MAIKEL 1977 Napisano 27 Styczeń 2017 Zgłoszenie Share Napisano 27 Styczeń 2017 Też to ustrojstwo trafiłem ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sebus51 Napisano 27 Styczeń 2017 Zgłoszenie Share Napisano 27 Styczeń 2017 1 godzinę temu, wojgoc napisał: marboru, może to głupio zabrzmi, ale ja nowicjusz na tym forum - robiłeś podsumowanie finansowe tego wyjazdu? Co do kosztów: (dwie osoby dorosłe + 10 letni młodzieniec) Wyjazd do Soelden 04.02.2017r. - Gorzów - Soelden 1000km x 2 + 200km (dojazdy samochodem do wyciągu przez 6 dni) = 2200km - jakieś 900zł - Nocleg w prywatnej kwaterze (rezerwacja przez Casamundo) 1750zł + sprzątanie końcowe i taxa klimatyczna - razem 2125zł - wypożyczenie nart dla młodzieńca w Gorzowie (dorośli mają swoje) ok 200zł - jedzenie zabieramy ze sobą (śniadania + obiadokolacje) 400zł + na miejscu pieczywo, piwo itp. razem ok. 800zł - skipasy ok. 2.800zł - piwo, wino na stoku + z dwa wyjścia do knajpy ok. 900zł - parking pod wyciągiem chyba bezpłatny... wiec przyjmuję 0zł - winieta 45zł Zakładam, że w 8.000 PLN się zamkniemy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
artix Napisano 27 Styczeń 2017 Zgłoszenie Share Napisano 27 Styczeń 2017 1 godzinę temu, MAIKEL 1977 napisał: Też to ustrojstwo trafiłem ? No to trza tą zagadkę rozwiązać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sebus51 Napisano 27 Styczeń 2017 Zgłoszenie Share Napisano 27 Styczeń 2017 19 minut temu, artix napisał: No to trza tą zagadkę rozwiązać Może tam jest jakaś droga? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
daco Napisano 29 Styczeń 2017 Zgłoszenie Share Napisano 29 Styczeń 2017 Dnia 27.01.2017 o 19:26, marboru napisał: Pogoda szykuje się Wam nienajgorsza http://www.skionline.pl/pogoda/austria-vorarlberg-lech-zurs-am-arlberg,osrodek,681,prognoza.html Czekam na wieści z tras Dobrego pobytu!!! Pewnie tam ostre pakowanie. Pozdrawiam. Dzięki. Oj pakowanie było ? . Dzisiaj ma być piękna pogoda taką właśnie lubię, wczoraj nie miałem czasu napisać net taki sobie w gasthof, dojazd do Austrii ok z tym że jechałem przez Lofer to bez korków nie wiem jak tam w Kufstein było. Po śniadaniu jedziemy do Ischgl jutro zobaczymy co z wetter. Od 5 już nie śpię nerwy? nocleg mamy koło Zams Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rkristoff Napisano 1 Luty 2017 Zgłoszenie Share Napisano 1 Luty 2017 Może tam jest jakaś droga? To nic niezwyklego tylko czesc lini kolejowej w kierunku Seefeld [emoji4] PozdroGesendet von meinem HUAWEI GRA-L09 mit Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rkristoff Napisano 1 Luty 2017 Zgłoszenie Share Napisano 1 Luty 2017 Poniżej kilka zagadek, bo tak naprawdę nie wiem co to za środki - może ktoś z Was będzie wiedział? Ja jedynie mogę się domyślać patrząc na gogle maps. Pierwsze miejsce: okolice Oberperfuss - śledztwo po mapie internetowej.Najwyzszy szczyt to Nockspitze, na jego zboczach nie ma zadnego osrodka ale po przeciwnej zachodniej stronie jest Axamer Lizum za to po polnocnej rodzinny Muttereralm Drugie: Innsbruck-Igls? Drugie ujęcie:To rzeczywiscie Patscherkofel spogladajacy na stolice Tyrolu Innsbruck [emoji4] I ujechawszy spory kawałek autostradą, w okolicy Doliny Zillertal - coś takiego: I z bliska: Czyżby to był: Hochpillberg? Okolice tego miejsca? Na dole tego ośrodka miejscowość Pill?Zgadza sie, za tym lancuchem gorskim juz ZillertalPozdro Gesendet von meinem HUAWEI GRA-L09 mit Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dembus Napisano 1 Luty 2017 Zgłoszenie Share Napisano 1 Luty 2017 (edytowane) Mariusz, jak ty trzaśniesz relacje to nie ma h... we wsi. Brawo! Szacun ! Na Wielkanoc miał być Zillertal, ale właśnie zmieniłem plany Mam nadzieję tylko, że w tym okresie mnie ceny w Ski Alberg nie zabiją.... Podesłałbyś jakiś namiar na kwaterę gdzie mieszkaliście. Jeszcze raz dzięki za relację, czuje się jakbym znał te tereny jak własną kieszeń Ps. ale żeby ani razu nie wjechać w taki piękny puszek..... ehhhhh Edytowane 1 Luty 2017 przez dembus Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marboru Napisano 5 Luty 2017 Autor Zgłoszenie Share Napisano 5 Luty 2017 Jedyne ok 20 godzin montażu i wykorzystany praktycznie cały materiał filmowy... ...miały być dwa filmiki ale będzie tylko jeden. Zapraszam do obejrzenia 29 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rkristoff Napisano 5 Luty 2017 Zgłoszenie Share Napisano 5 Luty 2017 Jedyne ok 20 godzin montażu i wykorzystany praktycznie cały materiał filmowy... ...miały być dwa filmiki ale będzie tylko jeden. Zapraszam do obejrzenia [emoji4] Jak dla mnie R E W E L A C J A, lepszej reklamy SKI Alberg'owi nie mozna zrobic, chyba znowu go odwiedze bo jakos dawno mnie tam nie byloPozdroGesendet von meinem HUAWEI GRA-L09 mit Tapatalk 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marboru Napisano 5 Luty 2017 Autor Zgłoszenie Share Napisano 5 Luty 2017 46 minut temu, rkristoff napisał: Jak dla mnie R E W E L A C J A, lepszej reklamy SKI Alberg'owi nie mozna zrobic, chyba znowu go odwiedze bo jakos dawno mnie tam nie bylo Pozdro Dziękuję Krzysztof Komplement od "pół Tyrolczyka", to dla mnie zaszczyt Również pozdrawiam 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
leitner Napisano 5 Luty 2017 Zgłoszenie Share Napisano 5 Luty 2017 43 minuty temu, rkristoff napisał: lepszej reklamy SKI Alberg'owi nie mozna zrobic Dokładnie! Filmik jak zwykle świetny, ale ten jest według mnie najlepszy - sceny są idealnie dobrane (nawet nie chodzi mi o muzykę,tylko o długość i "treść" scen). Brawo 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rkristoff Napisano 5 Luty 2017 Zgłoszenie Share Napisano 5 Luty 2017 Dziękuję Krzysztof [emoji4] Komplement od "pół Tyrolczyka", to dla mnie zaszczyt [emoji4] Również pozdrawiam Mariusz zaszczytem to dla mnie jest ze moge ogladnac kawal tak dobrej roboty, Twoje relacje i filmy oglada sie zawsze z przyjemnoscia ale ten, wierz mi kilka filmow reklamowych tego osrodka widzialem, bije wszystkie [emoji122] (wlasnie ogladnela zona i kilku znajomych i wszyscy zachwyceni)PozdroGesendet von meinem HUAWEI GRA-L09 mit Tapatalk 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kmarcin Napisano 5 Luty 2017 Zgłoszenie Share Napisano 5 Luty 2017 Fajny filmik, dynamicznie zmontowany i efektowny Pogoda Wam pomogła, żeby wrażenie było WOW, bo scenerie bajkowe No i widać, że świetnie bawiliście się 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marboru Napisano 6 Luty 2017 Autor Zgłoszenie Share Napisano 6 Luty 2017 11 godzin temu, rkristoff napisał: Mariusz zaszczytem to dla mnie jest ze moge ogladnac kawal tak dobrej roboty, Twoje relacje i filmy oglada sie zawsze z przyjemnoscia ale ten, wierz mi kilka filmow reklamowych tego osrodka widzialem, bije wszystkie (wlasnie ogladnela zona i kilku znajomych i wszyscy zachwyceni) Teraz Kristoff to mnie dopiero zawstydziłeś Bardzo się cieszę, że klip się podoba Tobie i Małżonce, Znajomym. Wierz, że takie słowa są mobilizujące, bo często jest, mam tak, że mam lenia i mi się nie chce pisać, robić relacji. Po takich słowach czuję się zmotywowany i wiem, że warto. Dziękuję 9 godzin temu, kmarcin napisał: Fajny filmik, dynamicznie zmontowany i efektowny Pogoda Wam pomogła, żeby wrażenie było WOW, bo scenerie bajkowe No i widać, że świetnie bawiliście się Marcinie z punktu widzenia twórcy - nie jestem do końca zadowolony... Niby światło, pogoda super... Tak naprawdę myślałem o tym, że nie do końca będzie ładnie, "cukierkowo" i że będę miał okazję skręcić a potem zmontować coś bardziej innego, ambitnego. Cóż? Może następnym razem - mam pomysł na fajny filmik inny niż wszystkie. Może w marcu się uda? Zobaczymy. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piotr_67 Napisano 6 Luty 2017 Zgłoszenie Share Napisano 6 Luty 2017 12 minut temu, marboru napisał: .....Może następnym razem - mam pomysł na fajny filmik inny niż wszystkie. Może w marcu się uda? Zobaczymy. Czyżby dane mi było brać udział w jakiejś mega produkcji . Dobrze, że się wcześniej dowiaduję, bo będzie czas popracować nad "image-em" . A tak już poważniej, to sprawiłeś tym filmikiem mnie i Hani dużo radości. Oglądnęliśmy go razem na duuuuużym ekranie. BOMBA!!!!!! Pozdrawiam. PS: W czasie pobytu będę służył pomocą i dwoma Gopro. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wojgoc Napisano 6 Luty 2017 Zgłoszenie Share Napisano 6 Luty 2017 dołączam do zachwytów nad filmową produkcją i niecierpliwie czekam na marcowe odcinki. Do tej pory miałem wrażenie, że pojechaliście w 5 osób, ale zauważyłem w końcowych scenach nową osobę..... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marboru Napisano 6 Luty 2017 Autor Zgłoszenie Share Napisano 6 Luty 2017 (edytowane) 6 godzin temu, wojgoc napisał: dołączam do zachwytów nad filmową produkcją i niecierpliwie czekam na marcowe odcinki. Do tej pory miałem wrażenie, że pojechaliście w 5 osób, ale zauważyłem w końcowych scenach nową osobę..... Wprawne oko Dokładnie - byliśmy w szóstkę. Żona Kumpla nie jeździ na niczym i odpoczywała sobie w St. Anton - w filmiku znalazła się jednak w ostatniej scenie W marcu po raz pierwszy będą Dolomity w obiektywie mojej kamery - będzie inaczej Piotrze - damy radę Dzięki za dobre słowo - we Włoszech coś wspólnie wymyślimy Pozdrowienia dla Hani! Edytowane 6 Luty 2017 przez marboru 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Aressi Napisano 6 Luty 2017 Zgłoszenie Share Napisano 6 Luty 2017 No rzeczywiście, przyjemnie się to ogląda! Mnie ten filmik zmotywował do dwóch rzeczy - do odwiedzenia ośrodka Ski Alberg oraz do .... zakupu kamerki GoPro! Bo zdaje się Mariusz, że takiego sprzętu własnie używasz, prawda? Jeśli się nie mylę Hero 4? Wiem, że już o tym gdzieś kiedyś pisałeś ale nie chce mi się szukać. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marboru Napisano 6 Luty 2017 Autor Zgłoszenie Share Napisano 6 Luty 2017 4 minuty temu, Aressi napisał: No rzeczywiście, przyjemnie się to ogląda! Mnie ten filmik zmotywował do dwóch rzeczy - do odwiedzenia ośrodka Ski Alberg oraz do .... zakupu kamerki GoPro! Bo zdaje się Mariusz, że takiego sprzętu własnie używasz, prawda? Jeśli się nie mylę Hero 4? Wiem, że już o tym gdzieś kiedyś pisałeś ale nie chce mi się szukać. Dokładnie GoPro 4 Silver - z tego co patrzyłem niewielka różnica w cenie i możesz kupić nową 5tkę. Zbliżenia (dwa ujęcia w filmie) kręcone aparatem fotograficznym... niby też full hd - ale różnica w jakości olbrzymia. Można pisać, porównywać wiele sprzętów, kamer...a prawda jest taka, że GO Pro nie ma sobie równych. Polecam Dzięki za dobre słowo i pozdrawiam. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Aressi Napisano 6 Luty 2017 Zgłoszenie Share Napisano 6 Luty 2017 Dobre słowo się należy jak najbardziej! Mała kosmetyka i możesz z tym filmem uderzać do prezia Ski Alberg. Kupi go na bank! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marboru Napisano 6 Luty 2017 Autor Zgłoszenie Share Napisano 6 Luty 2017 34 minuty temu, Aressi napisał: Mała kosmetyka i możesz z tym filmem uderzać do prezia Ski Alberg. Kupi go na bank! Byłoby pięknie, ale życie Aressi nie jest tak kolorowe Ośrodek drogi, to drogo powinni zapłacić by chociaż wyjazd w Dolomity był gratis hahaha Jeszcze raz - dzięki 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gustavt Napisano 6 Luty 2017 Zgłoszenie Share Napisano 6 Luty 2017 Filmik jest super, kwintesencja świetnej relacji. Przyznaję, ośrodek drogi ale moim zdaniem wart tego. Pozdrowionka. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wojgoc Napisano 6 Luty 2017 Zgłoszenie Share Napisano 6 Luty 2017 marboru, pisałeś, że karnet kosztował Was po 300euro/osoba. Czy to jest karnet na wszystkie ośrodki St. Anton, Lech, Zuers? Pytam, bo nie znalazłem w necie takiej opcji i takiej ceny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marboru Napisano 6 Luty 2017 Autor Zgłoszenie Share Napisano 6 Luty 2017 14 minut temu, wojgoc napisał: marboru, pisałeś, że karnet kosztował Was po 300euro/osoba. Czy to jest karnet na wszystkie ośrodki St. Anton, Lech, Zuers? Pytam, bo nie znalazłem w necie takiej opcji i takiej ceny Tak. Karnet w sezonie kosztuje 295 EUR + 5 EUR kaucja za plastik - karnet 7 dniowy. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi