Vlatko Napisano 1 Listopad 2016 Zgłoszenie Share Napisano 1 Listopad 2016 (edytowane) Witam! No kłopot mam z wyborem, więc proszę o pomoc. Czytałem tu i tam ale informacji jest multum, zwłaszcza tych reklamowych, a ja chcę poznać zdanie tych, którzy byli, widzieli... Potrzebuję informacji, gdzie jechać: samochodem do Austrii, z żoną i z dzieckiem lat 11, na około tydzień, na narty na trasach łatwych i średnich, w miarę blisko z Polski (południowej - Katowice) bo prowadzę tylko ja (w ogóle są jakieś opcje z dojazdem organizowanym z Polski?), jeżdżę z dzieckiem, żona nie jeździ, a więc z jakimiś atrakcjami w miejscu pobytu, ponieważ na narty to dobrze byłoby, żeby był śnieg :)) (wszak ostatnio zimy jakieś takie niewydarzone?), a z uwagi na dojazd własny to tak w czasie do 8-10 godzin z Katowic. Czy ktoś z Państwa może coś polecić godnego zaufania i wyboru? Nawet konkretny dom? miejsce? Nie potrzebuję "wodotrysków", wystarczy mi czysty kąt z osobną łazienką, niekoniecznie z aneksem kuchennym, na stok dojazd może być autobusem narciarskim, fajnie byłoby, żeby to miejsce miało własny parking na samochód. WiFi może być ale sejf już niekoniecznie. :)) bez zwierzęcia domowego. Będę bardzo wdzięczny za informacje wszelkie, nigdy jeszcze nie byłem na takim wyjeździe. Pozdrawiam całe Towarzystwo ze ski-online!!! Edytowane 1 Listopad 2016 przez Vlatko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jeeb Napisano 1 Listopad 2016 Zgłoszenie Share Napisano 1 Listopad 2016 1 godzinę temu, Vlatko napisał: Witam! No kłopot mam z wyborem, więc proszę o pomoc. Czytałem tu i tam ale informacji jest multum, zwłaszcza tych reklamowych, a ja chcę poznać zdanie tych, którzy byli, widzieli... Potrzebuję informacji, gdzie jechać: samochodem do Austrii, z żoną i z dzieckiem lat 11, na około tydzień, na narty na trasach łatwych i średnich, w miarę blisko z Polski (południowej - Katowice) bo prowadzę tylko ja (w ogóle są jakieś opcje z dojazdem organizowanym z Polski?), jeżdżę z dzieckiem, żona nie jeździ, a więc z jakimiś atrakcjami w miejscu pobytu, Na 1 raz to może być Zell am See, malownicze miasteczko, baseny dla żonki a dla narciarzy jest nawet kawałek lodowca, z Katowic 750 km tylko tylko 100km dalej jak do Międzyzdrojów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sebus51 Napisano 1 Listopad 2016 Zgłoszenie Share Napisano 1 Listopad 2016 Mogę polecić Mayrhofen (ostatnie dwa wyjazdy). Miasteczko urokliwe, dwa rejony narciarskie obok siebie Penken (zróżnicowane trasy i jest ich dużo) oraz Ahorn (łatwa górka z jedną bardzo szeroką trasą). Blisko na lodowiec Hintertux. Noclegi rezerwuję przez Casamundo - sprawdzone. W miasteczku nocleg drogi ale poza miastem już jest taniej. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JurekByd Napisano 1 Listopad 2016 Zgłoszenie Share Napisano 1 Listopad 2016 Schladming-Dachstein i w ogóle całe Ski Amade. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi