kaence Napisano 16 Styczeń 2017 Zgłoszenie Share Napisano 16 Styczeń 2017 Nauders bardzo przyjemny ośrodek. Byliśmy w zeszłym roku i jeździliśmy naprzemiennie Nauders + oddalony o 5km Schoneben który też choć raz warto odwiedzić dla przepięknych widoków i szerokich stoków przykładowe zdjęcie z Schoneben Udanej jazdy 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MAIKEL 1977 Napisano 16 Styczeń 2017 Autor Zgłoszenie Share Napisano 16 Styczeń 2017 Kolejny dzionek mega udany, kilka fotek na potwierdzenie reguły ? aha byłbym zapomniał -ludzi jak na lekarstwo często szlajamy się sami po trasach ???? 17 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
paypal Napisano 16 Styczeń 2017 Zgłoszenie Share Napisano 16 Styczeń 2017 Byłem 3 lata temu i nawet SFD czy ISCHG nie zrobiło na mnie takiego wrażenia jak Nauders - bardzo miłe wspomnienia choć nie chodziła podobno fajna częśc po lewej (tam gdzie trasa czarna) Miłego szusowania - zazdroszczę 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marcinn Napisano 16 Styczeń 2017 Zgłoszenie Share Napisano 16 Styczeń 2017 Maikel wszystko pięknie ale weż no zgol tą brodę Bo wiesz rudym i łysym nie wieżę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MAIKEL 1977 Napisano 16 Styczeń 2017 Autor Zgłoszenie Share Napisano 16 Styczeń 2017 7 minut temu, marcinn napisał: Maikel wszystko pięknie ale weż no zgol tą brodę Wiesz po ile tutaj są żyletki ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tanova Napisano 16 Styczeń 2017 Zgłoszenie Share Napisano 16 Styczeń 2017 10 minut temu, marcinn napisał: Maikel wszystko pięknie ale weż no zgol tą brodę Bo wiesz rudym i łysym nie wieżę Mmarcinie, wieżę to możesz sobie ewentualnie z klocków zbudować , pozdrawiam - ruda tanova 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tanova Napisano 16 Styczeń 2017 Zgłoszenie Share Napisano 16 Styczeń 2017 (edytowane) Maikel, fajnego macie synka i super sobie radzi na tych czerwonych trasach w Nauders. Byłam tam pięć lat temu i wiem co mówię, nie jest lekko dla takiego szkraba . Dzięki za relację i za fotki, powróciły miłe wspomnienia z tego sympatycznego i niezatłoczonego ośrodka. A do Schöneben warto się wybrać, potwierdzam, chociaż od tego roku niestety nie są już na wspólnym skipassie. Ale nie jest daleko, a trasy są fajne - dla odmiany niebieskie albo czarne. Przy takich mrozach pewnie Reschensee będzie skute lodem i będzie można po nartkach spacerkiem dojść do wieży (hihi) zatopionego w jeziorze kościoła. Edytowane 16 Styczeń 2017 przez tanova 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marcinn Napisano 16 Styczeń 2017 Zgłoszenie Share Napisano 16 Styczeń 2017 7 minut temu, tanova napisał: Mmarcinie, wieżę to możesz sobie ewentualnie z klocków zbudować , pozdrawiam - ruda tanova Nie no w tą stronę to rudym wierzę-ufam 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MAIKEL 1977 Napisano 16 Styczeń 2017 Autor Zgłoszenie Share Napisano 16 Styczeń 2017 2 minuty temu, tanova napisał: Maikel, fajnego macie synka i super sobie radzi na tych czerwonych w Nauders. Byłam tam pięć lat temu i wiem co mówię, nie jest lekko dla takiego szkraba . Radzi sobie bez problemu , co nie za bardzo podoba się mamie ?, ale to chyba zrozumiałe ? pozdrawiam serdecznie ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kmarcin Napisano 16 Styczeń 2017 Zgłoszenie Share Napisano 16 Styczeń 2017 Maikel pojeździłeś trochę? czy raczej towarzyszyłeś żonie i synowi? Tak czy siak, to ekstra że zabrałeś rodzinkę i razem spędziliście fajnie czas na stokach w ekstra miejscu 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MAIKEL 1977 Napisano 16 Styczeń 2017 Autor Zgłoszenie Share Napisano 16 Styczeń 2017 15 minut temu, kmarcin napisał: Maikel pojeździłeś trochę? czy raczej towarzyszyłeś żonie i synowi? Jest na odwrót, ciągnie się za mną ogon aż miło ?, dają radę i to jest najważniejsze ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kmarcin Napisano 16 Styczeń 2017 Zgłoszenie Share Napisano 16 Styczeń 2017 No to super U mnie niestety nie jest tak dobrze. Żonę odpuściłem, a młody zależy od trasy, no ale kontrolować go muszę bardziej niż swoje jeździć. Mam nadzieję, że może jeszcze z rok tak będzie, a potem normalna jazda. Choć nie, bo za rok, dwa, małego pewnie będę zachęcał do nart Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MAIKEL 1977 Napisano 17 Styczeń 2017 Autor Zgłoszenie Share Napisano 17 Styczeń 2017 Witam trzeci dzionek zleciał jak z bicza strzelił ?dzisiaj na górze mroźno -20 plus do tego wiaterek dało mocno w kość ?mimo tego pojezdziliśmy sobie do oporu ?,jakby ktoś miał jakieś pytania pytać, tak poprostu ? 15 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
idealist Napisano 17 Styczeń 2017 Zgłoszenie Share Napisano 17 Styczeń 2017 A o co tu pytać??? Obraz mówi więcej niż tysiąc słów. Dla mnie miejsce "do zaliczenia" Planujecie wyskoczyć do SFL? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gregor_g4 Napisano 17 Styczeń 2017 Zgłoszenie Share Napisano 17 Styczeń 2017 no i teraz jest kompletna relacja Pozdr i miłego szusowania 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MAIKEL 1977 Napisano 17 Styczeń 2017 Autor Zgłoszenie Share Napisano 17 Styczeń 2017 30 minut temu, idealist napisał: Planujecie wyskoczyć do SFL? Tak,w przyszłym roku ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MAIKEL 1977 Napisano 17 Styczeń 2017 Autor Zgłoszenie Share Napisano 17 Styczeń 2017 Trochę nie na temat ale robi robotę ?????? 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piotr_67 Napisano 17 Styczeń 2017 Zgłoszenie Share Napisano 17 Styczeń 2017 24 minuty temu, MAIKEL 1977 napisał: Trochę nie na temat ale robi robotę...... Widzę, że wziąłeś moje "uwagi" sobie do serca . A tak przy okazji zwróciłem uwagę, że w awatarze zmieniłeś buty .... Pozdrawiam 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MAIKEL 1977 Napisano 17 Styczeń 2017 Autor Zgłoszenie Share Napisano 17 Styczeń 2017 4 minuty temu, Piotr_67 napisał: A tak przy okazji zwróciłem uwagę, że w awatarze zmieniłeś buty .... Pozdrawiam ? , czasami trzeba coś zmienić, nie zawsze na lepsze ? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mifilim Napisano 17 Styczeń 2017 Zgłoszenie Share Napisano 17 Styczeń 2017 23 godziny temu, MAIKEL 1977 napisał: Jest na odwrót, ciągnie się za mną ogon aż miło ?, dają radę i to jest najważniejsze ? I o to chodzi! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MAIKEL 1977 Napisano 18 Styczeń 2017 Autor Zgłoszenie Share Napisano 18 Styczeń 2017 Witam 4 dzionek za nami, muszę przyznać że najlepszy pod każdym względem, pogoda bajka mrozik -10 do tego pełna lampa bez wiatru, żyć nie umierać ? czarna 6 palce lizać, Tscheyeck 17 dał równo w kość, można by tak w nieskończoność ?pozdrawiamy ? 15 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marcinn Napisano 18 Styczeń 2017 Zgłoszenie Share Napisano 18 Styczeń 2017 Chmmm,muszę przyznać że piknie tam macie Maikel 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MAIKEL 1977 Napisano 18 Styczeń 2017 Autor Zgłoszenie Share Napisano 18 Styczeń 2017 13 minut temu, marcinn napisał: Chmmm,muszę przyznać że piknie tam macie Maikel No nikt z nas nie narzeka ? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
johnny_narciarz Napisano 18 Styczeń 2017 Zgłoszenie Share Napisano 18 Styczeń 2017 Ach te widoczki......... Bosko! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Annaa Napisano 18 Styczeń 2017 Zgłoszenie Share Napisano 18 Styczeń 2017 29 minut temu, MAIKEL 1977 napisał: Te "siedziska" są ciekawe i wyglądają na wygodneto widać po zadowolonych minach (napisz, na czym odpoczywacie na tym zdjęciu) pozdrawiam. Super relacja z rodzinnego nartowania 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi