paulaRevelations Napisano 8 Luty 2017 Zgłoszenie Share Napisano 8 Luty 2017 Witajcie W drodze do Zakopanego miałam wpadek samochodowy, samochód niestety jest w strasznym stanie. Na szczęście nic poważnego mi się nie stało. Rzeczoznawca i strasznie nisko wycenił szkody mojego auta. Czy w tej sytuacji mogę coś zrobic? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
johnny_narciarz Napisano 8 Luty 2017 Zgłoszenie Share Napisano 8 Luty 2017 (edytowane) Na pewno nie bierz gotówki!!! Jak masz ubezpieczenie ( czy sprawca ma), to poproś o naprawę bezgotówkową - ubezpieczyciel sam się rozliczy z warsztatem. Tak w skrócie. A tak w ogóle to witaj i cieszę się, że nic groźnego Ci się nie stało. Edytowane 8 Luty 2017 przez johnny_narciarz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DziadekT Napisano 8 Luty 2017 Zgłoszenie Share Napisano 8 Luty 2017 Wygląda, że za chwilę w tym wątku pojawi się mniej lub bardziej finezyjna reklama jakiejś kancelarii oferującej skuteczne dochodzenie odszkodowań Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Przemek Napisano 8 Luty 2017 Zgłoszenie Share Napisano 8 Luty 2017 28 minut temu, johnny_narciarz napisał: Na pewno nie bierz gotówki!!! Jak masz ubezpieczenie ( czy sprawca ma), to poproś o naprawę bezgotówkową - ubezpieczyciel sam się rozliczy z warsztatem. Tak w skrócie. A tak w ogóle to witaj i cieszę się, że nic groźnego Ci się nie stało. Johnny...nie daj się nabrać na takie pytania 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
johnny_narciarz Napisano 8 Luty 2017 Zgłoszenie Share Napisano 8 Luty 2017 14 minut temu, Przemek napisał: Johnny...nie daj się nabrać na takie pytania Ja tak od serca... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Przemek Napisano 8 Luty 2017 Zgłoszenie Share Napisano 8 Luty 2017 2 minuty temu, johnny_narciarz napisał: Ja tak od serca... No właśnie widzę.... A po drugiej stronie tylko biznes... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi