Zzz Napisano 2 Październik 2005 Zgłoszenie Share Napisano 2 Październik 2005 Witam,mam pytanie do fachowcow.Jezdze dobrze na nartach ale starym stylem(narta przy narcie)i chcialbym kupic sobie nowe narty,prosze mi napisac w jakiej grupie nart powinienem szukac,bo nie mam zielonego pojecia na temat nart od strony teoretycznej .Pozdrawiam i z gory dziekuje za porady. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
1973marcin Napisano 2 Październik 2005 Zgłoszenie Share Napisano 2 Październik 2005 Jakie narty? jeśli jeździsz bardzo dobrze to warto popatrzyć na narty grupy race, albo slalomowe albo gigantowe, w sprawie ceny to można kupić modele zeszłoroczne z wyprzedaży albo nowe na ten sezon tylko cena będzie wysoka. ja polecałbym narty z grupy slalomowych (na naszych stokach jest na nich lepsza zabawa niż na gigantowych) a jeśli chodzi o firmę to już musisz sam zdecydować co ci się będzie podobało ), tutaj każdy ma inne zdanie co jest najlepsze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
muzin Napisano 2 Październik 2005 Zgłoszenie Share Napisano 2 Październik 2005 Jakie narty? Witam! Może najpierw pożycz od kogoś i się przejedz bo co będzie jak Ci się nie spodobają a wywalisz kupę kasy???))) napisz jakie masz warunki fizyczne a będzie łatwiej cos dla Ciebie dobrać (np z grupy race) zakładając że faktycznie jezdzisz dobrze... muzin Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kozlow Napisano 3 Październik 2005 Zgłoszenie Share Napisano 3 Październik 2005 Jakie narty? mi sie wydaje ze dobre race carvery załatwia wszystko . . . np: fischera wc rc . . . jeżeli jesteś z wawy to mógłbym załatwić po kosztach . . . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SB Napisano 3 Październik 2005 Zgłoszenie Share Napisano 3 Październik 2005 Jakie narty? Porady nie szukaj ufachowców bo jak się zaczniesz dopytywać to dojdzie do tego że nie będziesz wougule wiedział jakie chcesz mieć narty.Piszesz że jeżdzisz starą techniką, zanim zdecydujesz o zakupie nart odpowiedz sobie na pytanie czy i na ile chcesz jeżdzić nową techniką ,bo Przymusu jeżdzenia now.tech(karwingowo,na krawędzi)nie ma ,nie było i nie będzie. Ja akurat długo, długo się uczyłem jeździć starą techniką kolanko przy kolanku i gdy już się nauczyłem to "jakiś idiota" wymyslił nowe narty i stwierdził że teraz już się nug razem nie trzyma. no ale chyba jak na 1 raz to siętrochę rospisałem, ale reasumując zadaj sobie najważniejsze pytanie - czy chcesz zmienić styl jażdy.Jeśli będziesz chciał to mogę ci jeszcze opisać cały bagarz moich doświadczeń(wraz z błendami jakie popełniłem i poradami praktycznymi . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi