spi630 Napisano 22 Styczeń 2017 Zgłoszenie Share Napisano 22 Styczeń 2017 Wrzucam film z treningu w grudniu pod okiem Marka Krzyżyńskiego 9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ROCH Napisano 23 Styczeń 2017 Zgłoszenie Share Napisano 23 Styczeń 2017 Oooo! Fajna formuła treningów! To jakiś tygodniowy wyjazd? Na tyczkach też jeździliście czy tylko taka jazda zadaniowa? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marionen Napisano 23 Styczeń 2017 Zgłoszenie Share Napisano 23 Styczeń 2017 Jak z Markiem Krzyżyńskim to musiał być świetny, treningowy wyjazd. Krzyżyk wychował całe grono świetnych narciarzy, to doskonały trener, z całą pewnością jeden z najlepszych w Polsce. Sądzę, że wyjazd tygodniowy i tyczek też nie brakowało, choć Marek bardzo dużą uwagę kładzie na prawidłową technikę. Ja osobiście wolę więcej tyczek, bo w moim wieku technikę ciężko jeszcze poprawić. Za późno zacząłem niestety. W Madonna di Campiglio często szkolenia organizuje Skielita z Jeleniej, to może z nimi? Oczywiście tylko zgaduję. A Twoja jazda Spi630 super. Pod okiem takiego trenera można wiele zdziałać! Pozdrawiam serdecznie. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
spi630 Napisano 23 Styczeń 2017 Autor Zgłoszenie Share Napisano 23 Styczeń 2017 Jazda zadaniowa. Teczek nie stawialiśmy bo było za mało śniegu i nie dostaliśmy stoku. Tzn dali, ale czarną ściankęMarek to pierwszy trener w moim życiu, o którym mogę powiedzieć że naprawdę rozumie na czym polega jazda na nartach. Mam na myśli podstawy fizyczno-mechaniczne. A do tego potrafi to ująć i przekazać niesamowicie przystępnie. Do tego jest świetnym demonstratorem, czlowiek-guma. Po 2 dniach treningu z nim pytałem sam siebie co ja robiłem wcześniej, bo na pewno nie jeździłem na nartach! Przeszedłem rewolucję i olśnienie. Pierwsze zawody po zmianie trenera i w zawodach mastersów w Czechach 2 w SG i 1 w GS Wysłane z mojego SM-T560 przy użyciu Tapatalka 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lski@interia.pl Napisano 23 Styczeń 2017 Zgłoszenie Share Napisano 23 Styczeń 2017 (edytowane) 7 minut temu, spi630 napisał: Jazda zadaniowa. Teczek nie stawialiśmy bo było za mało śniegu i nie dostaliśmy stoku. Tzn dali, ale czarną ściankę Marek to pierwszy trener w moim życiu, o którym mogę powiedzieć że naprawdę rozumie na czym polega jazda na nartach. Mam na myśli podstawy fizyczno-mechaniczne. A do tego potrafi to ująć i przekazać niesamowicie przystępnie. Do tego jest świetnym demonstratorem, czlowiek-guma. Po 2 dniach treningu z nim pytałem sam siebie co ja robiłem wcześniej, bo na pewno nie jeździłem na nartach! Przeszedłem rewolucję i olśnienie. Pierwsze zawody po zmianie trenera i w zawodach mastersów w Czechach 2 w SG i 1 w GS Wysłane z mojego SM-T560 przy użyciu Tapatalka O,to chyba nadmiar skromności,pamiętam jak robiłes czas zawodów w Szczawnicy na MPA... Edytowane 23 Styczeń 2017 przez lski@interia.pl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
spi630 Napisano 23 Styczeń 2017 Autor Zgłoszenie Share Napisano 23 Styczeń 2017 no.. nie będę przesadzał z tą skromnością, jak sobie szybko policzyłem, na 9 dotychczasowych edycji mpa w Szczawnicy 3 razy miałem czas zawodów (i raz byłem drugi) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
spi630 Napisano 30 Styczeń 2018 Autor Zgłoszenie Share Napisano 30 Styczeń 2018 kilka ujęć z ostatniego treningu 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
andrzej1982 Napisano 30 Styczeń 2018 Zgłoszenie Share Napisano 30 Styczeń 2018 Z jaką szkołą jeździsz do Folgari, może być na Piriv Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
spi630 Napisano 5 Luty 2019 Autor Zgłoszenie Share Napisano 5 Luty 2019 Przegoniłem dzieci ze szczotek na chwilę 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi