kony Napisano 23 Październik 2005 Zgłoszenie Share Napisano 23 Październik 2005 0,07 sekundy zabrakło Bode Millerowi do zwycięztwa w dzisiejszym gigancie. Jeszcze w połowie trasy miał przewagę ponad pół sekundy ale w dole zjazdu Hermann był dzisiaj bezkonkurencyjny (po pierwszym zjezdzie był 5! ) ostatecznie podium wygląda dziś tak: 1. Hermann Maier 2. Bode Miller 3. Rainer Schoenfelder 4. Benjamin Raich no a teraz znowu parę tygodni przerwy ( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SB Napisano 23 Październik 2005 Zgłoszenie Share Napisano 23 Październik 2005 a jednak Maier... a gdzie to oglądałeś ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kony Napisano 23 Październik 2005 Autor Zgłoszenie Share Napisano 23 Październik 2005 a jednak Maier... w ARD 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kozlow Napisano 25 Październik 2005 Zgłoszenie Share Napisano 25 Październik 2005 a jednak Maier... mam nadzieje ze bedzie warto czekac. . . w koncu nastepny jest DH . . . ja obstawiam znowu na Hermanna . . . poza tym nie rozumiem tego topicu a jednak Maier . . . brzmi to jakby ktos mial conajmniej watpliwosci i zalowal tej wygranej:P;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
luki_freeskier Napisano 27 Październik 2005 Zgłoszenie Share Napisano 27 Październik 2005 a jednak Maier... wiecie może skąd można pobrać 2 zjazd maiera? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kony Napisano 28 Październik 2005 Autor Zgłoszenie Share Napisano 28 Październik 2005 a jednak Maier... kozlow napisał: "poza tym nie rozumiem tego topicu a jednak Maier . . . brzmi to jakby ktos mial conajmniej watpliwosci i zalowal tej wygranej:P;)" to był nawiązanie do poprzedniego tematu, w którym Jacek napisał że Bode Miller prowadzi po pierwszym przejeździe. ot cała tajemnica. niczego nie żałuję ani nie wątpię w klasę zarówno jednego jak i drugiego z wymienionych zawodników. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
quba0 Napisano 28 Październik 2005 Zgłoszenie Share Napisano 28 Październik 2005 a jednak Maier... MAIER najlepszy!!! Nie ma co gadać Mój wzor do nasladowania hehe Bardzo podoba mi sie jak jeździ, kiedyś lubiłem jeszcze Von Gruingena (czy jakoś tak , Pan Hrabia) a teraz lubie Maiera i Blardone Pozdrówka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi