andy-w Napisano 29 Marzec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 29 Marzec 2016 Kolejny ośrodek - może ktoś rozpozna? marboru To jest na 99% Katschi, widok na Aineck od strony St. Margarethen. No chyba, że się mylę. To ja poproszę o te trzecie kijki w nagrodą za odgadnięcie zagadki :biggrin: 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kmarcin Napisano 29 Marzec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 29 Marzec 2016 Oficjalna cześć powitania za nami. Chłopaki mieli już okazje przywitać się z Klamerem, Mayerem i Walhoferem . A gdzie selfiki na fejsa z tymi tuzami narciarstwa :wink: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
johnny_narciarz Napisano 29 Marzec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 29 Marzec 2016 Parę fotek z odprawy... Zgaduj zgadula... :biggrin: 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
leitner Napisano 29 Marzec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 29 Marzec 2016 A już myślałem, że sami we dwójkę będziecie w grupie :stupid: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dembus Napisano 29 Marzec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 29 Marzec 2016 A ci na zielono to ...? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
przemo_narciarz Napisano 29 Marzec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 29 Marzec 2016 Niezle zazdroszcze i czekam na relacje! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JC Napisano 30 Marzec 2016 Autor Zgłoszenie Share Napisano 30 Marzec 2016 WorldSkitest 2016 Dzień dobry, ruszamy testować 12 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piotr_67 Napisano 30 Marzec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 30 Marzec 2016 Dzień dobry, ruszamy testować... Witam. Już się bałem, że zaspaliście :biggrin::wink: A tu widzę, że pełna gotowość skoro świt. Pozdrawiam i życzę udanych testów oraz wspaniałej zabawy. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JC Napisano 30 Marzec 2016 Autor Zgłoszenie Share Napisano 30 Marzec 2016 Ruszamy z testami 11 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piotr_67 Napisano 30 Marzec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 30 Marzec 2016 Ruszamy z testami...A gdzie fotki z "alpejskimi laseczkami"?Pytam bo na FB już są:Na zdjęciu Tamara Tippler, Fabienne Suter, Tina Weirather :smile:Pozdrowienia serdeczne.Zdjęcie z WST na FB. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gacek1964 Napisano 30 Marzec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 30 Marzec 2016 To jest na 99% Katschi, widok na Aineck od strony St. Margarethen. No chyba, że się mylę. To ja poproszę o te trzecie kijki w nagrodą za odgadnięcie zagadki :biggrin: Dokładnie, też wydaje mi się, że to góra Aineck widziana od St Margareth. Zresztą trasa A1 schodzi tu do samego dołu. Pozostałe trasy tu również zacne i kto wie czy nie lepsze od promowanej a1 Pozdrawiam i bawcie się dobrze. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dembus Napisano 30 Marzec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 30 Marzec 2016 Panowie napiszcie prosze na czym jeździliście i jakie wrażenia - chyba w Open Space to możliwe od razu po testach ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piotr_67 Napisano 30 Marzec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 30 Marzec 2016 Panowie napiszcie prosze na czym jeździliście i jakie wrażenia - chyba w Open Space to możliwe od razu po testach ? Na pewno napiszą. Tak. OS były nie oklejane więc wiadomo było na czym się jeździło. W każdym razie tak było w zeszłym roku. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JC Napisano 30 Marzec 2016 Autor Zgłoszenie Share Napisano 30 Marzec 2016 Są, są 14 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piotr_67 Napisano 30 Marzec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 30 Marzec 2016 Są, są .... No i to są fotki :smile: Wiedziałem, że można na Ciebie liczyć. Choć..... ta ostatnia to chyba nie laseczka :biggrin: :wink::wink: Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JC Napisano 30 Marzec 2016 Autor Zgłoszenie Share Napisano 30 Marzec 2016 I jeszcze 12 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tadeusz T Napisano 30 Marzec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 30 Marzec 2016 Tia, wszyscy się fotografują, a narty leżą odłogiem... :biggrin: Tadek 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piotr_67 Napisano 30 Marzec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 30 Marzec 2016 Tia, wszyscy się fotografują, a narty leżą odłogiem... No cóż, JC taką ma robotę :smile: Poza tym jego grupa zaczyna o 10.00 więc spoko. Ciekawy jestem jak tam Johnny i marboru. Pewnie OS już ujeździli. Ciekawe co mieli pod butami. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MAIKEL 1977 Napisano 30 Marzec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 30 Marzec 2016 Ciekawe co mieli pod butami. Znając życie śnieg lub narty :wink: 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pinio46 Napisano 30 Marzec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 30 Marzec 2016 Uprasza się o nie publikowanie więcej zdjęć tego typu, gdyż "normalni" ludzie w tym czasie pracują i takie foty ich dobijają :eek: ?? Wysłane z mojego SM-G900F przy użyciu Tapatalka 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JC Napisano 30 Marzec 2016 Autor Zgłoszenie Share Napisano 30 Marzec 2016 Uprasza się o nie publikowanie więcej zdjęć tego typu, gdyż "normalni" ludzie w tym czasie pracują i takie foty ich dobijają :eek: ?? Wysłane z mojego SM-G900F przy użyciu Tapatalka Oj tam... 12 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
idealist Napisano 30 Marzec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 30 Marzec 2016 Karyntia słynie z czegoś w rodzaju dużych pierogów jak już się pochylamy nad menu :wink: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JC Napisano 30 Marzec 2016 Autor Zgłoszenie Share Napisano 30 Marzec 2016 WorldSkitest 2016 Karyntia słynie z czegoś w rodzaju dużych pierogów jak już się pochylamy nad menu :wink: Dlatego zamawiamy pizzę 10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
idealist Napisano 30 Marzec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 30 Marzec 2016 i wyraźnie wymachujecie nożem w moją stronę, auuuuuuu :crazy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bumer Napisano 30 Marzec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 30 Marzec 2016 i wyraźnie wymachujecie nożem w moją stronę, auuuuuuu :crazy: Bo on ma takie naleciałości "scyzorskie" z kieleckiego!:smile: Podobno w Kielcach długo pracował. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi