MAIKEL 1977 Napisano 18 Styczeń 2017 Autor Zgłoszenie Share Napisano 18 Styczeń 2017 1 minutę temu, Annaa napisał: Te "siedziska" są ciekawe i wyglądają na wygodneto widać po zadowolonych minach (napisz, na czym odpoczywacie na tym zdjęciu) pozdrawiam. Żona podpowiada że są to wielkoformatowe pufy wypełnione specjalnym groszkiem ?,nie wiem o co kaman ale tak ma chyba być ?pozdrawiamy 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kmarcin Napisano 18 Styczeń 2017 Zgłoszenie Share Napisano 18 Styczeń 2017 Ale żonka to typowa ba... kobieta znaczy się Codziennie inne ciuchy, spodnie, kurtki i nie ważne że narciarskie. No i w każdym zestawieniu fajnie wygląda A tras i nartowania to tylko pozazdrościć. Piękne widoki, ekstra tras, no i pusto... czego chcieć więcej 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MAIKEL 1977 Napisano 18 Styczeń 2017 Autor Zgłoszenie Share Napisano 18 Styczeń 2017 7 minut temu, kmarcin napisał: Piękne widoki, ekstra tras, no i pusto... czego chcieć więcej A żeby tak było dane z 5 takich wyjazdów w sezonie zaliczyć ???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MAIKEL 1977 Napisano 18 Styczeń 2017 Autor Zgłoszenie Share Napisano 18 Styczeń 2017 A niech tam, jeszcze kilka fotek nikomu chyba nie zaszkodzi ?pozdrawiamy ✌ 18 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jeeb Napisano 18 Styczeń 2017 Zgłoszenie Share Napisano 18 Styczeń 2017 54 minuty temu, MAIKEL 1977 napisał: kilka fotek jeszcze filmik by się przydał Rewelacyjna relacja, zachęca do odwiedzenia tego ośrodka - dzięki 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MAIKEL 1977 Napisano 18 Styczeń 2017 Autor Zgłoszenie Share Napisano 18 Styczeń 2017 10 minut temu, Jeeb napisał: jeszcze filmik by się przydał Jak wrócimy i będzie mi się chciało to coś zmontuję? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MAIKEL 1977 Napisano 19 Styczeń 2017 Autor Zgłoszenie Share Napisano 19 Styczeń 2017 Witam z dnia 5 ?, lekki posiłek i dalej Fun ? 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marcinn Napisano 19 Styczeń 2017 Zgłoszenie Share Napisano 19 Styczeń 2017 Maikel pasuje Ci ten nowy awatar jak nic 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MAIKEL 1977 Napisano 19 Styczeń 2017 Autor Zgłoszenie Share Napisano 19 Styczeń 2017 Dzisiejszy dzionek minął szybciutko, pogoda najlepsza jaką sobie można wymarzyć tzn około -8 i pełna LAMPA bez wiatru oczywiście ?pozdrawiamy ? 12 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FerraEnzo Napisano 19 Styczeń 2017 Zgłoszenie Share Napisano 19 Styczeń 2017 Nuuuuudaaaa panie Ehhh piknie tam masz! Ile jeszcze dni jeździcie ? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wujot Napisano 19 Styczeń 2017 Zgłoszenie Share Napisano 19 Styczeń 2017 1 godzinę temu, MAIKEL 1977 napisał: Dzisiejszy dzionek minął szybciutko, pogoda najlepsza jaką sobie można wymarzyć tzn około -8 i pełna LAMPA bez wiatru oczywiście ?pozdrawiamy ? To mi wygląda na okolice kanapy D - masz może jakąś fotę na tę część od orczyka po lewej (na mapie)? Chodzi o skirouty 1 i 2. Dla mnie to zdecydowanie najlepsza część Nauders. Pozdro Wiesiek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MAIKEL 1977 Napisano 19 Styczeń 2017 Autor Zgłoszenie Share Napisano 19 Styczeń 2017 1 godzinę temu, FerraEnzo napisał: Nuuuuudaaaa panie Ehhh piknie tam masz! Ile jeszcze dni jeździcie ? Jeszcze jutro i do domku ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MAIKEL 1977 Napisano 19 Styczeń 2017 Autor Zgłoszenie Share Napisano 19 Styczeń 2017 41 minut temu, Wujot napisał: To mi wygląda na okolice kanapy D - masz może jakąś fotę na tę część od orczyka po lewej (na mapie)? Chodzi o skirouty 1 i 2. Dla mnie to zdecydowanie najlepsza część Nauders. Pozdro Wiesiek Fotka jest od strony orczyka G trasa 4 , od kanapy D jest 3, jeżeli chodzi o 1i2 to jak pstryknę jutro jakieś foty to wrzucę ? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MAIKEL 1977 Napisano 19 Styczeń 2017 Autor Zgłoszenie Share Napisano 19 Styczeń 2017 Trochę nie na temat ale wypadałoby pokazać jakie zdobycze ma właściciel penzionu u którego mieszkamy ? ski alpinizm, rower narty takie tam ?szacun ? 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MAIKEL 1977 Napisano 20 Styczeń 2017 Autor Zgłoszenie Share Napisano 20 Styczeń 2017 Dzień dobry ze słonecznego Nauders ? 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Plywak Napisano 20 Styczeń 2017 Zgłoszenie Share Napisano 20 Styczeń 2017 30 minutes ago, MAIKEL 1977 said: Dzień dobry ze słonecznego Nauders ? Dajesz radę po tym jeździć ? Ja zazwyczaj jem coś małego i to na pół z żoną Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MAIKEL 1977 Napisano 20 Styczeń 2017 Autor Zgłoszenie Share Napisano 20 Styczeń 2017 2 godziny temu, Plywak napisał: Dajesz radę po tym jeździć ? Ja zazwyczaj jem coś małego i to na pół z żoną To też miało być na pół z żoną ale zostawiła mnie samego na placu boju kosztem ciepłych bombardino ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Aressi Napisano 20 Styczeń 2017 Zgłoszenie Share Napisano 20 Styczeń 2017 4 godziny temu, Plywak napisał: Dajesz radę po tym jeździć ? Ja zazwyczaj jem coś małego i to na pół z żoną Maikel nie takim przeszkodom już dawał radę! Widać, że jest w wybornej formie! 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Aressi Napisano 20 Styczeń 2017 Zgłoszenie Share Napisano 20 Styczeń 2017 (edytowane) 19 godzin temu, MAIKEL 1977 napisał: Trochę nie na temat ale wypadałoby pokazać jakie zdobycze ma właściciel penzionu u którego mieszkamy ? ski alpinizm, rower narty takie tam ?szacun ? Toż to więcej niż ma Adaś Małysz!!! Edytowane 20 Styczeń 2017 przez Aressi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Aressi Napisano 20 Styczeń 2017 Zgłoszenie Share Napisano 20 Styczeń 2017 Maikel, dzięki za relację. Fajne klimaty narciarskie. Ja tu siedzę i kombinuję dokąd tym razem się wybrać, a tu taka fajna relacja! No i dała mi do myślenia bo widzę, że można tam fajnie pośmigać. Kto wie, kto wie ,,,,,, Wracaj bezpiecznie! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MAIKEL 1977 Napisano 20 Styczeń 2017 Autor Zgłoszenie Share Napisano 20 Styczeń 2017 No i się stało jutro trzeba opuścić te wspaniałe miejsce?, udało nam się dzisiaj jeszcze podjechać do Włoch dotknąć zatopiony kościół ?. Było zajefajnie młody nie chce wyjeżdżać tak mu się podoba ? za rok chce tu wrócić, w planach jest SFL więc spokojnie będzie można tu pojeździć jeden dzień ?, pozdrawiamy i do zobaczenia chyba w KAPRUN ? 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tanova Napisano 21 Styczeń 2017 Zgłoszenie Share Napisano 21 Styczeń 2017 Jak byłam 4 lata temu, to nie było pomostu do kościółka, szło się po tafli, po której śmigali też snowkiterzy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wojgoc Napisano 8 Marzec 2017 Zgłoszenie Share Napisano 8 Marzec 2017 Dzięki za super relację z miejsca, gdzie zaklepałem już wyjazd w przyszłym roku. Czy przejazd Landecker tunnel jest płatny czy też wjeżdżając w niego z drogi nr 171 można pojechać za free - pytam, bo wjeżdżając do Austrii A7 mam do przejechania austriacką autostradą 30km łącznie z tunelem i szkoda kasy na winietke. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
p.e.t.e Napisano 8 Marzec 2017 Zgłoszenie Share Napisano 8 Marzec 2017 Można uniknąć wjazdu na autostradę i wjazd od drogi 171 przez Landeckertunel jest bezpłatny. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JurekByd Napisano 8 Marzec 2017 Zgłoszenie Share Napisano 8 Marzec 2017 35 minut temu, p.e.t.e napisał: Można uniknąć wjazdu na autostradę i wjazd od drogi 171 przez Landeckertunel jest bezpłatny. Nie wprowadzaj forumowiczów w błąd ! Na przejazd tunelem potrzebna jest winietka - często stoi przy wlocie od strony Zams policja i to kontroluje.Objazd przez Landek to jakieś 5 km dalej niż przez tunel, ale tyle samo zyskuje się jadąc od strony Fernpass zwykłą drogą zamiast autostradą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi