keisyzrk Napisano 22 Kwiecień 2017 Zgłoszenie Share Napisano 22 Kwiecień 2017 Panowie!, macie jakieś aktualne info o warunkach na Rohacach (śniegu jest mnóstwo, bardziej mnie interesuje, czy występuje "tępy"), jutro kończą sezon i kusi mnie, żeby ich pożegnać osobiście Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Przemekc1 Napisano 22 Kwiecień 2017 Zgłoszenie Share Napisano 22 Kwiecień 2017 Tez mam w planach jutro Rohace i zastanawiam się czy na tej stacji można płacić kartą, lub czy przy samej stacji znajduje się jakiś bankomat, czy lepiej mieć wcześniej przygotowane euro? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ravick97 Napisano 23 Kwiecień 2017 Zgłoszenie Share Napisano 23 Kwiecień 2017 na Rochaczach bajecznie.info z kasy: nie skończyli jeszcze sezonu i działają dalejWysłane z mojego SM-G920F przy użyciu Tapatalka 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Baartos Napisano 23 Kwiecień 2017 Zgłoszenie Share Napisano 23 Kwiecień 2017 Dnia 22.04.2017 o 12:58, Przemekc1 napisał: i zastanawiam się czy na tej stacji można płacić kartą? mozna placic karta a bankomat???? moze w Zubercu jest, nie dam reki uciac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Góral spod Skrzycznego Napisano 24 Kwiecień 2017 Zgłoszenie Share Napisano 24 Kwiecień 2017 (edytowane) Specjalnie dla gości z Polski: info z Fb: Ski Roháče Spálená 2 godz. · Roháče Spálená: stredisko v prevádzke v dňoch 29.04. - 03.05.2017 ( so - str ) v závislosti od snehových a klimatických podmienok.... Srdečne pozývame Czy macie również takie informacje z Chopoka? Edytowane 24 Kwiecień 2017 przez Góral spod Skrzycznego 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
keisyzrk Napisano 28 Kwiecień 2017 Zgłoszenie Share Napisano 28 Kwiecień 2017 Rohace dalej się bardzo dobrze trzymają, biorąc pod uwagę zapas białego jaki miały wcześniej, pewnie przetrwają w niezłej kondycji do majówki - jakieś małe WZF? 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Góral spod Skrzycznego Napisano 28 Kwiecień 2017 Zgłoszenie Share Napisano 28 Kwiecień 2017 1 godzinę temu, keisyzrk napisał: Rohace dalej się bardzo dobrze trzymają, biorąc pod uwagę zapas białego jaki miały wcześniej, pewnie przetrwają w niezłej kondycji do majówki - jakieś małe WZF? Tak, tak ja potwierdzam. Kasprowy jednak odpada, nartostrada zamknięta a dla mnie karnet za drogi na te kilka zjazdów. W związku z tym kończę ten krótki dla mnie sezon w Rohace 3 maja, zjem tylko śniadanko w Oravicy i melduję się koło 11,00. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pro-q3drag Napisano 29 Kwiecień 2017 Zgłoszenie Share Napisano 29 Kwiecień 2017 witam , rohace jutro o której godzinie startują ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
keisyzrk Napisano 29 Kwiecień 2017 Zgłoszenie Share Napisano 29 Kwiecień 2017 11 minut temu, pro-q3drag napisał: witam , rohace jutro o której godzinie startują ?? Od 9.00 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pawelb91 Napisano 30 Kwiecień 2017 Zgłoszenie Share Napisano 30 Kwiecień 2017 Wczoraj wyratrakowali po śniegach i deszczach i dzisiaj ruszyło Lomnicke Sedlo, źle chyba nie jest bo ludzie jeżdżą nawet poza trasą - czyli nie ma aż takiego lodu po tej zlewie. (wczoraj trasa nie ruszyła przez oblodzenie + pewnie dodatkowo bardzo słabą widoczność) Dzisiaj przez noc chyba spadło kilka cm świeżego śniegu. Na jutro zapowiadają najlepszą pogodę podczas tegorocznej majówki. http://www.vt.sk/en/...edlo-2190-m-nm/ Fotki z teraz: 10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
keisyzrk Napisano 1 Maj 2017 Zgłoszenie Share Napisano 1 Maj 2017 Dzisiaj z Krzyśkiem (@bolec) „popełniliśmy” Rohace, i to była jedna z lepszym narciarskich decyzji tego sezonu . Rano trasa, po nocnym mrozie miejscami (szczególnie w dolnym odcinku) dosyć twarda, ale szybko zaczęła puszczać i potem już było tylko lepiej… miękko, muldy, odsypy, bajka . Pogoda genialna, szczególnie w takich okolicznościach przyrody. Jeśli pogoda dopisze, to pewnie w środę powtórka . 13 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
koliber Napisano 1 Maj 2017 Zgłoszenie Share Napisano 1 Maj 2017 Jak to się dzieje, że na wysokości podobnej do Zahradek, deszcz wszystkiego nie spłukał? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bolec Napisano 1 Maj 2017 Zgłoszenie Share Napisano 1 Maj 2017 (edytowane) Żeby uwiarygodnić relację @keisyzrk 'a że faktycznie tam byliśmy i było tak jak napisał Krzysiek parę fotek ode mnie na których uwieczniłem min mojego imiennika Lampa niesamowita !! A Teraz spadam posmarować się Panthenolem !!!! Edytowane 1 Maj 2017 przez bolec 9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
keisyzrk Napisano 2 Maj 2017 Zgłoszenie Share Napisano 2 Maj 2017 11 godzin temu, koliber napisał: Jak to się dzieje, że na wysokości podobnej do Zahradek, deszcz wszystkiego nie spłukał? Pewnie mikroklimat Rohacy, i... kiedy w kwietniu podniecaliśmy się atakiem zimy na Chopoku i opadami śniegu, to na Rohacach śnieg też spadł, ale w dużo większych ilościach 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Góral spod Skrzycznego Napisano 2 Maj 2017 Zgłoszenie Share Napisano 2 Maj 2017 Znowu mi się oberwało, po co ja te narty pakuję Szkoda, że nie wie o fokach w plecaku. Ale nie odzywam się, bo znów będzie o foczkach w basenach. 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
surfing Napisano 2 Maj 2017 Zgłoszenie Share Napisano 2 Maj 2017 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hupon Napisano 2 Maj 2017 Zgłoszenie Share Napisano 2 Maj 2017 20 godzin temu, bolec napisał: Żeby uwiarygodnić relację Potwierdzam - tak było, (chyba dostrzegam się na jednym zdjęciu , Andrzej 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Góral spod Skrzycznego Napisano 2 Maj 2017 Zgłoszenie Share Napisano 2 Maj 2017 Ale tam warun się szykuje: Jutro, bo dziś po siedmiu godzinach kąpieli we wrzątku nawet myśleć mi się nie chce. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bolec Napisano 2 Maj 2017 Zgłoszenie Share Napisano 2 Maj 2017 2 godziny temu, Góral spod Skrzycznego napisał: Ale tam warun się szykuje: Jutro, bo dziś po siedmiu godzinach kąpieli we wrzątku nawet myśleć mi się nie chce. Jak będziesz jutro to zapytaj się pls tej miłej pani z kasy czy czasami nie będzie otwarte w najbliższy weekend ? wczoraj polacy zapełnili większość parkingu i na pewno Słowacy nie stracil jurków patrząc na frekwencję ?? 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Góral spod Skrzycznego Napisano 3 Maj 2017 Zgłoszenie Share Napisano 3 Maj 2017 No cóż, wstałem z bólem gardła, i po nartach. A jeszcze wczoraj takie plany Śpiewałem Leitnerowi, Zaśpiewali i Góralowi: Już za rok narty, za pół roku. Do zobaczenia ? w listopadzie. Pozdrowienia z Oravicy, hey. 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
keisyzrk Napisano 3 Maj 2017 Zgłoszenie Share Napisano 3 Maj 2017 Jeszcze krótka "wspominka" z pochodu 1-majowego na Rohacach . Kolegów, którzy tworzą profesjonalne dzieła proszę o wyrozumiałość, ale jest to przykład na tworzenie czegoś z krótkich kadrów i zdjęć typu "live" na telefonie i 6-minutowym montażem (tyle mi to zajęło) również zrobionym na telefonie . 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
leitner Napisano 3 Maj 2017 Autor Zgłoszenie Share Napisano 3 Maj 2017 Śpiewałem Leitnerowi, Zaśpiewali i Góralowi: Już za rok narty, za pół roku. Do zobaczenia [emoji137] w listopadzie. Pozdrowienia z Oravicy, hey. Dla mnie z tego "pół roku" zrobiło się "jutro" a dokładniej 10h. Zlecą Ci te miesiące jak z bicza strzelił 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pawelb91 Napisano 6 Maj 2017 Zgłoszenie Share Napisano 6 Maj 2017 Dzisiaj na Lomnickim Sedle warunki bardzo przyzwoite jak na maj, śniegu jeszcze dość, cały dzień bardzo miękko, rano równo ale niedługo później już muldy, poza trasą śnieg mokry przytrzymujący. Pogoda zmienna od przechodzącej mgły (chmur) przez słońce po chwilowy deszcz z gradem. Bardzo udany majowy narciarski dzień. Kto jeszcze chciałby tam pojeździć to ma szansę, wyciąg i trasa działa do 9 maja, sezonówka dalej obowiązuje. Poniżej kilka zdjęć. Francuzka Mulda No i chyba to tyle na ten sezon... 9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
johnny_narciarz Napisano 6 Maj 2017 Zgłoszenie Share Napisano 6 Maj 2017 (edytowane) 20 minut temu, pawelb91 napisał: wyciąg i trasa działa do 9 maja Dzięki za relacje! Chyba uderzę w poniedziałek, bo prognozy chyba najlepsze. Szkoda, że nie ma lepszej zapowiedzi, bo bym na Łomnicki Szczyt wyjechał... Edytowane 6 Maj 2017 przez johnny_narciarz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi