 2017 Zgłoszenie Share Napisano 15 Luty 2017 Witam. Byłem dzisiaj umówiony w BSA z Leitnerem. W momencie spotkania Marcin był podenerwowany bo jak zrozumiałem zgubili kluczyki od samochodu.Nagle zaczął słaniać się z nóg wręcz brakowało mu tchu.Położyłem go na ławce,podbiegły dwie miłe panie Tamara i Magda ,które mi pomogły i szybko zajęły się Marcinem. Zawołaliśmy Goprowców a oni stwierdzili,że jest potrzebna karetka.Na stoku był z bratem a ojciec dojechał Taxi w momencie przyjazdu karetki. Ok. 21. brat wysłał sms -a ,że robią mu podst. badanie i powinien wrócić jeszcze dzisiaj ze szpitala.O 23.00 dostałem SMS -a ,że Marcin jest na kwaterze,więc chyba się sam odezwie co takiego się mu stało. 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
artix Napisano 15 Luty 2017 Zgłoszenie Share Napisano 15 Luty 2017 (edytowane) Szok ? Czekam na dobre wieści. Edytowane 15 Luty 2017 przez artix 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
leitner Napisano 15 Luty 2017 Autor Zgłoszenie Share Napisano 15 Luty 2017 Żyję Co się stało? Głupota i tyle. Może jutro coś więcej napiszę. Muszę trochę ograniczyć narty. 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 15 Luty 2017 Zgłoszenie Share Napisano 15 Luty 2017 No już chciałem Ci napisać że chyba Cię pop... PS. zdrowia życzę! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi