lski@interia.pl Napisano 24 Grudzień 2016 Zgłoszenie Share Napisano 24 Grudzień 2016 (edytowane) Wybieram się w ostatnim tygodniu marca na ski safari,ograniczone czasowo-przestrzennie .Zaczynam od San Candido (Innichen),w którym mam gigant na 4,2 km na Monte Helmo 25go marca,potem tydzień przerwy do następnych zawodów 1go kwietnia w Val Gardena. Chciałem w międzyczasie odwiedzić kilka ośrodków-ostatnim razem w tej przerwie zaliczyłem Kronplatz,dojechałem do Livigno i stamtąd powrót do Val Gardeny. Czy ktoś znający lepiej region mógłby coś jeszcze zasugerować-do Livigno chciałbym dotrzeć a PO DRODZE (mniej więcej) coś,dokąd nie trzeba byłoby bardzo zbaczać,wysoko,bo koniec marca,strome,szerokie trasy,jak w Livigno??? Edytowane 24 Grudzień 2016 przez lski@interia.pl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi