marionen Napisano 25 Marzec Autor Zgłoszenie Share Napisano 25 Marzec 20 minut temu, przemo_narciarz napisał: Ja celuje w top sezon za miesiąc na lodowcach 😜 z reguły jest już luźniej na trasach a śnieg na 3000 dalej mocny. Nie zapomnij o filtrach na twarz, ciągle mam z tym problem (teraz też u mnie nos czerwony). Planuje wyjazd na ostatni tydzień kwietnia. Majówkę odpuszczam ale koniec maja chcę zaliczyć... 1 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marcinn Napisano 26 Marzec Zgłoszenie Share Napisano 26 Marzec Dzień dobry Szybkie śniadanko i do roboty 🤭⛷ 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jeeb Napisano 27 Marzec Zgłoszenie Share Napisano 27 Marzec Ostatnie 2 dni, pogoda bez zmian 14 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
christof Napisano 27 Marzec Zgłoszenie Share Napisano 27 Marzec Widoki kosmos, wspaniałe. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jeeb Napisano 27 Marzec Zgłoszenie Share Napisano 27 Marzec 5 godzin temu, christof napisał: Widoki kosmos, wspaniałe. Dziś zadyma 6 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marekbtl Napisano 27 Marzec Zgłoszenie Share Napisano 27 Marzec 39 minut temu, Jeeb napisał: Dziś zadyma Nie zawsze jest Dzień Dziecka , a gdzie jesteś? pozdro 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marionen Napisano 27 Marzec Autor Zgłoszenie Share Napisano 27 Marzec (edytowane) 12 minut temu, marekbtl napisał: Nie zawsze jest Dzień Dziecka , a gdzie jesteś? pozdro Chyba Francja... jeśli to Alpy Nadmorskie Edytowane 27 Marzec przez marionen 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marionen Napisano 27 Marzec Autor Zgłoszenie Share Napisano 27 Marzec 54 minuty temu, Jeeb napisał: Dziś zadyma To i tak masz dobrze. Hintertux zamknięty, Ahorn i Eggalm również. Trochę można pojeździć w Penken i Rastkogel Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jeeb Napisano 27 Marzec Zgłoszenie Share Napisano 27 Marzec 23 minuty temu, marionen napisał: Chyba Francja... jeśli to Alpy Nadmorskie Val Thorens 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marionen Napisano 27 Marzec Autor Zgłoszenie Share Napisano 27 Marzec 14 minut temu, Jeeb napisał: Val Thorens To Francja się zgadza, Alpy Nadmorskie nie... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jeeb Napisano 27 Marzec Zgłoszenie Share Napisano 27 Marzec Pogoda się poprawia 10 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marionen Napisano 27 Marzec Autor Zgłoszenie Share Napisano 27 Marzec 56 minut temu, Jeeb napisał: Pogoda się poprawia Panie w gustownych strojach, nie da się Ich nie zauważyć na stoku... 2 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marcinn Napisano 27 Marzec Zgłoszenie Share Napisano 27 Marzec (edytowane) Zadyma to wszędzie dziś była Nawet w Itali. Dobrze że Maso Corto pojeździliśmy ciut wcześniej Jutro chyba tylko ja będę jeździł 😁 Edytowane 27 Marzec przez marcinn 13 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
przemo_narciarz Napisano 27 Marzec Zgłoszenie Share Napisano 27 Marzec 1 godzinę temu, marcinn napisał: Zadyma to wszędzie dziś była Nawet w Itali. Dobrze że Maso Corto pojeździliśmy ciut wcześniej Jutro chyba tylko ja będę jeździł 😁 Też mam taką fotkę z Otzim😅 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marionen Napisano 27 Marzec Autor Zgłoszenie Share Napisano 27 Marzec 1 godzinę temu, przemo_narciarz napisał: Też mam taką fotkę z Otzim😅 a ja tylko takie 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marcinn Napisano 27 Marzec Zgłoszenie Share Napisano 27 Marzec (edytowane) Swoją drogą do niedzieli ma spaść pół metra białego złota 😃 bomba ⛷😎 Edytowane 27 Marzec przez marcinn 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marionen Napisano 27 Marzec Autor Zgłoszenie Share Napisano 27 Marzec Rastkogel to mały ośrodek z niecałymi 30 km tras. Dla mnie byłby super, ma tylko jedną wadę, jest bezpośrednio połączony z Penken, Eggalmem i Finkenbergiem tworząc wspólnie Zillertal 3000 i przez to nie zawsze można liczyć na puste stoki. Dużo łatwych i szerokich tras, kilka ścianek i dobry na początki dla osób zaczynających zabawę z off piste... Pozdrawiam 7 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sstar Napisano 28 Marzec Zgłoszenie Share Napisano 28 Marzec (edytowane) 7 godzin temu, marionen napisał: Rastkogel to mały ośrodek z niecałymi 30 km tras. Dla mnie byłby super, ma tylko jedną wadę, jest bezpośrednio połączony z Penken, Eggalmem i Finkenbergiem tworząc wspólnie Zillertal 3000 i przez to nie zawsze można liczyć na puste stoki. Dużo łatwych i szerokich tras, kilka ścianek i dobry na początki dla osób zaczynających zabawę z off piste... Pozdrawiam Przy wyciągu jest kilka apartamentów więc bez auta z buta można ruszyć a potem po całym Zilelrtal 3 k się przemieścić i tu połączenie z Penken itd akurat wygodne, sam korzystałem ongiś mieszkając w Pension Marina... Edytowane 28 Marzec przez sstar 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lexi Napisano 28 Marzec Zgłoszenie Share Napisano 28 Marzec 7 godzin temu, marionen napisał: Rastkogel to mały ośrodek z niecałymi 30 km tras. Dla mnie byłby super, ma tylko jedną wadę, jest bezpośrednio połączony z Penken, Eggalmem i Finkenbergiem tworząc wspólnie Zillertal 3000 i przez to nie zawsze można liczyć na puste stoki. Dużo łatwych i szerokich tras, kilka ścianek i dobry na początki dla osób zaczynających zabawę z off piste... No tak ale z racji dużej ilości tras łatwych pewnie byłby faktycznie tłok gdyby nie to że od strony północnej jest tylko ta duża gondola a ewentualny powrót to ścianki mocno bordowe więc słabsi narciarze wbijają raczej gondolką od parkingu pod Eggalm... a ośrodek super zresztą Eggalm też.. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marcinn Napisano 29 Marzec Zgłoszenie Share Napisano 29 Marzec Dzień dobry 🙂 Ostatni dzionek w Tyrolu Poludniowym i o ostatnia stacja po Wloskiej stronie dziś będzie eksploatowana. 11 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jeeb Napisano 29 Marzec Zgłoszenie Share Napisano 29 Marzec Wczoraj 12 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zając Napisano 29 Marzec Zgłoszenie Share Napisano 29 Marzec Gdzie to? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
surfing Napisano 29 Marzec Zgłoszenie Share Napisano 29 Marzec Godzinę temu, zając napisał: Gdzie to? Val Thorens 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jeeb Napisano 29 Marzec Zgłoszenie Share Napisano 29 Marzec 15 minut temu, surfing napisał: Val Thorens ostatnie zdjęcia z tras w Les Menuires a na dalszym planie Val Thorens 1 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Victor Napisano 29 Marzec Zgłoszenie Share Napisano 29 Marzec 5 godzin temu, zając napisał: Gdzie to? Jedyny słuszny kierunek 😜 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi