Kropa Napisano 30 Listopad 2016 Zgłoszenie Share Napisano 30 Listopad 2016 Witam ! Mam na imię Damian, pochodzę z Suchej Beskidzkiej i chciałbym się z Wami przywitać Od dłuższego czasu przeglądam forum i nareszcie postanowiłem dołączyć do dyskusji. Do narciarstwa wróciłem dwa lata temu po prawie 7 martwych sezonach. Mój sezon w tym roku to niestety tylko styczeń, ale zamierzam go intensywnie wykorzystać. Planuję jeździć conajmniej raz-dwa razy w tygodniu, do tego 12 stycznia dwu dniowy wypad na Chopok i być może Tatrzańską Łomnicę Planuję również zakup nart Head Supersharpe Rally 170cm, do tego buty z flexem 130 które pożyczę od znajomego. Nie wiem czy dobór takiej długości do moich 192cm i 80kg (postura gigantowego kijka ) jest właściwy, ale o wiele więcej frajdy dają mi krótkie narty. Umiejętności oceniam na 7 w skali forumowej, jeżeli ktoś uważa to za zły wybór proszę uzasadnić. Na pewno wiem że nie wystarczy mi cierpliwości aby testować 177cm narty... Dziękuję, pozdrawiam ! 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mifilim Napisano 30 Listopad 2016 Zgłoszenie Share Napisano 30 Listopad 2016 Hej. Witaj Co do nart to nie zaczynaj znów tematu...za krótkich nart. Ogarnij sie chopie i poczytaj co było napisane w tym temacie. (pozdro Mitek ) 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kropa Napisano 30 Listopad 2016 Autor Zgłoszenie Share Napisano 30 Listopad 2016 Ops, nabroiłem ! Masz rację, wszystko już zostało powiedziane w tym temacie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ROCH Napisano 1 Grudzień 2016 Zgłoszenie Share Napisano 1 Grudzień 2016 Witaj na Forum! Życze Tobie, jak i nam, wielu owocnych dyskusji Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
juice Napisano 4 Grudzień 2016 Zgłoszenie Share Napisano 4 Grudzień 2016 Ja się już wyciszam zasadniczo w pisaniu, ale widząc, że gościnność gospodarska tu podupada coraz bardziej witaj brachu i korzystaj jak Ci najlepiej się uda 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
leitner Napisano 5 Grudzień 2016 Zgłoszenie Share Napisano 5 Grudzień 2016 Cześć! Życzę Ci wielu przyjemnych chwil spędzonych na forum. Mam 169cm (61kg) i planuję kupić narty 163cm. Moje umiejętności to niecałe 6. Podobno na dłuższych nartach będzie się jeździć lepiej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cenna Napisano 28 Kwiecień 2017 Zgłoszenie Share Napisano 28 Kwiecień 2017 Siemka forumowicze! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cenna Napisano 28 Kwiecień 2017 Zgłoszenie Share Napisano 28 Kwiecień 2017 witam serdecznie! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ingusia Napisano 4 Maj 2017 Zgłoszenie Share Napisano 4 Maj 2017 witam serdecznie na forum Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
treoza Napisano 5 Maj 2017 Zgłoszenie Share Napisano 5 Maj 2017 czesć wszystkim, miłego dnia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sawoneczka Napisano 10 Maj 2017 Zgłoszenie Share Napisano 10 Maj 2017 hej wszystkim! pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
johnny_narciarz Napisano 10 Maj 2017 Zgłoszenie Share Napisano 10 Maj 2017 (edytowane) Witay! I bardzo słusznie zrobiłeś. Miłej zabawy! PS. W sumie to witajcie! Nie zauważyłem, że tu więcej nowych osób się przywitało... Edytowane 10 Maj 2017 przez johnny_narciarz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
paolomario Napisano 10 Maj 2017 Zgłoszenie Share Napisano 10 Maj 2017 (edytowane) Obawiam się, że ostatnie powitania służą nabijaniu postów i uwiarygodnieniu tematów o piorunochronach i cegłach Czy wodomierzach Edytowane 10 Maj 2017 przez paolomario 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
leitner Napisano 10 Maj 2017 Zgłoszenie Share Napisano 10 Maj 2017 A może chodzi o wodomierze w budynkach ośrodków narciarskich? 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
paolomario Napisano 11 Maj 2017 Zgłoszenie Share Napisano 11 Maj 2017 Przy zbiornikach z wodą do naśnieżania 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
teklomena Napisano 12 Maj 2017 Zgłoszenie Share Napisano 12 Maj 2017 cześć wszystkim! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krzysztof-ski Napisano 12 Maj 2017 Zgłoszenie Share Napisano 12 Maj 2017 Witam forumowiczów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
laneczka Napisano 18 Maj 2017 Zgłoszenie Share Napisano 18 Maj 2017 cześć wszystkim! jestem Emilia, pozdrawiam! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
stokrotka Napisano 19 Maj 2017 Zgłoszenie Share Napisano 19 Maj 2017 Cześć, fajnie stać się użytkownikiem tego forum. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mesalka Napisano 22 Maj 2017 Zgłoszenie Share Napisano 22 Maj 2017 cześć, jestem tutaj nowa, pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jeeb Napisano 22 Maj 2017 Zgłoszenie Share Napisano 22 Maj 2017 sawoneczka, teklomeczka, laneczka, stokroteczka, masaleczka - witam serdeczka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hosska Napisano 23 Maj 2017 Zgłoszenie Share Napisano 23 Maj 2017 siemka wszystkim! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
megilka Napisano 23 Maj 2017 Zgłoszenie Share Napisano 23 Maj 2017 Witam wszystkich! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kujoneczka Napisano 24 Maj 2017 Zgłoszenie Share Napisano 24 Maj 2017 Hej, właśnie dołączyłam do użytkowników tego forum. Pozdrawiam Was wszystkich serdecznie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
remitka Napisano 24 Maj 2017 Zgłoszenie Share Napisano 24 Maj 2017 witam forumowicze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi