lski@interia.pl Napisano 8 Grudzień 2016 Zgłoszenie Share Napisano 8 Grudzień 2016 (edytowane) Wybieram się na 3-4 dni do Austrii w środku przyszłego tygodnia,jeśli znajdę towarzystwo-miejsce do uzgodnienia,po głowie chodziły mi Hochkar,Schladming lub Zillertall. Oczywiście extra prognoza konieczna. Wszystko wskazuje,że będę miał 2 miejsca wolne-gdyby ktoś... Edytowane 8 Grudzień 2016 przez lski@interia.pl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lski@interia.pl Napisano 11 Grudzień 2016 Autor Zgłoszenie Share Napisano 11 Grudzień 2016 Wyjazd pon. wieczorem,powrót na piątek rano... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lokiec3 Napisano 12 Grudzień 2016 Zgłoszenie Share Napisano 12 Grudzień 2016 No toś se pogodę wybrał. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lski@interia.pl Napisano 12 Grudzień 2016 Autor Zgłoszenie Share Napisano 12 Grudzień 2016 No właśnie,wybierałem się ze względu na prognozę,ale że nie znalazłem żadnej ofiary-sam nie pojadę 8 osobowym autem... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi