Arek1982 Napisano 31 Październik 2017 Zgłoszenie Share Napisano 31 Październik 2017 Jak na koniec października wygląda to rozsądnie. Od 4-5 lat nie pamiętam, żeby armatki tak wcześnie "poszły" w ruch. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cosworth240 Napisano 31 Październik 2017 Zgłoszenie Share Napisano 31 Październik 2017 5 godzin temu, Arek1982 napisał: Jak na koniec października wygląda to rozsądnie. Od 4-5 lat nie pamiętam, żeby armatki tak wcześnie "poszły" w ruch. No a na sąsiedniej górce, też to wygląda obiecująco: 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krakus81 Napisano 6 Listopad 2017 Zgłoszenie Share Napisano 6 Listopad 2017 Dziś rano w Schladming )) może otworzą 16.11 jak planowali...Wysłane z mojego SM-G930F przy użyciu Tapatalka 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
swiezak Napisano 6 Listopad 2017 Zgłoszenie Share Napisano 6 Listopad 2017 Cześć,Planuje się tam wybrać początkiem grudnia. Ma ktoś może sprawdzone noclegi? Blisko wyciągu, najlepiej ze śniadaniem. Na razie polegam tylko na booking i tam szukam. Z góry dzięki Wysłane z mojego SM-N950F przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jodek1 Napisano 6 Listopad 2017 Zgłoszenie Share Napisano 6 Listopad 2017 58 minut temu, swiezak napisał: Cześć, Planuje się tam wybrać początkiem grudnia. Ma ktoś może sprawdzone noclegi? Blisko wyciągu, najlepiej ze śniadaniem. Na razie polegam tylko na booking i tam szukam. Z góry dzięki Wysłane z mojego SM-N950F przy użyciu Tapatalka Schladming owszem jest w cieniu , to fajne miejsce ale na poczatku grudnia ? predzej styczeń /marzec ...... jadac tyle kilometrów polecałbym pojechac w miejsca w których jeżdzi się przeważnie powyżej 1500 -2000 metrów czyli np: Ischgl , SfL , Gurgle/Solden itd..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Greg Napisano 6 Listopad 2017 Zgłoszenie Share Napisano 6 Listopad 2017 Schladming może być OK, ale trzeba patrzyć na aktualny warun i prognozę pogody. W zeszłym roku, jak kojarzę, to w grudniu całe Skiamade porządnie hulało. Nie ma sensu klepanie noclegów na miesiąc przed, zwłaszcza w tym okresie. Spokojnie się coś trafi bezpośrednio przed wyjazdem, a i cena może być wtedy interesująca. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
swiezak Napisano 6 Listopad 2017 Zgłoszenie Share Napisano 6 Listopad 2017 Dzięki za info. Mogę mieć kilka dni wolnego tylko początkiem grudnia i zależy mi na bliskiej odległości ze Śląska. W Schladming jestem w ok 7:30, więc ok. Nie wiem czy w podobnym czasie znajdę coś lepszego. Faktycznie poczekam na rozwój sytuacji i zdecyduję w ostatnim momencie W ostateczności uśmiechnę się do Gajowego i może mnie przygarnie do swojego busika Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
paypal Napisano 9 Listopad 2017 Zgłoszenie Share Napisano 9 Listopad 2017 A jak wygląda sytuacja w połowie Stycznia ? Okolice 17-20.01 wyjazd na 4 dni ? Rezerwować teraz czy czekać ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
andrzej1982 Napisano 9 Listopad 2017 Zgłoszenie Share Napisano 9 Listopad 2017 Dnia 6.11.2017 o 11:48, jodek1 napisał: Schladming owszem jest w cieniu , to fajne miejsce ale na poczatku grudnia ? predzej styczeń /marzec ...... jadac tyle kilometrów polecałbym pojechac w miejsca w których jeżdzi się przeważnie powyżej 1500 -2000 metrów czyli np: Ischgl , SfL , Gurgle/Solden itd..... Zalży z którego miejsca polki jedzisz!, nie tak daleko 4 berge - odemnie 630 km - 6 h jazdy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Greg Napisano 9 Listopad 2017 Zgłoszenie Share Napisano 9 Listopad 2017 4 dni dla właściciela kwatery to zawsze ciężki temat.... na 3 miechy wcześniej będzie oczywiście liczył na wynajem całego tygodnia, albo za większą kasę. Poza ścisłym sezonem (a tak planujesz) - nigdy nie miałem większych problemów z załatwianiem spania z dnia na dzień. Z topową miejscówką z jednej strony może być trudno, a z drugiej właśnie parę dni przed trafiają się fajne mety za faktycznie "lastowe" pieniądze. Ja bym spokojnie czekał, pogodę obserwował itp. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
paypal Napisano 9 Listopad 2017 Zgłoszenie Share Napisano 9 Listopad 2017 (edytowane) Dzięki a jeszcze przy okazji zapytam - gdzie szukać noclegu ? Chodzi mi o miejscowość - chciałbym uderzać do Schladming i Wagrain, jestem mobliny Edytowane 9 Listopad 2017 przez paypal Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jeeb Napisano 9 Listopad 2017 Zgłoszenie Share Napisano 9 Listopad 2017 3 minuty temu, paypal napisał: gdzie szukać noclegu ? w pensjonatach albo hotelach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
paypal Napisano 9 Listopad 2017 Zgłoszenie Share Napisano 9 Listopad 2017 1 minutę temu, Jeeb napisał: w pensjonatach albo hotelach Miejscówka - nie rodzaj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Greg Napisano 9 Listopad 2017 Zgłoszenie Share Napisano 9 Listopad 2017 Tudzież w apartamentach :-) Pytanie - chcecie w te 4 dni jeździć i w Schladming, i w Wagrain/Flachau? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
paypal Napisano 10 Listopad 2017 Zgłoszenie Share Napisano 10 Listopad 2017 Tak, chce pozwiedzać. Wstępnie coś w okolicy Wagrain za 850zł/3 noce/2osoby ze śniadaniami znalazłem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Greg Napisano 10 Listopad 2017 Zgłoszenie Share Napisano 10 Listopad 2017 Jak Ci się chce jeździć autem, to Radstad jest pośrodku - a tam z noclegiem bez problemu. Ale skoro to 4 dni - to nie wiem, czy jest sens tłuc się codziennie samochodem. Znajdź metę w Wagrain - to jednego dnia objeździcie Flachau (u góry jest doskonałe "lotnisko", w dół dłuuugie i szerokie, świetne trasy), drugi dzień Wagrain-Alpendorf. Podejrzewam, że w trzeci nie będzie się chciało gdzie indziej ruszać :-), a jeśli tak - to Flachauwinkl/Zauchensee - polecam bardzo , a w czwarty, na powrocie do PL - jeździsz w Schladming. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cosworth240 Napisano 10 Listopad 2017 Zgłoszenie Share Napisano 10 Listopad 2017 Wrzuciłem też już w innym wątku, ale od dzisiaj rana można już szusować na Planai: 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cosworth240 Napisano 10 Listopad 2017 Zgłoszenie Share Napisano 10 Listopad 2017 A obok w Haus Kaibling jeszcze intensywnie śnieżą, ale wydaje się, że ruszą lada moment: 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jodek1 Napisano 10 Listopad 2017 Zgłoszenie Share Napisano 10 Listopad 2017 Dnia 6.11.2017 o 13:56, swiezak napisał: W ostateczności uśmiechnę się do Gajowego i może mnie przygarnie do swojego busika to uśmiechaj się na wyjazd 8 grudnia .... SFl / Ischgl .... to się poznamy hehehe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
paypal Napisano 10 Listopad 2017 Zgłoszenie Share Napisano 10 Listopad 2017 9 godzin temu, Greg napisał: Jak Ci się chce jeździć autem, to Radstad jest pośrodku - a tam z noclegiem bez problemu. Ale skoro to 4 dni - to nie wiem, czy jest sens tłuc się codziennie samochodem. Znajdź metę w Wagrain - to jednego dnia objeździcie Flachau (u góry jest doskonałe "lotnisko", w dół dłuuugie i szerokie, świetne trasy), drugi dzień Wagrain-Alpendorf. Podejrzewam, że w trzeci nie będzie się chciało gdzie indziej ruszać :-), a jeśli tak - to Flachauwinkl/Zauchensee - polecam bardzo , a w czwarty, na powrocie do PL - jeździsz w Schladming. Dzięki śliczne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi