lesoto Napisano 8 Styczeń 2017 Zgłoszenie Share Napisano 8 Styczeń 2017 Odstąpię pokój w miejscowości http://www.gg-resort.at/ Apartament jest 3 pokojowy, nas będzie 5 osób, tzn. ja i moi 4 synowie wiek 9-16lat (czyli ojciec z dziećmi). W samochodzie mam 1 wolne miejsce (jest 7-osobowy ale z bagażem wchodzi 6tka). Może być też 1 osoba, wtedy zabiorę samochodem. Termin jak w tytule niedziela 15 do soboty 21.01.Cena to ok 150-160 euro za pokój za cały pobyt. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
martini7 Napisano 10 Styczeń 2017 Zgłoszenie Share Napisano 10 Styczeń 2017 witam! skad jedziecie, ile do paliwa? cena jest za same noclegi czy jakies sniadanko tez? poproszę o numer kontaktowy lub wiecej info na priv. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lesoto Napisano 11 Styczeń 2017 Autor Zgłoszenie Share Napisano 11 Styczeń 2017 Wysłałem nr tel na priv.Wyjazd z lublina.Cena jest bez wyżywienia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lesoto Napisano 12 Styczeń 2017 Autor Zgłoszenie Share Napisano 12 Styczeń 2017 W przypadku 1 osoby cana za spanie połówka, czyli 80 euro za pobyt. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi