Joe91 Napisano 19 Październik 2005 Zgłoszenie Share Napisano 19 Październik 2005 Mam pytanie. Wacham się czy poradze sobie na nartach 158 cm ( fischer AMC 73). Mam 162 cm wzrostu (14 lat), coprawda idealnie pasują na mnie narty 152, ale wystarczą mi na najwyżej dwa sezony. Co zrobić? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość bobic Napisano 19 Październik 2005 Zgłoszenie Share Napisano 19 Październik 2005 Długość nart Top zalezy jak jezdzisz i gdzie. Fischer AMC 73 to narta przeznaczona w 70&% do jazdy na trasach, a tylko w 30% poza trasami. Ogolnie narta jest bardzo przyjazna. Co do dlugosci to nie powinna byc za krotka. Mysle ze smialo mozesz kupic 158. Pozdro Bobic by Fischer Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pilotte Napisano 20 Październik 2005 Zgłoszenie Share Napisano 20 Październik 2005 Długość nart Bobic!! a które 70% narty ma jezdzic na trasach?? liczy sie to od dziobu czy pietki?? ...no i jak zmiescic tylko te 30% narty poza tras?? )) Rafal Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ski Racer Napisano 29 Październik 2005 Zgłoszenie Share Napisano 29 Październik 2005 Długość nart Co wy GADACIE! No więc tak... Będzie Ci się ciężko skręcać na 158 ale może dasz radę, lecz jak podrośniesz za rok to będziesz tak kręcił że hej! Kupuj te 158! Narty to w końcu wydatek, więc po co je zmieniać za rok! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi