bubu1 Napisano 1 Październik 2005 Zgłoszenie Share Napisano 1 Październik 2005 Witam! Sprowadzam dla siebie tyczki treningowe przegubowe i tyczki sztywne. Mam możliwość sprowadzenia jeszcze extra około 50 sztuk. Proponuję tyczki w cenie zakupu plus koszt przesyłki plus Vat. Jeżeli ktoś jest zainteresowany to prosze o kontakt. Parametry: Tyczka treningowa przegubowa ( czerwona lub niebieska) 25 mm średnicy 2,2 długość Cena brutto -90 zł Tyczka sztywna ( czerwona lub niebieska) 25 mm średnicy długość 2,2 m z końcówką z gwintem Cena brutto-45 zł Ta tyczka jest dobra do przeciwstawnej do giganta lub jako przeciwstawna bramki. Mój telefon 0601441405 Zdjęcia na maila Pozdrawiam, Jurek Pihut Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piotrekski Napisano 1 Październik 2005 Zgłoszenie Share Napisano 1 Październik 2005 Tyczki treningowe ale jaka firma (czy chodzi o te topowe modele liski lub spm-a???) noi czy nowe czy używane....pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bubu1 Napisano 2 Październik 2005 Autor Zgłoszenie Share Napisano 2 Październik 2005 Tyczki treningowe To są tyczki francuskie nowe. Ta firma produkuje dla innych firm które z własna marka je sprzedaja. Nie wiem jaka jest jakość bo ich nie dotykałem ale cena jest dobra tylko dlatego że sprowadzam je po kosztach prosto z fabryki. Muszę sprowadzić więcej bo fabryka określiła minimum ilościowe. Po za tym kurs euro jest teraz taki jaki jest. Normalnie w Polsce w detalu taka tyczka kosztowałaby ok. 140 zl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piotrekski Napisano 2 Październik 2005 Zgłoszenie Share Napisano 2 Październik 2005 Tyczki treningowe oki dzieks:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
muzin Napisano 2 Październik 2005 Zgłoszenie Share Napisano 2 Październik 2005 Tyczki treningowe Witam, a jezdził już ktoś na tych tyczkach czy to Twój pierwszy raz??? szkoda postawić slalomik za 90zł na jeden raz . pzdr-muzin Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Raceman Napisano 7 Październik 2005 Zgłoszenie Share Napisano 7 Październik 2005 Tyczki treningowe Witam jest to jeszcze aktualne???? mam prośbę poślij mi na maila zdjęcia Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi