jesku Napisano 20 Styczeń 2017 Zgłoszenie Share Napisano 20 Styczeń 2017 Ponownie ruszam z tematem bielizny. Potrzebuje dokupić koszulkę ale nadal X Bionic uważany za najlepszego producenta szokuje cenami.Jakie sa wasze doswiadczenia, czy podobnej klasy bielizana jest dostępna w nizszej cenie. Jeśli tak to jakiej marki. Pzdr Jurek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bumer Napisano 20 Styczeń 2017 Zgłoszenie Share Napisano 20 Styczeń 2017 Piszesz szok cenowy? Ja widzę na rynku niszę na luksus. Temu bionicowi dołożłbym np graphen, jakieś złoto koloidalne, biostymulator heat-sweat i jeszcze cóś i sprzedawał po np. 6Kzł. Gacie np za 3k zł. Zawsze się znajdzie klient przekonany, ze jak puści bąka w takie gacie, to siarkowodór z zeżartej jajecznicy przekształci się w ciepło i katalitycznie w gaz, przynajmniej obojętny. Masz kasę kupuj! Bionic czeka na Ciebie! 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lokiec3 Napisano 20 Styczeń 2017 Zgłoszenie Share Napisano 20 Styczeń 2017 Bumer dobrze to ująłeś. A tak na poważnie polecam Helly Hansen. Jakość /cena nie ma konkurencji. Ja jedną koszulkę mam chyba z 10 lat. I oprócz nart to na rolkach w niej śmigam i w zasadzie nie ma śladów zużycia. Naprawdę dobry wyrób. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Plywak Napisano 20 Styczeń 2017 Zgłoszenie Share Napisano 20 Styczeń 2017 Ja polecam HiTeca z Decathlonu. Np. koszulkę używam już ponad 5 lat i jest ok, a kosztowała jakieś 50 zł Kalesony mam Wedze, w podobnej cenie, też dają radę Żona używa Brubecka z wełną merino i też zadowolona. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Turnplayer Napisano 20 Styczeń 2017 Zgłoszenie Share Napisano 20 Styczeń 2017 ja polecam HH, nike, odlo. W takiej kolejnosci wlasnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
idealist Napisano 20 Styczeń 2017 Zgłoszenie Share Napisano 20 Styczeń 2017 Koszulki funkcyjne Odlo mam od wielu sezonów i sprawdzają się, ostatnio dokupiłam koszulkę Hyra - świetna i Volkla - też super. Jako drugiej warstwy używam m.in funkcyjnych bluz fitnesowych Reeboka i Adidasa, mam też jedną z Lidla i też daje radę. Bumer świetnie to ujął, w pewnym momencie nie płacimy już za jakość tylko za markę, kurtki Bogner Fire&Ice za 5k to kolejny taki przykład, ale kto bogatemu zabroni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fredek321 Napisano 20 Styczeń 2017 Zgłoszenie Share Napisano 20 Styczeń 2017 Dobry stosunek jakości do ceny ma Brubeck ze Zduńskiej Woli. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
paluk Napisano 20 Styczeń 2017 Zgłoszenie Share Napisano 20 Styczeń 2017 Ja polecam Brubeck i Craft, szczególnie Crafta można dostać czasami za niezłe pieniądze. Rok temu w marcu kupiłem dla dzieci komplet bielizny termicznej za 70zł, a górę dla siebie za ok 80 zł. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fredek321 Napisano 20 Styczeń 2017 Zgłoszenie Share Napisano 20 Styczeń 2017 Cała moja rodzina jeździ w Brubecku. Jedynie ja mam inny wariant ciepły (Craft + Odlo) bo nie toleruję wełny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MAIKEL 1977 Napisano 20 Styczeń 2017 Zgłoszenie Share Napisano 20 Styczeń 2017 U mnie sytuacja wygląda następująco żona jeździ w Odlo, Falke,Spaio i Brubecku, młody ciśnie w Hi-Tecu i czymś z Lidla a ja używam Odlo i Spaio ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Aressi Napisano 20 Styczeń 2017 Zgłoszenie Share Napisano 20 Styczeń 2017 Ceny na produkty X-Bionic zaczynają ocierać się o granice absurdu. Owszem, jest to produkt pod każdym względem lepszy. Ale różnice w jakości nie uzasadniają różnicy w cenie!. Inna sprawa, że wszystkie tego typu produkty drożeją. Kiedyś można było liczyć na posezonowe wyprzedaże X-Bionica. Teraz kolekcja wraca do magazynu i jest ponownie sprzedawana w następnym sezonie za tę samą albo już wyższą cenę. Obniżek nie ma! Jeśli Cię na nie stać to w myśl powiedzenia "kto bogatemu zabroni" możesz śmiało kupować. Nic nam do tego.Żałować nie będziesz! Jeśli wolisz w bardziej racjonalny sposób wydawać swoje pieniądze to jest sporo produktów wystarczająco dobrej jakości w bardziej przystępnych cenach. Ze swej strony mogę polecić ODLO i CRAFT. Under Armour też jest godne polecenia. Polski Brubeck daje radę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Annaa Napisano 20 Styczeń 2017 Zgłoszenie Share Napisano 20 Styczeń 2017 Hmmm, Kolega "Jesku",ma jakiś problem....ale to nie moja sprawa. Posiadam od kilku lat bieliznę X-Bionic....(komplet kosztował ponad 600zł)...a raz mnie "z'hejtujcie" Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mifilim Napisano 20 Styczeń 2017 Zgłoszenie Share Napisano 20 Styczeń 2017 (edytowane) 3 godziny temu, MAIKEL 1977 napisał: U mnie sytuacja wygląda następująco żona jeździ w Odlo, Falke,Spaio i Brubecku, młody ciśnie w Hi-Tecu i czymś z Lidla a ja używam Odlo i Spaio ? na dzieciach oszczędza... Tak poważnie to jak się poszpera, to Odlo czy Crafta można kupić taniej niż Brubecka. Edytowane 20 Styczeń 2017 przez mifilim 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MAIKEL 1977 Napisano 20 Styczeń 2017 Zgłoszenie Share Napisano 20 Styczeń 2017 1 minutę temu, mifilim napisał: na dzieciach oszczędza... Na kimś trzeba? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fredek321 Napisano 20 Styczeń 2017 Zgłoszenie Share Napisano 20 Styczeń 2017 5 minut temu, mifilim napisał: Tak poważnie to jak się poszpera, to Odlo czy Crafta można kupić taniej niż Brubecka. Jak się poszpera to komplet Dry Brubecka można kupić poniżej 100 (oczywiście nie z tegorocznej linii) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mifilim Napisano 20 Styczeń 2017 Zgłoszenie Share Napisano 20 Styczeń 2017 2 godziny temu, fredek321 napisał: Jak się poszpera to komplet Dry Brubecka można kupić poniżej 100 (oczywiście nie z tegorocznej linii) Odlo: zakończmy licytację... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fredek321 Napisano 21 Styczeń 2017 Zgłoszenie Share Napisano 21 Styczeń 2017 Daj linka, chętnie kupię. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mifilim Napisano 21 Styczeń 2017 Zgłoszenie Share Napisano 21 Styczeń 2017 Daj linka, chętnie kupię. Trzeba szukać jak wspominałem. ShowroompriveWysłane z mojego SM-A500FU przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jesku Napisano 23 Styczeń 2017 Autor Zgłoszenie Share Napisano 23 Styczeń 2017 Dnia 20.01.2017 o 19:28, Annaa napisał: Hmmm, Kolega "Jesku",ma jakiś problem....ale to nie moja sprawa. Posiadam od kilku lat bieliznę X-Bionic....(komplet kosztował ponad 600zł)...a raz mnie "z'hejtujcie" Pozdrawiam Nie mam żadnego problemu, no może jedynie z nadwagą. Nie mam też jednego kompletu a kilka bo codziennie zakładam czysty. Na wyjeździe nie mam możliwości prania, stad potrzebny zapas. I to jest jedyna przyczyna moich poszukiwań. Pozdrawiam ciepło Jurek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jesku Napisano 23 Styczeń 2017 Autor Zgłoszenie Share Napisano 23 Styczeń 2017 Podjąłem decyzję. Kupiłem X Bionic Energizer. Po powrocie opiszę moje wrażenia i spróbuję porównać z innymi markami w których będę śmigał. Dzięki za porady, na pewno zaopatrzę się w Helly Hansena i Crafta. Jurek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jesku Napisano 27 Styczeń 2017 Autor Zgłoszenie Share Napisano 27 Styczeń 2017 Falstart na samym początku i wycie do księżyca. Koszulkę nabyłem w sklepie internetowym Olimpia w Bydgoszczy. Stanowczo odradzam ten sklep, a szczególnie zakupy tego typu bielizny a w szczególności X Bionic przez internet (czytaj bez przymierzenia). Zamówiłem golf L/XL Energizer. Otrzymałem koszulkę bardzo małą, nijak rozmiar ten nie ma się do rzeczywistości. Prawdopodobnie rzeczywisty rozmiar tej koszulki jest około M. Na stronie sklepu nie było żadnej informacji o niezgodności rozmiarów. Tym bardziej szokuje, że X-Bionic wypisuje na opakowaniach błędne rozmiary. Pierwszy raz się z tym spotkałem. Długość rękawa ogromna - minimum dla faceta o wysokości powyżej 180 cm. a reszta wzrokowo wyglądała jak dla dziesięciolatka. I to X Bionic !!!! O kosie nie mówię. Pomyślałem, że koszulka jest przylegająca i rozciągliwa. Dlatego ubrałem ja na siebie. Był z tym niejaki kłopot ale to nic w porównaniu ze ściąganiem. Podczas zdejmowania koszulka rozpruła się na szwie pod pachą na odcinku około 3 cm, Reklamacja nic nie dała - nie przyjmują zwrotów uszkodzonych. I nic nie dało pytanie czy gdyby to się wydarzyło w przymierzalni w ich sklepie to klient musiałby za to zapłacić. To nic, dzisiaj wyjazd, mam do dyspozycji inne , miedzy innymi Craft'a. O tym po powrocie. Wypróbuję również X Socks Patriot, tutaj zakup wygląda na trafiony ( sklep internetowy MD Group Sucha Beskidzka). Rozmiar zgodny, skarpety w dotyku bardzo miłe, wzmocnione i wyprofilowane strefy ochronne. Opinia po powrocie z Alp. Pzdr Jurek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi