daco Napisano 6 Luty 2017 Zgłoszenie Share Napisano 6 Luty 2017 Mariusz, super jak zawsze to co tworzysz naprawdę miło się ogląda i wspomina znajome tereny, a może Ty chłopie założysz jakieś Paramount czy Warner Własnie wróciłem z Arlberg pogoda taka sobie 3 dni słońca, jeden deszczu a dwa pół na pół i co ja mogę napisać po Tobie, po prostu wpadłem w depresję, ale na pewno tam wrócę po raz trzeci pozdro i szacun za twórczość 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
johnny_narciarz Napisano 7 Luty 2017 Zgłoszenie Share Napisano 7 Luty 2017 Mariusz, świetny filmik i nie wiem po co nad tym debatować. Znakomicie oddaje klimat wyprawy i chyba o to Ci pewnie chodziło. Nie ma co roztrząsać szczegółów. Wybacz, że dopiero teraz komentuje, ale ostatnio czasu mi brak i to nie z powodu nart, czy mojej pracy... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Przemek Napisano 7 Luty 2017 Zgłoszenie Share Napisano 7 Luty 2017 (edytowane) Teraz dopiero przeczytałem i obejrzałem... Co tu dużo mówić...zdjęcia rewelacyjne...filmik super...a po lekturze nie chce mi się już dzisiaj pracować Marboru, gratuluje super relacji Edytowane 7 Luty 2017 przez Przemek 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marboru Napisano 7 Luty 2017 Autor Zgłoszenie Share Napisano 7 Luty 2017 23 godziny temu, daco napisał: Mariusz, super jak zawsze to co tworzysz naprawdę miło się ogląda i wspomina znajome tereny, a może Ty chłopie założysz jakieś Paramount czy Warner Własnie wróciłem z Arlberg pogoda taka sobie 3 dni słońca, jeden deszczu a dwa pół na pół i co ja mogę napisać po Tobie, po prostu wpadłem w depresję, ale na pewno tam wrócę po raz trzeci pozdro i szacun za twórczość Dzięki Daco Do pogody trzeba mieć farta. My zawsze wybieramy ok połowy stycznia termin na pierwszy wyjazd, na drugi ok 10 marca - z reguły mamy farta i trafiamy większość słonecznych dni Ale z tego to akurat jestem znany na forum hahaha Pozdrawiam. 11 godzin temu, johnny_narciarz napisał: Mariusz, świetny filmik i nie wiem po co nad tym debatować. Znakomicie oddaje klimat wyprawy i chyba o to Ci pewnie chodziło. Nie ma co roztrząsać szczegółów. Wybacz, że dopiero teraz komentuje, ale ostatnio czasu mi brak i to nie z powodu nart, czy mojej pracy... Dzięki Maciek Byleby tych nart Ci i roboty nigdy nie zabrakło! Z naciskiem na narty 10 godzin temu, Przemek napisał: Teraz dopiero przeczytałem i obejrzałem... Co tu dużo mówić...zdjęcia rewelacyjne...filmik super...a po lekturze nie chce mi się już dzisiaj pracować Marboru, gratuluje super relacji Dzięki Przemku. Sam jak patrzę na ten film, to się zastanawiam co ja w chałupie robię - trzeba by dechy do bagażnika, esemesa do Szefa, że będę na wiosnę i w trasę hahaha znając życie trzeba by było nowego Szefa potem szukać. Uwierzcie mi, że dobre słowo odnośnie wypocin jakie człowiek często na prędkości skleca, to dla mnie coś ważnego. Motywuje i zachęca do doskonalenia... ...w tym roku starałem się poprawić trochę warsztat fotograficzny. W marcu pewnie będę chciał więcej materiału sfilmować Zobaczymy - czas pokaże jakie będą efekty Jeszcze raz - dzięki wielkie!!! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi