artix Napisano 5 Luty 2017 Zgłoszenie Share Napisano 5 Luty 2017 Tak wyglądają pierwsze dwa dni ? Fotki po powrocie. 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 5 Luty 2017 Zgłoszenie Share Napisano 5 Luty 2017 No faktycznie luzik... ale czy nuda? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
artix Napisano 9 Luty 2017 Autor Zgłoszenie Share Napisano 9 Luty 2017 (edytowane) A więc relację dokończyć cza Tak według Trace Snow wyglądały kolejne dni. Dość dużo bardzo intensywnej jazdy. Próbowałem skupiać się na technice. Pogodowe tylko trzeci dzień był słaby. Zaczął się jak bajka, w puchu 20/30 cm na wyratrakowanych stokach. Potem już szukanie widocznośi. Mgła zalała górne partie i stronę Samnaun. Nawet Idalp był ciężki do jazdy. Trasa nr 40 został totalnie zaorana przez naszą grupę aby przenieść się dalej. Za chwilę jakieś fotki i filmy ? Edytowane 9 Luty 2017 przez artix 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
artix Napisano 9 Luty 2017 Autor Zgłoszenie Share Napisano 9 Luty 2017 Mieszkaliśmy na dość dużej wysokości, a droga mogła przyprawić o odruchy zwrotne Ekipa jak zwykle mocna. Dyskusje aż do zaśnięcia. Ciekawe a i zażarte chwilami Było bardzo miło. Widok z okna i balkonu. 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
artix Napisano 9 Luty 2017 Autor Zgłoszenie Share Napisano 9 Luty 2017 (edytowane) W planach miałem pojeździć w trzech różnych ośrodkach, ale nie wyszło. Ekipa była tak fajna że dokupywałem co dzień nowy karnet w Ischgl ? Zdjęć ze zła pogoda chyba nikt nie lubi, więc postaram się Wam ich oszczędzić. Edytowane 9 Luty 2017 przez artix 14 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
artix Napisano 9 Luty 2017 Autor Zgłoszenie Share Napisano 9 Luty 2017 Filmiki też szykuję 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marcinn Napisano 9 Luty 2017 Zgłoszenie Share Napisano 9 Luty 2017 Pięknie Arturro,ale.. Czemu żeś tak te piwo spienił w kufelku,bryyy 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
artix Napisano 9 Luty 2017 Autor Zgłoszenie Share Napisano 9 Luty 2017 19 minut temu, marcinn napisał: Pięknie Arturro,ale.. Czemu żeś tak te piwo spienił w kufelku,bryyy Wiesz, do zdjecia sie denerwowalem 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marcinn Napisano 9 Luty 2017 Zgłoszenie Share Napisano 9 Luty 2017 Ok,jesteś usprawiedliwiony 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marionen Napisano 9 Luty 2017 Zgłoszenie Share Napisano 9 Luty 2017 (edytowane) Jak patrzę na Twoje zdjęcia, to czuję się jakbym tam był. Ale tak ładnie chyba nie było, pewnie je podkolorowałeś! Edytowane 9 Luty 2017 przez marionen 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
artix Napisano 9 Luty 2017 Autor Zgłoszenie Share Napisano 9 Luty 2017 2 minuty temu, marionen napisał: Jak patrzę na Twoje zdjęcia, to czuję się jakbym tam był. Ale tak ładnie chyba nie było, chyba je podkolorowałeś! Dobrze ze lustrzanka w domu zostala 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 9 Luty 2017 Zgłoszenie Share Napisano 9 Luty 2017 Zamiast jeździć to pewnie siedzi i wyciąga fotki w photoshopie A w ogóle to nuuuda! tak nudno że jak mnie jeszcze trochę podenerwujesz to tam przyjadę Miłego i takiej pogody do końca pobytu PS. a z tym browarem... to idziesz się golić? czy będziesz pić? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marboru Napisano 9 Luty 2017 Zgłoszenie Share Napisano 9 Luty 2017 Pięknie!!! tylko dlaczego mnie tam nie ma???? Dzięki Kolego za skrótową relacyjkę 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
artix Napisano 9 Luty 2017 Autor Zgłoszenie Share Napisano 9 Luty 2017 20 minut temu, Jasiek napisał: Zamiast jeździć to pewnie siedzi i wyciąga fotki w photoshopie A w ogóle to nuuuda! tak nudno że jak mnie jeszcze trochę podenerwujesz to tam przyjadę Miłego i takiej pogody do końca pobytu PS. a z tym browarem... to idziesz się golić? czy będziesz pić? To naprawde Xperia Z5 Mini Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
artix Napisano 9 Luty 2017 Autor Zgłoszenie Share Napisano 9 Luty 2017 A tera jeden z filmow z wyglupow. Ori dzwiek pozwolilem sobie zostawic Mam jeszcze jednego Asa. Ale na to przyjdzie czas. 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
artix Napisano 9 Luty 2017 Autor Zgłoszenie Share Napisano 9 Luty 2017 16 minut temu, marboru napisał: Pięknie!!! tylko dlaczego mnie tam nie ma???? Dzięki Kolego za skrótową relacyjkę Brakowalo mi Cie kolezko Taka rozmijka. A relacja typu Teleexpres Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marboru Napisano 9 Luty 2017 Zgłoszenie Share Napisano 9 Luty 2017 (edytowane) 13 minut temu, artix napisał: A tera jeden z filmow z wyglupow. Ori dzwiek pozwolilem sobie zostawic Mam jeszcze jednego Asa. Ale na to przyjdzie czas. Coś Cię gibło Przyjacielu Czekam na drugi filmik 12 minut temu, artix napisał: Brakowalo mi Cie kolezko Taka rozmijka. Się uda w marcu może? Zaraz Cię zachęcę... Edytowane 9 Luty 2017 przez marboru 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 9 Luty 2017 Zgłoszenie Share Napisano 9 Luty 2017 (edytowane) 36 minut temu, artix napisał: To naprawde Xperia Z5 Mini Hellooł... no raczej nie posądzam Cię że mając takie stoki, taki warun i pogodę, fabrykujesz zdjęcia. Walcz tam z tymi trasami i baw się dobrze. PS. ale warun na pozatrasówkę! łał a ja na moim Chopku mogę jedynie po kosówce pojeździć! Edytowane 9 Luty 2017 przez Gość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi