cieslik Napisano 1 Luty 2017 Zgłoszenie Share Napisano 1 Luty 2017 witam!! Jak sie nazywaja te gumki pod płyta?? jedna sie troche zniszczyła i nie wiem gdzie kupic i jak to sie nazywa!! Z góry dzieki za odpowiedz anka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gregor_g4 Napisano 1 Luty 2017 Zgłoszenie Share Napisano 1 Luty 2017 szczerze mowiac to nie wiem jak sie nazywaja i dosc szybko tez sie u mnie pogubily.... nie wiem jaka funkcje niby maja sprawowac, byc moze jakies tlumienie drgan. jezdze bez nich, o ile tak mozna nazwac jazde raz na 3 lata na narcie SL Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dan-D Napisano 1 Luty 2017 Zgłoszenie Share Napisano 1 Luty 2017 Nie wiem jak się nazywają, ale jak dla mnie są to maskujące uszczelki? Płyta "flowflex" w fischerach pozwala ( podobnie jak i w innych płytach race) wyginać się narcie w łuk pod wiązaniem aby narty jechały stabilnie po łuku. Wg mnie te "gumki" tylko zabezpieczają przed dostaniem się śniegu i lodu pod ( wyłukowaną ) płytę co mogło by spowodować słabszą pracę narty ( brak wygięcia narty pod wiązaniem). U mnie nie wypadły ani się nie uszkodziły. Dostępność??? Może spróbuj zakupić uszkodzone modele z nie uszkodzonymi " gumkami"??? Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi