Narty - skionline.pl
Skocz do zawartości

Odstąpie mieszkanie w Zakopanym w terminie 23-29.01.17

Rekomendowane odpowiedzi

Witam Was,

Niestety praca zatrzymuje mnie w Warszawie , planowałem jak co roku  wyjazd do Zakopanego wyjazd opłaciłem w listopadzie .... jednak nie mogę jechac.

Jezeli jest ktoś zainteresowany odkupieniem  noclegu poniżej szczególy.

Termin 23 styczeń ( poniedziałek) - 29 styczeń ( niedziela)  6 nocy - zapłaciłem 1150 zł ((192 zł noc - bez dopłat na miejscu)

Miejsce: Zakopane ulica Zamoyskiego (150 metrów od krupówek w stronę Kużnic) , z miejscem parkingowym 

Mieszkanie z osobnym pokojem, przedpokojem , kuchnią , łazienką 54 m2 ( nie nadużywam słowa apratament bo jest to zwykłe mieszanie - mimo że przy głównej ulicy (50 metrów od restauracji Watra) jest bardzo cicho okna wychodzą w  druga stronę - byłem tam już kilka razy - optymalne dla 4 osób.

Niecałe 200 zł to doskonała cena jak za mieszkanie w Zakopanym.

Jezeli ktoś jest zainteresowany - czekam  na propozycję. 

5 godzin temu, MAIKEL 1977 napisał:

Polecałeś tanie Lofer a sam chciałeś koczować w drogim Zakopcu ??

Może sam wyjezdzasz raz w sezonie , mi się udaje więcej  ..... nie musisz o tym wiedzieć :$ w Austrii w tym sezonie byłem 3 razy ...... 

Do zakopanego jeżdze co roku i jest bardzo fajnie (równiez narciarsko)  , cena 200 zł jest bardzo dobra jak za całe mieszkanie w tej lokalizacji , pewnie tam wrócę w lutym jak praca pozwoli.

9 minut temu, MAIKEL 1977 napisał:

Normalnie szok?, pewnie po 2 dni w Lofer ?

nie wiem w jakim celu starasz się mnie zaczepić ale niechce mi się odpowiadać na twoje żałosnie słabe zaczepki , na dodatek nie mam humoru bo zamiast jeżdzić od poniedziałku na nartach to mam w plecy trochę pieniedzy oraz jadę do pracy..... 

więc prosze cię daruj sobie. 

1 godzinę temu, Plywak napisał:

jakie stężenie PM10 ? ;)

jak większości polskich uzdrowisk :) o dziwo na teraz to nawet bardzo dobre .... widocznie jest lekki wiaterek. 

26 minut temu, Mitek napisał:

Cześć

Kolega jodek jest niestety niegodny zaufania po prostu czym dał dowód swoimi postami od przynajmniej trzech lat.

Uwaga!

Mieciu pijesz nie pisz.... !!!!

już takiego tekstu to nawet po tobie się nie spodziewałem haha - schodzisz na psy.... znowu masz pijacką nocną depresję ? 

tak na powaznie mam już chętnego , tylko z dużym rabatem więc ofert poniżej 800 zł prosze nie składać .