Oxygen Napisano 3 Styczeń 2017 Zgłoszenie Share Napisano 3 Styczeń 2017 Witam W tym roku mam mały logistyczny problem, w drodze do Włoch (Livigno) musze odebrać córkę z obozu w Korbielowie. Jaką trasę wybrać z okolic Korbielowa w kierunku Insbruck. Z góry dzięki za pomoc. Robert Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Góral spod Skrzycznego Napisano 3 Styczeń 2017 Zgłoszenie Share Napisano 3 Styczeń 2017 Za Korbielowem szukaj połączenia Zwardoń - Wiedeń wrzucisz "6" i zredukujesz przed Insbrukiem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mysiauek Napisano 3 Styczeń 2017 Zgłoszenie Share Napisano 3 Styczeń 2017 57 minutes ago, Góral spod Skrzycznego said: Za Korbielowem szukaj połączenia Zwardoń - Wiedeń wrzucisz "6" i zredukujesz przed Insbrukiem. Ja miałem kiedyś podobną wycieczkę zimą tylko do Grazu. Niestety jak się nie odwrócisz to jest dupa. Ja jechałem na Dolny Kubin -> Zyline. Można kombinować przez Ruzomberok-Donovaly albo Zazriva-Terchova ale w zime nie ryzykowałbym żadnej z tych dróg. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Oxygen Napisano 3 Styczeń 2017 Autor Zgłoszenie Share Napisano 3 Styczeń 2017 Ok dzięki za sugestie. Zastanawiam się czy nawracać do Żywca i tam na S1 czy wcześniej odbić w lewo na Spotnia Mała, Juszczyna, Bystra i na 1 wskoczyć w Węgierskiej Górce, różnicy jest 10 km jadąc z Korbielowa, tylko w górach, zimą to może być istotnie 10 km, szczególnie nocą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
christof Napisano 3 Styczeń 2017 Zgłoszenie Share Napisano 3 Styczeń 2017 Pomiedzy Sopotnia a Juszczczyna jest stromy podjazd a co gorsza stromy zjazd. Jesli sypnie to na bank nie odsnieza i moze byc nieciekawie. Jesli nie musze to tamtedy nie jade... Polecam spokojna plaska droge przez Zywiec zwlaszcza ze z Zywca do Wegierskiej Gorki jest niby ekspresowka a przed Toba dluga droga. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Oxygen Napisano 4 Styczeń 2017 Autor Zgłoszenie Share Napisano 4 Styczeń 2017 Dzięki za info, Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Plywak Napisano 4 Styczeń 2017 Zgłoszenie Share Napisano 4 Styczeń 2017 Patrząc na Google Maps, to są dwie drogi przez Słowację i przez Czechy (BB i Cieszyn). Ja bym wybrał przez Czechy, bo ją lepiej znam i praktycznie cała wiedzie 2pasmówką. Odległość i czas przejazdu prawie taki sam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pinio46 Napisano 4 Styczeń 2017 Zgłoszenie Share Napisano 4 Styczeń 2017 Przy dzisiejszych warunkach atmosferycznych, ja osobiście wróciłbym na Cieszyn, i dalej na Frydek Mistek 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi