MarioJ Napisano 11 Listopad 2021 Zgłoszenie Share Napisano 11 Listopad 2021 2 godziny temu, mysiauek napisał: Żeby nie zasmiecac dalej wątku, zapraszam na priv jezeli masz argumenty, które otworzą mi oczy. Nie mam takiej potrzeby żeby na forach wykładać informatykę i prezentować swoje doświadczenie. Zareagowałem na bzdury o 2-dniowym projekcie i tyle. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mysiauek Napisano 12 Listopad 2021 Zgłoszenie Share Napisano 12 Listopad 2021 14 godzin temu, MarioJ napisał: Nie mam takiej potrzeby żeby na forach wykładać informatykę i prezentować swoje doświadczenie. Zareagowałem na bzdury o 2-dniowym projekcie i tyle. Dzięki. Ja roszerzęwątek: kto myśli żeby nowym RegioJetem spróbować jechać na narty ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi