marcinn Napisano 29 Styczeń 2017 Zgłoszenie Share Napisano 29 Styczeń 2017 Tak to zakończyliśmy nasz powrót z Dolomiti di Brenta Dziś szybkie pakowanko i z samego ranka już decyzja była podjęta że powrót do Polski będzie przez Stubai Na parkingi jesteśmy po 9,po karneciki i hulaj duszo Trzeba uczciwie przyznać że naturalnego śniegu w nadmiarze nigdy dość,nawet poza trasami Prawdziwa zima z dużą ilością śniegu to je to Dojeżdziliśmy się na maksa Na koniec 2 zjazdy łącznikem trasy 7 z góry plus 14 na sam dół,pięknie 10 km jazdy 10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marboru Napisano 29 Styczeń 2017 Zgłoszenie Share Napisano 29 Styczeń 2017 Stubai, to po cichutku cel naszego zakończenia sezonu w tym roku Fajnie to wygląda na Twoich i innych fotkach z relacji na Skionline innych Forumowiczy. Oby zdrowie było, to i się pojedzie Dzięki Marcinku za relację i mimo, że wracasz - czekam na kolejne 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bumer Napisano 29 Styczeń 2017 Zgłoszenie Share Napisano 29 Styczeń 2017 Widzę, że nowa kolejka juz dziala. Ostatnio jak tam bylem, zerwał się wiatr to 45 minut wracałem na dol, co chwilę kolej stawała, tak bujalo. Oj nie lubie takich sytuacji! Jakby tego bylo malo, widzialem tam lawine. Portki pelne jak uruchomi sie wyobraznie. Bylem tam kilka razy ale nigdy nie udało mi się zjechać do samego dołu. Po prostu bywałem tam pozna wiosna i śniegu juz brakowało. 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marcinn Napisano 30 Styczeń 2017 Autor Zgłoszenie Share Napisano 30 Styczeń 2017 17 godzin temu, marboru napisał: Dzięki Marcinku za relację i mimo, że wracasz - czekam na kolejne A to,to masz jak w banku 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Aressi Napisano 30 Styczeń 2017 Zgłoszenie Share Napisano 30 Styczeń 2017 Taki jednodniowy postój na Stubaiu? Super! A jak ta nowa gondolka? Wygląda zabójczo! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Aressi Napisano 30 Styczeń 2017 Zgłoszenie Share Napisano 30 Styczeń 2017 19 godzin temu, marcinn napisał: Na koniec 2 zjazdy łącznikem trasy 7 z góry plus 14 na sam dół,pięknie 10 km jazdy 14? Wilde Grube?! Powiem Ci Marcin, że nie jesteś pierwszą osobą, która się zachwyca tą trasą, a ja szczerze mówiąc nie wiem dlaczego. Jakoś do mnie nie przemówiła tak jak potrzeba. Może dlatego, że zjeżdżałem nią zawsze na zakończenie dnia kiedy była już masakrycznie zryta i kiedy sporo gawiedzi o różnym stopniu umiejętności próbowało tego samego. Może trzeba będzie kiedyś na nią śmignąć z rana kiedy będzie w lepszym stanie. Tak czy inaczej Stubai to uznany ośrodek do absolutnego zaliczenia i mam z niego sympatyczne wspomnienia! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi