marboru Napisano 27 Styczeń 2017 Zgłoszenie Share Napisano 27 Styczeń 2017 Wczoraj jeden z niemieckich instruktorów narciarstwa zaprezentował pewną sztuczkę... ...zachodnie portale narciarskie są zachwycone tym trickiem - miały rację? 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
janek57 Napisano 27 Styczeń 2017 Zgłoszenie Share Napisano 27 Styczeń 2017 39 minut temu, marboru napisał: Wczoraj jeden z niemieckich instruktorów narciarstwa zaprezentował pewną sztuczkę... Ale mi to sztuczka . Dzisiaj na Czantorii nie takie ,,numery'' miały miejsce . 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
artix Napisano 27 Styczeń 2017 Zgłoszenie Share Napisano 27 Styczeń 2017 Marboru, ja raczej mało zachwycony Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marcinn Napisano 27 Styczeń 2017 Zgłoszenie Share Napisano 27 Styczeń 2017 To jest sztuczka 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marboru Napisano 27 Styczeń 2017 Autor Zgłoszenie Share Napisano 27 Styczeń 2017 20 minut temu, janek57 napisał: Ale mi to sztuczka . Dzisiaj na Czantorii nie takie ,,numery'' miały miejsce Coś przybliżysz Janku? Jakieś przygody były na Czantorii? Ojjj całe życie tam nie byłem - mam nadzieję, że może w tym sezonie uda się ją odwiedzić 12 minut temu, artix napisał: Marboru, ja raczej mało zachwycony Mam rozumieć powtórzysz tę sztuczkę przy mnie w marcu na wspólnych nartach? Ewentualnie w lutym? 7 minut temu, marcinn napisał: To jest sztuczka Marcinie sztuczka z autokarem już była na forum I masz rację - jest nie do przebicia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
artix Napisano 27 Styczeń 2017 Zgłoszenie Share Napisano 27 Styczeń 2017 Raczej nie powtórzę, nawet nie będę trenował [emoji12][emoji23]Head Rally - Probably the best ski in the world [emoji6] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
janek57 Napisano 27 Styczeń 2017 Zgłoszenie Share Napisano 27 Styczeń 2017 2 godziny temu, marboru napisał: Coś przybliżysz Janku? Jakieś przygody były na Czantorii? Żarcik Marboru Co może się dziać na Czantorii przy bezchmurnej pogodzie oraz twardej, zmrożonej trasie? Tylko szusowanie i górska plaża przy stacji górnej kolejki.Sztuczka z filmiku to dla Ciebie ,,mały pikuś''. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bumer Napisano 27 Styczeń 2017 Zgłoszenie Share Napisano 27 Styczeń 2017 Lubie takie tricki. Do cyrku z nim. Widziałem kiedyś ruski filmik jak narciarz ze snowbordzistka , no tego , i im zimno nie bylo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi