przemo_narciarz Napisano 12 Maj Zgłoszenie Share Napisano 12 Maj 20 godzin temu, marcinn napisał: Młoda coś nie miała ochoty jeździć …. No cóż….tak czy siak nie jest źle ,pojeździć można a wieczorkiem blisko można skoczyć na włoską kolację Powiem szczerze że trasy dobrze przygotowane …no może z samego lodowca troszkę w paru miejscach ratrakowy przyspał Pare foci z soboty Walić moltka, italian food zabieram 🤣 gdzie jedliście w IT? koło lilintzu gdzieś? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marcinn Napisano 12 Maj Zgłoszenie Share Napisano 12 Maj Kolacja była w Tarvisio- full Austriaków A dziś na Motku bez zmian 😎 6 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jeeb Napisano 12 Maj Zgłoszenie Share Napisano 12 Maj 50 minut temu, marcinn napisał: Kolacja była w Tarvisio- full Austriaków A dziś na Motku bez zmian 😎 długo jeszcze będziesz denerwować tym szrtuksikowymi fotami ?😂 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marcinn Napisano 12 Maj Zgłoszenie Share Napisano 12 Maj 1 godzinę temu, Jeeb napisał: długo jeszcze będziesz denerwować tym szrtuksikowymi fotami ?😂 Obiecanie Janie że w tym tygodniu już nie 😁 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marcinn Napisano 6 Wrzesień Zgłoszenie Share Napisano 6 Wrzesień Dziś kino plenerowe Ustroń- Mala Czantoria 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jeeb Napisano 6 Wrzesień Zgłoszenie Share Napisano 6 Wrzesień to się podepnę pod temat , właśnie mija tydzień fantastycznej pogody w Tatrach choć 2 razy nas potężnie dolało W Polskich Tatrach jeszcze tłumy a na Słowacji luzik 4 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marcinn Napisano 18 Wrzesień Zgłoszenie Share Napisano 18 Wrzesień Dzień dobry Pilsko 😎 5 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lexi Napisano 18 Wrzesień Zgłoszenie Share Napisano 18 Wrzesień 1 godzinę temu, marcinn napisał: Dzień dobry Pilsko 😎 Jeździłeś na nartach? 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marcinn Napisano 18 Wrzesień Zgłoszenie Share Napisano 18 Wrzesień 26 minut temu, Lexi napisał: Jeździłeś na nartach? Na razie konsumuje Potem sprawdzę ile śniegu na górze 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lexi Napisano 18 Wrzesień Zgłoszenie Share Napisano 18 Wrzesień 2 godziny temu, marcinn napisał: Na razie konsumuje Potem sprawdzę ile śniegu na górze A po jakiego grzyba Ci śnieg.. tutaj bez śniegu też jest fajnie.... 3 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marcinn Napisano 19 Wrzesień Zgłoszenie Share Napisano 19 Wrzesień Zmobilizowałem dziś moje panie... Wczoraj się nie udało ale pogoda, pustki i zdjęcia zachęciły zrobić dziś powtórkę z rozrywki 😎 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marekbtl Napisano 19 Wrzesień Zgłoszenie Share Napisano 19 Wrzesień 3 godziny temu, marcinn napisał: Zmobilizowałem dziś moje panie... Wczoraj się nie udało ale pogoda, pustki i zdjęcia zachęciły zrobić dziś powtórkę z rozrywki 😎 Czyli nie poprószyło jeszcze, a już myślałem ..... pozdro 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Victor Napisano Niedziela o 16:35 Zgłoszenie Share Napisano Niedziela o 16:35 Pitztal dla koneserów czyli słonecznie,gorąco choć twardo . Przygotowanie tarasowe wzorowe - kilka wariantów zjazdowych wystarczających żeby ćwiczyć . 10 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pawelb91 Napisano Niedziela o 17:06 Zgłoszenie Share Napisano Niedziela o 17:06 29 minut temu, Victor napisał: Pitztal dla koneserów czyli słonecznie,gorąco choć twardo . Przygotowanie tarasowe wzorowe - kilka wariantów zjazdowych wystarczających żeby ćwiczyć . Widac że jeszcze nieśmiała imitacja zimy, ale najważniejsze że pod nartami biało. Ja na Pitztal chętnie wrócę ale wiosną na koniec sezonu gdy śniegu dużo i warunki kapitalne. Udanych szusów! 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Victor Napisano Niedziela o 17:54 Zgłoszenie Share Napisano Niedziela o 17:54 41 minut temu, pawelb91 napisał: Widac że jeszcze nieśmiała imitacja zimy, ale najważniejsze że pod nartami biało. Ja na Pitztal chętnie wrócę ale wiosną na koniec sezonu gdy śniegu dużo i warunki kapitalne. Udanych szusów! Dokładnie tak 😉 biały niedźwiedź jeszcze śpi… dokładnie rok temu było totalnie odmiennie choć wtedy słyszałem że jest słabiutko ze śniegiem 🤷♂️ mi taki klimat pasuje bo ludzi umiarkowanie pogoda wiosenna a przyjemnie twardo jest więc do nauki jak znalazł warunki . kilka fotek z listopada 23 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marekbtl Napisano Niedziela o 18:11 Zgłoszenie Share Napisano Niedziela o 18:11 1 godzinę temu, Victor napisał: Pitztal dla koneserów czyli słonecznie,gorąco choć twardo . Przygotowanie tarasowe wzorowe - kilka wariantów zjazdowych wystarczających żeby ćwiczyć . Fantastico! Więcej nie potrzeba. pozdro 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marcinn Napisano Niedziela o 20:31 Zgłoszenie Share Napisano Niedziela o 20:31 Ech narobiłeś smaka 😎 Ja jeszcze tydzień z haczykiem muszę wytrzymać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi