marboru Napisano 20 Styczeń 2017 Zgłoszenie Share Napisano 20 Styczeń 2017 Super Darku! Bardzo się cieszymy tu wszyscy w St. Anton!!! Rewelacja i post uspokajacz Dzięki za dobre wieści - hura!!! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mifilim Napisano 20 Styczeń 2017 Zgłoszenie Share Napisano 20 Styczeń 2017 Go Go GO! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marionen Napisano 22 Styczeń 2017 Zgłoszenie Share Napisano 22 Styczeń 2017 Dnia Friday, January 20, 2017 o 17:32, Góral spod Skrzycznego napisał: Myślę, że w maju jakaś śnieżna plamka na ulubionej Golgocie zostanie. Jakby Wam brakowało towarzystwa to ja.... PS Góralu, czas szybko mija, zdrowie wróci szybciej niż sądzisz. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Góral spod Skrzycznego Napisano 27 Sierpień 2017 Autor Zgłoszenie Share Napisano 27 Sierpień 2017 Niech to zdjęcie będzie oznaką szczęśliwego zakończenia tego wątku.Wysłane z mojego HAMMER_AXE_M_LTE przy użyciu Tapatalka 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Góral spod Skrzycznego Napisano 26 Październik 2019 Autor Zgłoszenie Share Napisano 26 Październik 2019 Tak wtedy mi się zdawało a dziś czekam na serce. Żeby jednak doczekać do przeszczepu zaproponowano mi leczenie pomostowe przez wszczepienie mechanicznego wspomagania krążenia czyli pompy która zastępuje lewą komorę. Jestem w 11 dobie po operacji, czuję się ok. W poniedziałek przenoszą mnie na 5 tygodniową rehabilitację. Szelki Bonda na baterie pompy już dostałem, które mają mi umożliwić jazdę na nartach. Myślę, że jak przyjdą te cieplejsze to już będę się ślizgać. Chyba, że znajdzie się serce. A wtedy to już pokażę wam moje plecy. Do zobaczenia na stoku. 13 9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fredek321 Napisano 26 Październik 2019 Zgłoszenie Share Napisano 26 Październik 2019 Powodzenia. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Waldek Napisano 26 Październik 2019 Zgłoszenie Share Napisano 26 Październik 2019 powodzenia i trzymam kciuki. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marboru Napisano 26 Październik 2019 Zgłoszenie Share Napisano 26 Październik 2019 Dareczku szybko to się zadziało, bo w sumie niedawno rozmawialiśmy. Do zimy dużo czasu jeszcze, niech się goi szybko, niech Cię puszczają z tego szpitala teraz już. Wracaj do zdrowia!!! Trzymamy tu z Paulą kciuki za Ciebie 👍 Powodzenia w rehabilitacji i następnym razem, proszę pokazuj nam swoje plecy 🙂 🎿🏔️🌨️❄️💪 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Spiochu Napisano 26 Październik 2019 Zgłoszenie Share Napisano 26 Październik 2019 Powodzenia i dobrego serca! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mirekn Napisano 26 Październik 2019 Zgłoszenie Share Napisano 26 Październik 2019 Powodzenia.Trzymam kciuki. Pozdrawiam mirekn 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JC Napisano 27 Październik 2019 Zgłoszenie Share Napisano 27 Październik 2019 Obiecuję zorganizować zawody - Złap Górala! Oczywiście ścigamy się na Skrzycznem! Zdrowia i powrotu na trasy jak najszybciej! 6 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marcinn Napisano 27 Październik 2019 Zgłoszenie Share Napisano 27 Październik 2019 Góralu,drogi Darku Szybkiego powrotu do formy i do zobaczenia na białym 😊 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
shuger Napisano 27 Październik 2019 Zgłoszenie Share Napisano 27 Październik 2019 Szybkiego powrotu do zdrowia! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
artix Napisano 27 Październik 2019 Zgłoszenie Share Napisano 27 Październik 2019 Zdrowia Dareczku! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
leitner Napisano 27 Październik 2019 Zgłoszenie Share Napisano 27 Październik 2019 Darek, trzymaj się Powodzenia i serdeczne pozdrowienia ode mnie i Taty! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mifilim Napisano 27 Październik 2019 Zgłoszenie Share Napisano 27 Październik 2019 Darek, zdrowia i szybkiego powrotu do normalności. Życzę Ci aby limit operacji i pobytów w szpitalach został definitywnie wyczerpany raz na zawsze. Mam nadzieję, ze ja swój już wyczerpałem... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Przemek Napisano 28 Październik 2019 Zgłoszenie Share Napisano 28 Październik 2019 Zdrowia Góralu, duuuużo zdrowia. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piotr_67 Napisano 28 Październik 2019 Zgłoszenie Share Napisano 28 Październik 2019 Górale to jednak twarda nacja Darku wracaj do zdrowia i do swoich aktywności. Pozdrawiam 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mitek Napisano 28 Październik 2019 Zgłoszenie Share Napisano 28 Październik 2019 Cześć Trzymaj się Góralu i uśmiechaj się jak najczęściej bo dobre nastawienie podstawą zdrowienia jest. Pozdrowienia serdeczne, najserdeczniejsze!! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
miraz Napisano 28 Październik 2019 Zgłoszenie Share Napisano 28 Październik 2019 Zdrowia życzymy !!! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pawelb91 Napisano 28 Październik 2019 Zgłoszenie Share Napisano 28 Październik 2019 Dużo zdrowia i powrotu do formy! Do zobaczenia na stokach! 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pawel_br Napisano 28 Październik 2019 Zgłoszenie Share Napisano 28 Październik 2019 Góralu 3mam kciuki !!! Do zobaczenia na Skrzycznym 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ratrak Napisano 29 Październik 2019 Zgłoszenie Share Napisano 29 Październik 2019 Zdrówka! 💪 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jeeb Napisano 29 Październik 2019 Zgłoszenie Share Napisano 29 Październik 2019 W dniu 26.10.2019 o 20:07, Góral spod Skrzycznego napisał: dziś czekam na serce. wprawdzie sezon motocyklowy się kończy ale życzę Tobie aby jak najszybciej znalazł się zdrowy dawca 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
christof Napisano 29 Październik 2019 Zgłoszenie Share Napisano 29 Październik 2019 Duzo zdrowia! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi