Boogie Napisano 10 Październik 2005 Zgłoszenie Share Napisano 10 Październik 2005 moze w tym roku zrobimy jakiś zjazd na stoku wszystkich forumowiczów?? poleje sie pifsko i powymieniamy poglądy:D co wy na to?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kozlow Napisano 10 Październik 2005 Zgłoszenie Share Napisano 10 Październik 2005 zlot ja mimo ze nie nalezy do "czolwóki" forum proponuje spotkanmie w szczyrku miedzy swietami a sylwkiem?! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
atomiconia Napisano 11 Październik 2005 Zgłoszenie Share Napisano 11 Październik 2005 zlot na mnie możecie liczyć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JC Napisano 11 Październik 2005 Zgłoszenie Share Napisano 11 Październik 2005 zlot No to robimy! Termin do negocjacji! ... a tak na marginesie juz kiedyś (czyt. kilka lat temu) tak było! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
siw Napisano 11 Październik 2005 Zgłoszenie Share Napisano 11 Październik 2005 zlot ja sie pisze.... bliziutko mam... ))) pozdr siwy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nash Napisano 11 Październik 2005 Zgłoszenie Share Napisano 11 Październik 2005 zlot termin ja jestem jak najbardziej za, ale wydaje mi się, że w okresie okołoświątecznym będą tłumy i poza tym każdy ma wtedy jakieś obowiązki choinkowo/rodzinne -proponuję w któryś weekend stycznia np. w Korbielowie albo Białce, a może wynająć by cały pensjonat dla naszego forum - oczywiście jeżeli będzie odopwiednia liczba chętnych, pozdrawiam Nash podobno ma być ostra zima w tym roku ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
muzin Napisano 11 Październik 2005 Zgłoszenie Share Napisano 11 Październik 2005 zlot termin a to bedziemy wtedy jezdzić na nartach????- Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
CarverGs9.21 Napisano 11 Październik 2005 Zgłoszenie Share Napisano 11 Październik 2005 zlot Doskonaly pomysl .Popieram w calej rozciaglosci. Pozdro. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jarkki Napisano 11 Październik 2005 Zgłoszenie Share Napisano 11 Październik 2005 zlot Proponuje pierwsze soboty każdego m-ca zaczynając od grudnia do marca i za każym razem w innym miejscu od Szklarskiej po Krynicę.Jedno spotkanie to za mało ,bo wszystkim termin jak i miejsce na pewno nie spasuje.Kwatery każdy załatwia sam.Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
burass Napisano 11 Październik 2005 Zgłoszenie Share Napisano 11 Październik 2005 zlot Wspaniały pomysł! Pycha! Zapraszam do mnie w sobotę. Będą dziewczyny i oranżada! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
turim Napisano 13 Październik 2005 Zgłoszenie Share Napisano 13 Październik 2005 zlot hmm to co może ten szczyrk?? wszyscy wiedzą gdzie to jest i piwo tanie:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Heli Napisano 13 Październik 2005 Zgłoszenie Share Napisano 13 Październik 2005 zlot ... a tak na marginesie - Jacku - to cały czas tak jest Zapraszamy jak co roku na WZF Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
milo_ski Napisano 16 Październik 2005 Zgłoszenie Share Napisano 16 Październik 2005 zlot piszę się. Może być Szczyrk Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lily Napisano 26 Październik 2005 Zgłoszenie Share Napisano 26 Październik 2005 zlot moze Jaworzyna? no albo w Bukowinie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Heli Napisano 21 Listopad 2005 Zgłoszenie Share Napisano 21 Listopad 2005 zlot test muszę zrobić [white] test [/white] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Heli Napisano 21 Listopad 2005 Zgłoszenie Share Napisano 21 Listopad 2005 zlot i co ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Heli Napisano 21 Listopad 2005 Zgłoszenie Share Napisano 21 Listopad 2005 zlot kolejna próba Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi