Zebra358 Napisano 10 Grudzień 2016 Zgłoszenie Share Napisano 10 Grudzień 2016 Witam, rozmawiałem ostatnio z jedna osoba o kupnie uzywanych nart, i dowiedzialem sie ze na allegro jest duzo firm ktore skupuja narty po calej europie (narty z wygladu w dobrym stanie ale z powaznym uszkodzeniem, mowil o jakis peknietych rdzeniach, zlamanych nartach czy innym powaznych rzeczach) i firmy te maja specjalne maszyny ktora sa w stanie naprawic albo zamaskowac te uszkodzenia, a narta wydaje sie prawie jak nowa, a w rzeczywistosci jest czyms na czym mozna sie zabic.... Slyszal kto o tym moze i sie wypowie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DziadekT Napisano 13 Grudzień 2016 Zgłoszenie Share Napisano 13 Grudzień 2016 Ciekawe skąd oni biorą tyle takich złamanych i mocno uszkodzonych nart. O takim procederze nie słyszałem, ale o czarnej wołdze jak najbardziej 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lski@interia.pl Napisano 13 Grudzień 2016 Zgłoszenie Share Napisano 13 Grudzień 2016 Słyszałem też,że potrafią wyciągnąć rdzeń bez śladu i założyć nowy bez śladu i tłuką na tym straszną kasę... 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bogdan B-13 Napisano 13 Grudzień 2016 Zgłoszenie Share Napisano 13 Grudzień 2016 Mnie, jak byłem mały, straszyli czarownicą. Czarną wołgą też. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi