Racetigerr Napisano 8 Styczeń 2017 Zgłoszenie Share Napisano 8 Styczeń 2017 Jak w tytule, kupię tył wiązania Atomic X16 z sezonu 13/14. Właśnie pękł mi plastik trzymający naciąg sprężyny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wasilek Napisano 9 Styczeń 2017 Zgłoszenie Share Napisano 9 Styczeń 2017 Mam dokładnie takie wiązania. Szukam x12, więc jak znajdę to Ci moje odsprzedam. A tak off top to jaki masz DIN ustawiony, ile wazysz, ile masz wrostu i dlugość skorupy??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Racetigerr Napisano 9 Styczeń 2017 Autor Zgłoszenie Share Napisano 9 Styczeń 2017 42 minuty temu, wasilek napisał: Mam dokładnie takie wiązania. Szukam x12, więc jak znajdę to Ci moje odsprzedam. A tak off top to jaki masz DIN ustawiony, ile wazysz, ile masz wrostu i dlugość skorupy??? Ustawiam na 13,5 DIN, 88 kg, 185 cm, skorupa 332 mm. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wasilek Napisano 9 Styczeń 2017 Zgłoszenie Share Napisano 9 Styczeń 2017 I przy dzownie wypnina Ci sie narta??? Miales juz przygode tego typu??? Czyli jak ja mam 73kg 177cm i skorupe 325mm usawie na din 8 czyli minimum to przy dzwonie wypnie mi sie sama narta czy razem z kolanem?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi