Boogie Napisano 3 Październik 2005 Zgłoszenie Share Napisano 3 Październik 2005 co byście wybrali nowe fisherki world cup sc czy nowe atomisie sl 11 bo mam dylemat a musze sie szybko zdecydowac:/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kozlow Napisano 3 Październik 2005 Zgłoszenie Share Napisano 3 Październik 2005 Co lepsze ?? Fisherki world cup sc . . . sprawa jest prosta i oczywista Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
muzin Napisano 3 Październik 2005 Zgłoszenie Share Napisano 3 Październik 2005 Co lepsze ?? kup obie.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kozlow Napisano 3 Październik 2005 Zgłoszenie Share Napisano 3 Październik 2005 Co lepsze ?? tez rozwiazanie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
turim Napisano 3 Październik 2005 Zgłoszenie Share Napisano 3 Październik 2005 Co lepsze ?? prawą fischera a lewą atomica Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fosek Napisano 3 Październik 2005 Zgłoszenie Share Napisano 3 Październik 2005 Co lepsze ?? Tylko atomiki - są najlepsze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
quba0 Napisano 4 Październik 2005 Zgłoszenie Share Napisano 4 Październik 2005 Co lepsze ?? Oczywiście, że Atomici Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hucu Napisano 4 Październik 2005 Zgłoszenie Share Napisano 4 Październik 2005 Co lepsze ?? No to chłopu pmogliście... Ale z drugiej strony skoro wchodzisz w topową slalomke to powinienes byc juz zdecydowany na konkretny model(mały teścik) a nie słuchac opini innnych.No chyba ,że to twoja pierwsza sloalomka, a jezeli tak to proponuje półke nizej Czyli Fischer RC4 Race naprawde można na niej poszaleć. Satysfakcja gwarantowana Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Boogie Napisano 8 Październik 2005 Autor Zgłoszenie Share Napisano 8 Październik 2005 Co lepsze ?? ja juz mam fisherki world cup sc 2003/2004 tylko po prostu nie wiem co z tego sezonu jest lepsze bo nie miałem możliwośći przetestować Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi