bart_sli Napisano 7 Luty 2017 Zgłoszenie Share Napisano 7 Luty 2017 Cześć, okazja - tydzień w Alpach (okolice Zillertal) - w pełni wyposażony apartament 70m2 (od 2 do 4 osób) + bezpłatny parking - opłaciliśmy znaczną część i to jest ta okazja dla Was, ale nie skorzystamy bo coś nam wypadło. Jeśli komuś pasuje termin (7 nocy - 11-18 luty) i miejsce szybkie info na numer 501 pięć dwa pięć 476 Do opłacenia dla Was byłaby pozostała część płatności 602 euro - już na miejscu (rezerwowaliśmy dla 2 osób, dla czterech będzie ze 100 euro więcej). Z właścicielem umówiłem się na odpowiedź dzisiaj 2017-02-07 do godziny 16. Poniżej link do szczegółów dotyczących zabukowanego apartamentu numer 7:http://www.vorderegger.com/apartment-rabenkopf-no.-7.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JurekByd Napisano 7 Luty 2017 Zgłoszenie Share Napisano 7 Luty 2017 Łomatko - to ile kosztował ten apartament , skoro opłaciliście znaczną część a jest jeszcze 600 euro do dopłaty? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bart_sli Napisano 7 Luty 2017 Autor Zgłoszenie Share Napisano 7 Luty 2017 11 minut temu, JurekByd napisał: Łomatko - to ile kosztował ten apartament , skoro opłaciliście znaczną część a jest jeszcze 600 euro do dopłaty? 11 minut temu, JurekByd napisał: Łomatko - to ile kosztował ten apartament , skoro opłaciliście znaczną część a jest jeszcze 600 euro do dopłaty? Zapłacone jest 250 euro. Jest środek sezonu i ferie w niektórych województwach naszych. Apartament też ma niezły standard. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bart_sli Napisano 7 Luty 2017 Autor Zgłoszenie Share Napisano 7 Luty 2017 (edytowane) To co proponuję to skorzystanie z zaliczki, którą zapłaciliśmy. Tak czy siak do nas już to nie wróci, a może ktoś z forumowiczów skorzysta. Edytowane 7 Luty 2017 przez bart_sli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
idealist Napisano 7 Luty 2017 Zgłoszenie Share Napisano 7 Luty 2017 30 euro/os przy 4 osobach to jeszcze nie tragedia, ale jeśli chodzi o korzystanie z Zillertal to jest dobrze skomunikowany właściwie tylko z Zillertal Areną, poza tym trzeba sporo dojeżdżać. Ale sam apartament bardzo przyjemny, może ktoś skorzysta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FerraEnzo Napisano 7 Luty 2017 Zgłoszenie Share Napisano 7 Luty 2017 Kurcze gdybym tylko mógł przełożyć urlop. Jedziemy do Ziller w Marcu, a pogoda na przyszły tydzień ma być genialna...ehhh. Kolego ogromny szacun dla Ciebie, że pomyślałeś o innych! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
idealist Napisano 7 Luty 2017 Zgłoszenie Share Napisano 7 Luty 2017 @FerraEnzo podrażnię Cię, to jest nasz tydzień i zapowiada się kapitalnie Ale jak ktoś może, to warto pojechać!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FerraEnzo Napisano 7 Luty 2017 Zgłoszenie Share Napisano 7 Luty 2017 Bardzo się cieszę, że będzie mieć taką pogodę! Wynagrodzenie za ostatni pobyt A ja tradycyjnie czekam na relację! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rufi Napisano 7 Luty 2017 Zgłoszenie Share Napisano 7 Luty 2017 Witaj, czy sprawa aktualna ? Jestem zainteresowany Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rufi Napisano 7 Luty 2017 Zgłoszenie Share Napisano 7 Luty 2017 Próbowałem dzwonić na komórkę - ale nie mogę się dodzwonić, prośba o kontakt. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bart_sli Napisano 7 Luty 2017 Autor Zgłoszenie Share Napisano 7 Luty 2017 (edytowane) 47 minut temu, Rufi napisał: Próbowałem dzwonić na komórkę - ale nie mogę się dodzwonić, prośba o kontakt. Sprawa załatwiona. Dzięki za kontakt. Edytowane 7 Luty 2017 przez bart_sli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rufi Napisano 7 Luty 2017 Zgłoszenie Share Napisano 7 Luty 2017 E-maile doszły - dziękuję - super Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi