Jeeb Napisano 10 Luty 2017 Zgłoszenie Share Napisano 10 Luty 2017 5 godzin temu, Pablo napisał: Dzięki wszystkim za dobre słowo, długo się zastanawiałem czy o tym pisać - zacząłem już wczoraj wieczorem i tak noc nieprzespana, a rano dalej miałem dylemat, przecież się nieznany i co to kogo obchodzi mój wypadek - ale jakoś tak zżyłem się z tym forum, zaglądam tu prawie codziennie, równie chętnie lubię coś napisać, wrzucić jakieś zdjęcia - tylko żeby dzień trwał kilka godzin dłużej i człowiek miał mniej obowiązków, pewnie pisałbym relacje z wyjazdów dużo częściej. Chociaż nie udało mi się jeszcze poznać z nikim z was, i nie przywitałem się należycie pojawiając się tu, tylko z marszu zacząłem pisać o nowej inwestycji w Kasina-Ski, miło mi być wśród forumowiczów skionline. Będziesz miał teraz dużo czasu aby pisać na forach narciarskich. Szybkiego powrotu na trasy życzę - Ivica Kostelic podobno miał 7 razy operowane kolana! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Baartos Napisano 10 Luty 2017 Zgłoszenie Share Napisano 10 Luty 2017 Rowniez szybkiego powrotu do nartowania!:-)dzis w Czyrnej na wylocie 3 tzn na ost.sciance ktos musial konkretnie sie wylozyc bo az heli LPRu ladowal na stoku...i xabral ta osobe. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
artix Napisano 11 Luty 2017 Zgłoszenie Share Napisano 11 Luty 2017 Wracaj do zdrowia bo masz ważne sprawy do załatwienia. Mój miał dziś premierę pod blokiem. 3.5 roku i najdumniejszy tata świata 9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adamila021 Napisano 22 Luty 2017 Zgłoszenie Share Napisano 22 Luty 2017 W Polsce i tak juz chyba jest koniec, snieg moze jest ale warunki tragiczne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pablo Napisano 21 Grudzień 2017 Autor Zgłoszenie Share Napisano 21 Grudzień 2017 Dziś 21.12 o 8.00 po 10 miesiącach od wypadku, przeszedłem zabieg rekonstrukcji ACL i szycia łękotki w lewym kolanie.Na razie boli jak sku...Ale ma być tylko lepiej - teraz powrót do siebie i od Nowego Roku rehabilitacja.Niestety nie będzie mi dane w tym sezonie zobaczenia na własne oczy Nowego Szczyrku, ani pojeżdżenia, bądź spotkania się tam z forumowiczami Skionline.Pozdrawiam Paweł 2 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Przemek Napisano 21 Grudzień 2017 Zgłoszenie Share Napisano 21 Grudzień 2017 22 minuty temu, Pablo napisał: Dziś 21.12 o 8.00 po 10 miesiącach od wypadku, przeszedłem zabieg rekonstrukcji ACL i szycia łękotki w lewym kolanie. Na razie boli jak sku... Ale ma być tylko lepiej - teraz powrót do siebie i od Nowego Roku rehabilitacja. Niestety nie będzie mi dane w tym sezonie zobaczenia na własne oczy Nowego Szczyrku, ani pojeżdżenia, bądź spotkania się tam z forumowiczami Skionline. Pozdrawiam Paweł Boli, bo musi boleć...ale pamiętaj że to chwilowe. Teraz najważniejsza rehabilitacja. Wierz mi... A potem to już tylko powrót na stoki . I tego Ci życzę! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Góral spod Skrzycznego Napisano 21 Grudzień 2017 Zgłoszenie Share Napisano 21 Grudzień 2017 Dziś 21.12 o 8.00 po 10 miesiącach od wypadku, przeszedłem zabieg rekonstrukcji ACL i szycia łękotki w lewym kolanie.Na razie boli jak sku...Ale ma być tylko lepiej - teraz powrót do siebie i od Nowego Roku rehabilitacja.Niestety nie będzie mi dane w tym sezonie zobaczenia na własne oczy Nowego Szczyrku, ani pojeżdżenia, bądź spotkania się tam z forumowiczami Skionline.Pozdrawiam Paweł Powodzenia, wiem co to znaczy. Ja powoli jeżdżę, od knajpki do knajpki. Wysłane z mojego HAMMER_AXE_M_LTE przy użyciu Tapatalka 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tankowiec Napisano 21 Grudzień 2017 Zgłoszenie Share Napisano 21 Grudzień 2017 (edytowane) To teraz rehabilitacja i następny sezon ogień. Życzę szybkiego powrotu do zdrowia. A taka na marginesie to zabieg robiłeś z NFZ czy prywatnie?. Edytowane 21 Grudzień 2017 przez tankowiec 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pablo Napisano 21 Grudzień 2017 Autor Zgłoszenie Share Napisano 21 Grudzień 2017 Powodzenia, wiem co to znaczy. Ja powoli jeżdżę, od knajpki do knajpki. Wysłane z mojego HAMMER_AXE_M_LTE przy użyciu Tapatalka Też mnie korciło wyskoczyć gdzieś na godzinkę poślizgać się przed zabiegiem - ale stwierdziłem, że nie ma co kusić losu. Za dużo wyrzeczeń i przygotowań fizycznych.Pozdrawiam Paweł 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
waldek~ Napisano 21 Grudzień 2017 Zgłoszenie Share Napisano 21 Grudzień 2017 Również życzę szybkiego powrotu do zdrowia. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pablo Napisano 21 Grudzień 2017 Autor Zgłoszenie Share Napisano 21 Grudzień 2017 To teraz rehabilitacja i następny sezon ogień. Życzę szybkiego powrotu do zdrowia. A taka na marginesie to zabieg robiłeś z NFZ czy prywatnie?. Na NFZ ale u dobrze znanego mi chirurga, i z ustalonym już wcześniej terminem. Niestety termin musiałem dopasowywać do kilku czynników.Pozdrawiam Paweł 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
leitner Napisano 21 Grudzień 2017 Zgłoszenie Share Napisano 21 Grudzień 2017 Za to jak wrócisz na stok, to 10 razy bardziej będziesz się cieszył z każdego zjazdu Powodzenia i trzymaj się! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi