JC Napisano 27 Październik 2005 Zgłoszenie Share Napisano 27 Październik 2005 Więcej informacji na stronie głównej... Czekam na Wasze opinie jako konsumentów... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fikol Napisano 27 Październik 2005 Zgłoszenie Share Napisano 27 Październik 2005 Intersport od stycznia w Polsce... co Wy na to? Super!!! może znowu kupie tam zajefajne i tanie ATOMIC-i (jeśli znowu będą uciekać z PL... \ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość bobic Napisano 27 Październik 2005 Zgłoszenie Share Napisano 27 Październik 2005 Intersport od stycznia w Polsce... co Wy na to? No az ja sam jestem ciekaw co to bedzie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JC Napisano 27 Październik 2005 Autor Zgłoszenie Share Napisano 27 Październik 2005 Intersport od stycznia w Polsce... co Wy na to? chyba nie będą zważywszy, że zarządzać siecią będzie Maks Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
muzin Napisano 27 Październik 2005 Zgłoszenie Share Napisano 27 Październik 2005 Intersport od stycznia w Polsce... co Wy na to? a niech sobie otwierają te markeciki sportowe-cena to nie wszystko,i wybór też daje wiele do życzenia... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ski Racer Napisano 29 Październik 2005 Zgłoszenie Share Napisano 29 Październik 2005 Intersport od stycznia w Polsce... co Wy na Mam nadzieją że w INTERSPORCIE będzie więcej produktów z zagranicy... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
muzin Napisano 31 Październik 2005 Zgłoszenie Share Napisano 31 Październik 2005 Intersport od stycznia w Polsce... co Wy na a to teraz mają więcej z Polski???-aż muszę to sprawdzić! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi