Jeeb Napisano 18 godzin temu Zgłoszenie Share Napisano 18 godzin temu 31 minut temu, marekbtl napisał: Podobno😉. pozdro 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marekbtl Napisano 18 godzin temu Zgłoszenie Share Napisano 18 godzin temu 18 minut temu, sstar napisał: Tylko dlaczego robi gorsze fotki?;-) Mnie to pół życia zajęło, ma czas, się nauczy. Dochodzimy powoli😉, długo dość. Taki nasz urok. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jeeb Napisano 18 godzin temu Zgłoszenie Share Napisano 18 godzin temu 13 minut temu, marekbtl napisał: ma czas ciekawe jak będą robić fotki po erze smartfonów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marionen Napisano 12 godzin temu Autor Zgłoszenie Share Napisano 12 godzin temu 7 godzin temu, grimson napisał: Przy Procy na CG oraz cała Hala Szrenicka w Szklarskiej jest 100% naturalnego. Tak, to super jestem w szoku. A ile dni w ubiegłym sezonie były czynne trasy narciarskie na Hali Szrenickiej. Wystarczą palce 2 dłoni, jednej czy żadnej by to pokazać... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grimson Napisano 9 godzin temu Zgłoszenie Share Napisano 9 godzin temu 2 godziny temu, marionen napisał: Tak, to super jestem w szoku. A ile dni w ubiegłym sezonie były czynne trasy narciarskie na Hali Szrenickiej. Wystarczą palce 2 dłoni, jednej czy żadnej by to pokazać... odpowiedź znasz. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Victor Napisano 4 godziny temu Zgłoszenie Share Napisano 4 godziny temu Holender w skrócie gawędzi o dużych opadach w następnym tygodniu także szykować dechy zima nadchodzi 🎿 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marionen Napisano 34 minuty temu Autor Zgłoszenie Share Napisano 34 minuty temu 3 godziny temu, Victor napisał: Holender w skrócie gawędzi o dużych opadach w następnym tygodniu także szykować dechy zima nadchodzi 🎿 Ja do przyszłego tygodnia nie wytrzymam, jadę dzisiaj⛷️ 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi