Barty Napisano 13 Luty 2017 Zgłoszenie Share Napisano 13 Luty 2017 Witam serdecznie ! W dotychczasowych spodniach Authority czuję się trochę niekomfortowo, bo są za szerokie. Były także za długie, szurałem nimi po ziemi, więc troszkę skróciłem. Myślę, że nadeszła pora na zmianę dla lepszego samopoczucia jazdy. Jeżdżę raczej ostrożnie, więc na śniegu nie siadam zbyt często. Ponieważ resztka sezony, więc z odwiedzonych sklepów i przymierzonych pasujących zostały 2 do dyspozycji: Sango Alpine Pro http://www.alpinepro.pl/alpine-pro/sango/20652/ cena 300 Salonon Fantasy Pant http://www.salomon.com/pl/product/fantasy-pant-m-1.html cena 560 różnica zatem spora, więc czy warto aż tak inwestować dla początkującego narciarza ? Proszę o Wasze rady i dziękuję ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mifilim Napisano 13 Luty 2017 Zgłoszenie Share Napisano 13 Luty 2017 żadne z nich, kup w makro za 120 zyla i będziesz zadowolony a potem... za 560zł można kupić naprawdę bardzo dobry produkt 20/20k z dobrą membraną. poczytaj na forum Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Barty Napisano 13 Luty 2017 Autor Zgłoszenie Share Napisano 13 Luty 2017 własnie te no name'y w cenie do 150 to troche lipny materiał i szerokie źle dopasowany do postury Mam właśnie takie Authority teraz za 150. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
endrju Napisano 13 Luty 2017 Zgłoszenie Share Napisano 13 Luty 2017 Za 299,00 kupiłem kilteca level 10. Bardzo sobie chwalę- przy -20 było mi ciepło na Chopoku w tym sezonie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Barty Napisano 13 Luty 2017 Autor Zgłoszenie Share Napisano 13 Luty 2017 no salomony są bez szelek, a alpine z szelkami.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
przemo_narciarz Napisano 13 Luty 2017 Zgłoszenie Share Napisano 13 Luty 2017 (edytowane) Ja w zeszym roku kupilem ice peaki cena chyba 270 na wyprzy spodnie super dopasowane, membrana ok 10k swietna na duże mrozy i na wiosenne jeżdżenie. Niestety modelu nie pamietam kupilem w martes. Edytowane 13 Luty 2017 przez przemo_narciarz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Barty Napisano 13 Luty 2017 Autor Zgłoszenie Share Napisano 13 Luty 2017 dziękuję za Wasze odpowiedzi, ale liczyłem na odniesienie się do tych modeli, o których wspomniałem, gdyż w odwiedzonych sklepach już "resztki" pozostały z pasujących na mnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi