lski@interia.pl Napisano 30 Listopad 2016 Zgłoszenie Share Napisano 30 Listopad 2016 Zastanawiam się,gdzie z nowosądeckiego jechać w sobotę-Krynica nie ruszy,Litmanova nie ruszy-czyżby zostawało Szczyrbskie i Białka? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Plywak Napisano 30 Listopad 2016 Zgłoszenie Share Napisano 30 Listopad 2016 Białka, bo jest szansa, że większość będzie chodzić. Szczyrbskie nie wiem jakie ma plany. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pawelb91 Napisano 30 Listopad 2016 Zgłoszenie Share Napisano 30 Listopad 2016 W Szczyrbskim działa na razie stok Interski 400m przy skoczni, kolejne trasy śnieżą ale nie wiem czy zdążą coś więcej otworzyć do weekendu. Litmanova śnieżyła wczoraj i dzisiaj w nocy, niedawno rozgarniali śnieg. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
karlik Napisano 30 Listopad 2016 Zgłoszenie Share Napisano 30 Listopad 2016 A czy w Beskidzie Śląskim pojeździmy już w ten weekend (a mianowicie 04-12) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lski@interia.pl Napisano 30 Listopad 2016 Autor Zgłoszenie Share Napisano 30 Listopad 2016 Dzwoniłem do Litmanovej,na weekend będzie chodzić dla wszystkich,a w Ś,Czw,PT tylko dla nas... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi