jesku Napisano 9 Styczeń 2017 Zgłoszenie Share Napisano 9 Styczeń 2017 Przede mną alternatywa, reaktywacja starego sprzętu lub zakup nowego. Stare dwa komplety - nie wiem czy nadal bezpiecznie będą śmigały - czy serwisowa kontrola wyeliminuje ewentualne zagrożenia np: ze strony wiązań, jakości deski. A jeśli alternatywa zakupu, to gdzie i kiedy. Proszę o wskazówki bo czas do wyjazdu biegnie. Pzdr wszystkich Jurek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jesku Napisano 10 Styczeń 2017 Autor Zgłoszenie Share Napisano 10 Styczeń 2017 Nie ma wskazówki, zatem ide do serwisu po reanimację. Zakup odkładam na koniec zimy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
valdi1974 Napisano 18 Styczeń 2017 Zgłoszenie Share Napisano 18 Styczeń 2017 ja swoje zawsze kupowalem na przelomie styczen luty , mozna juz kupic aktualny model w dobrej cenie,proponuje potargowac sie i napewno sprzedawca jest elastyczny,ja np swoje racetigery w lutym ubieglego roku kupilem za 2100 a normalnie chodzily po 2500-2600 a na poczatku sezonu jako nowy model 3500 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
werkakli Napisano 20 Styczeń 2017 Zgłoszenie Share Napisano 20 Styczeń 2017 czesc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SnowTusia Napisano 20 Styczeń 2017 Zgłoszenie Share Napisano 20 Styczeń 2017 Wydaje mi się, ze to zależy czy chcesz nowe czy używki. Nowe lepiej kupić na początku roku, bo są spore obniżki i promocje w sklepach, a przed świętami wiadomo ceny trzymają się w górze. Natomiast nie wiem jak w okresie wakacyjnym - jak widzę w sklepach nie ma wtedy sprzętu narciarskiego, a bynajmniej wybór jest niewielki. Z używanymi goście z komisu powiedzieli mi, że największy wybór mają w listopadzie, kiedy to ludzie oddają najwięcej sprzętu w komis. Ja kupiłam w styczniu w komisie i mieli kilka ciekawych modeli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jesku Napisano 23 Styczeń 2017 Autor Zgłoszenie Share Napisano 23 Styczeń 2017 Trafiłem do znakomitego serwisu w Kielcach przy Wybranieckiej. Gostek pasjonat znający się na rzeczy. Po jego pierwszych słowach zrozumiałem, że dobrze trafiłem. Moje staruszki w jego opinii trzymają się świetnie, zatem zakup odkładam na później. Mam wrażenie że koniec sezonu będzie najlepszym czasem na szukanie "okazji". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
surfing Napisano 25 Luty 2017 Zgłoszenie Share Napisano 25 Luty 2017 Intersport Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi