marcinn Napisano 12 Luty 2017 Zgłoszenie Share Napisano 12 Luty 2017 Dziś moje pierwsze tury,nie licząc debiutu tydzień temu na WZF na Rysiance Startuję a właściwie startujemy(,córka z buta z dupolotem postanowiła mi potowarzyszyć) koło hotelu Stok w Wiśle Start przy dolnej trasie niebieskiej ale od strony wewnętrznej poza stokiem,zakaz właścicieli ośrodka dla łazików Śnieg na dole w dużej mierze przetopiony,cóż słoneczko dziś pięknie grzało Samych skiturowców policzyłem w drodze do Wielkiej Czantori sztuk 4 plus ja Bardzo fajnie spędzony dzionek,ale z nowymi butkami jak na razie się nie polubiliśmy,prawy kąsał jak wściekły pies Oczywiście dam im jeszcze szanse ale jak tak dalej pójdzie to pójdą w świat Parę foci 10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Góral spod Skrzycznego Napisano 12 Luty 2017 Zgłoszenie Share Napisano 12 Luty 2017 (edytowane) Co wy z tymi butkami, czyżbyście kupowali je wszyscy na krakowskiej. Do książkowej propozycji Rysia koniecznie trzeba dołożyć 0,5 numeru. Inaczej będziecie musieli je grzać a to kosztuje parę stówek i to już nie ten kształt. Moja żonka się nie dała, uparła się i po trzeciej wymianie ma super Heady na nogach. A ja kolejny rabacik na nowe nartki. Też mialem chętkę na te ultra lekkie botki, korzystam jednak z uniwersalnych Tecnica Cochise lekko odchudzonych z ruchomą cholewką i jest super, znaczy się było... . Chyba były za ciężkie. ? Ale widzę, że zarażasz najmłodszą na forum narciarkę. Tylko nie odziewaj ja na razie w foki bo się zrazi. Mój synek w wieku 10 lat łaził ze mną w śniegu po Pilsku, płakał i klął na mnie ile umiał. Edytowane 12 Luty 2017 przez Góral spod Skrzycznego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marcinn Napisano 13 Luty 2017 Autor Zgłoszenie Share Napisano 13 Luty 2017 9 godzin temu, Góral spod Skrzycznego napisał: Ale widzę, że zarażasz najmłodszą na forum narciarkę. Tylko nie odziewaj ja na razie w foki bo się zrazi. Mój synek w wieku 10 lat łaził ze mną w śniegu po Pilsku, płakał i klął na mnie ile umiał. Spoko Darku nic na siłę Młoda po 3 latach jazdy zjazdowej szuka już nowych wrażeń 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi