rufi007 Napisano 28 Październik 2005 Zgłoszenie Share Napisano 28 Październik 2005 Mam pytanie - przy moich umiejetnosciach (troche lepszy amator), wadze 76 kg i wzroscie 188 cm, ktore z tych desek beda lepsze i jaką dobrać długość ? Z gory dzieki za odpowiedź ! :-) rafal p.s. , mysle o Atomic seria C np(C9) oraz Metron np(M8) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Boogie Napisano 29 Październik 2005 Zgłoszenie Share Napisano 29 Październik 2005 Jakie narty Atomica wybrac ???????????? sl9:) 165cm dł Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
muzin Napisano 29 Październik 2005 Zgłoszenie Share Napisano 29 Październik 2005 Jakie narty Atomica wybrac ???????????? a dlaczego nie np Fischer??? PS.nie robię dla Bobic-a Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Boogie Napisano 29 Październik 2005 Zgłoszenie Share Napisano 29 Październik 2005 Jakie narty Atomica wybrac ???????????? no ja tez jestem za fischerem bo sam na nich jeżdze( rc4 world cup Sc) i są wyśmienite no ale kolega prosił żeby napisać o atomicach:P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ski Racer Napisano 29 Październik 2005 Zgłoszenie Share Napisano 29 Październik 2005 Jakie narty Atomica wybrac ???????????? 160 cm, 165 nie ma! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ski Racer Napisano 29 Październik 2005 Zgłoszenie Share Napisano 29 Październik 2005 Jakie narty Atomica wybrac ???????????? Według mnie Atomic Race SL9 to najlepsze narty dla Ciebie! Dla amatorów skala SL9 to 10/10! A dla zawodowców myślę że 6,5/10! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ryba Napisano 30 Październik 2005 Zgłoszenie Share Napisano 30 Październik 2005 Jakie narty Atomica wybrac ???????????? Ciekawe co chcesz robić na tych nartach ? Ale jak lubisz szybko jeżdzić na krawędziach to SL9, jeżeli do tej pory jeździłeś na polsportach to zesrasz się z wrażenia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Boogie Napisano 30 Październik 2005 Zgłoszenie Share Napisano 30 Październik 2005 Jakie narty Atomica wybrac ???????????? ryba ujoł to dosadnie po prostu wszystko zostało wyjaśnione:D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SB Napisano 31 Październik 2005 Zgłoszenie Share Napisano 31 Październik 2005 Jakie narty Atomica wybrac ???????????? nie kupuj atmmica ja ostatnie 4 lata jeździłem na atmach(2 lata na Beta race 9 i 2 lata na SL9) i byłem Srednio zadowolony- trudne i twarde narty ciężko je utrzymać na twardych trasach szczegulnie z sztucznego śniegu.W lutym wziłem z MAXA do testów Fischery RC4 SC 160 cm. I TO JEST PRAWDZIWY ODLOT - CZARNO ŻÓŁTA TORPEDA ODLATUJE W DÓŁ STOKU A TY JESTEŚ ODPOWIEDZIALNY I JAK NAJBARDZIEJ PANUJESZ NAD TOREM JEJ LOTU. POLECAM!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SB Napisano 31 Październik 2005 Zgłoszenie Share Napisano 31 Październik 2005 Jakie narty Atomica wybrac ???????????? aha długość ja mam 182 cm wzrostu i warzę 69 kg i jeżdżę na 160, więc myślę że dla ciebie będą optymalne 165 jeśli pasjonuje cię carving(bez kijów)a jeśli bardziej gigant to wybież 170 ale nie porywaj się wtedy na nartę typowo gigantową ma zbyt duży promień skrętu i szczegulnie źle sie jeździ na polskich wąskich stokach. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomek42 Napisano 31 Październik 2005 Zgłoszenie Share Napisano 31 Październik 2005 Jakie narty Atomica wybrac ???????????? Jeśli amator, to wybór prawidlowy.Wszystko o C9 napisano i to jest prawda. Natomiast ja wybrałbym metrony i w tym wypadku warto zastanowic sie nad tym co wolisz. M8 ma sporo wiekszy promien od np. M9. pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ski Racer Napisano 3 Listopad 2005 Zgłoszenie Share Napisano 3 Listopad 2005 Jakie narty Atomica wybrac ???????????? A ja jeżdże na Atomach i jestem bardzo...bardzo...bardzo zadowolony, ponieważ testowałem przed kupnem Fischery: Race i WorldCup'y, Volkl - P60, Rossignol'e Oversize................i....................wybrałem Atomy! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi