marcinn Napisano 16 Marzec Zgłoszenie Share Napisano 16 Marzec Z mojej strony panowie dziś relacji- fotorelacji nie będzie, sorry. Mam nadzieję że jutro na pierwsze krzesło zdążymy 6 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
przemo_narciarz Napisano 16 Marzec Zgłoszenie Share Napisano 16 Marzec @marcinn zroumiałe, masz co robić😇 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marionen Napisano 16 Marzec Autor Zgłoszenie Share Napisano 16 Marzec 2 godziny temu, sstar napisał: Z perspektywy kanapy wszystko ładnie wygląda. Ale jakiej? Cztero, sześcio czy ośmio osobowej... 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marionen Napisano 16 Marzec Autor Zgłoszenie Share Napisano 16 Marzec 9 minut temu, przemo_narciarz napisał: @marcinn zroumiałe, masz co robić😇 Który korkociąg do którego wina? 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
przemo_narciarz Napisano 16 Marzec Zgłoszenie Share Napisano 16 Marzec 7 minut temu, marionen napisał: Który korkociąg do którego wina? @marcinn widać poszedł wzorem " co się na winie "🤣 1 1 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Victor Napisano 16 Marzec Zgłoszenie Share Napisano 16 Marzec Sappada ,dziś już tylko wspomnieniem tego zajebistego sezonu. Gopro coś skleiło bo sam nie miałem jeszcze czasu a materiału przez tydzień się dość uzbierało do analizy …. Tadeo 😉 gdybyś tu też czytał to piękne dzięki za kolejne szkolenie, ciekawe dyskusje,luźne wspólne nartowanie i ogólnie za mega sympatyczny tydzień w Italii. Do następnego szybkiego Maestro. https://youtu.be/DiZGzRakcQ8 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marekbtl Napisano 16 Marzec Zgłoszenie Share Napisano 16 Marzec 7 minut temu, Victor napisał: Sappada ,dziś już tylko wspomnieniem tego zajebistego sezonu. Gopro coś skleiło bo sam nie miałem jeszcze czasu a materiału przez tydzień się dość uzbierało do analizy …. Tadeo 😉 gdybyś tu też czytał to piękne dzięki za kolejne szkolenie, ciekawe dyskusje,luźne wspólne nartowanie i ogólnie za mega sympatyczny tydzień w Italii. Do następnego szybkiego Maestro. https://youtu.be/DiZGzRakcQ8 Ty, miszczu, ale udostępnij dla wszystkich, nie tylko dla siebie😉. pozdro 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KrisRR Napisano 17 Marzec Zgłoszenie Share Napisano 17 Marzec Już czas ... 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marcinn Napisano 17 Marzec Zgłoszenie Share Napisano 17 Marzec Dobry 10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marionen Napisano 17 Marzec Autor Zgłoszenie Share Napisano 17 Marzec (edytowane) W taki dzień to tylko na Hintertuxie. Przygotowanie do kolejnego dnia. Kwatera w Finkenbergu ok. Widoki też mogą być i te nocne i dzienne... Gondole Finkenberg I Penkenbahn w zasięgu Pora pojeździć Pozdrawiam. Edytowane 17 Marzec przez marionen 10 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sstar Napisano 17 Marzec Zgłoszenie Share Napisano 17 Marzec 2 godziny temu, marionen napisał: W taki dzień to tylko na Hintertuxie. Przygotowanie do kolejnego dnia. Kwatera w Finkenbergu ok. Widoki też mogą być i te nocne i dzienne... Gondole Finkenberg I Penkenbahn w zasięgu Pora pojeździć Pozdrawiam. Jakie wino? GruVe? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marionen Napisano 17 Marzec Autor Zgłoszenie Share Napisano 17 Marzec 6 minut temu, sstar napisał: Jakie wino? GruVe? Nie wiem😭 co za wstyd, chyba jestem aa. Jak wrócę to pobuszuję w koszu, może jeszcze będzie butelka. Przyznaję się, że mi smakowało.😁 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marcinn Napisano 17 Marzec Zgłoszenie Share Napisano 17 Marzec Przerwa na małe co nieco 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lexi Napisano 17 Marzec Zgłoszenie Share Napisano 17 Marzec Godzinę temu, marionen napisał: Nie wiem😭 co za wstyd, chyba jestem aa. Jak wrócę to pobuszuję w koszu, może jeszcze będzie butelka. Przyznaję się, że mi smakowało.😁 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sstar Napisano 17 Marzec Zgłoszenie Share Napisano 17 Marzec To może zacytuje Ernesta Brylla (Boże świeć nad jego duszą;-) Pijmy albo nie pijmy - to już nic nie daje/gorzałka nie przenosi nas w bujniejsze kraje/jeno głębiej pogrąża w kartoflane dzieje/gdzie szczęściem jest największym, że... nic się nie dzieje! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marekbtl Napisano 17 Marzec Zgłoszenie Share Napisano 17 Marzec Oreły wylondowały. Po 11h jazdy. Pinzolo - hotel ideolo, 17 stopni na plusie. W samym centrum. Bary wokoło, nawet nart nie trzeba zakładać. pozdro 4 1 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pawelb91 Napisano 17 Marzec Zgłoszenie Share Napisano 17 Marzec @marekbtl Witam w Italii "sąsiada". Z Santa Caterina wystarczy przez zasypaną przełęcz Gavia i zjazd już do Ponte di Legno a to już Val di Sole 😃 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jeeb Napisano 17 Marzec Zgłoszenie Share Napisano 17 Marzec Godzinę temu, marekbtl napisał: 17 stopni na plusie. zabraliście rowery ? 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marekbtl Napisano 17 Marzec Zgłoszenie Share Napisano 17 Marzec Godzinę temu, Jeeb napisał: zabraliście rowery ? Po drodze więcej samochodów wiozło rowery niż boksy dachowe. Bardzo mało Polaków jechało. pozdro. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marionen Napisano 17 Marzec Autor Zgłoszenie Share Napisano 17 Marzec (edytowane) 5 godzin temu, sstar napisał: Jakie wino? GruVe? No i wygrzebałem. Białe wytrawne, austriackie regionalne: Christoph Bauer i Burgenländer. Został już tylko Burgenländer, na szczęście więcej niż 1🤪 Edytowane 17 Marzec przez marionen 2 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sstar Napisano 17 Marzec Zgłoszenie Share Napisano 17 Marzec 35 minut temu, marionen napisał: No i wygrzebałem. Białe wytrawne, austriackie regionalne: Christoph Bauer i Burgenländer. Został już tylko Burgenländer, na szczęście więcej niż 1🤪 Lieblich to raczej mało wytrawne, ale najważniejsze, że smakują i że masz zapas;-) to pierwsze aromatyczne winno być u nas drogie https://winoland.com/sklep/gemischter-schatz-bauer-bio/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marionen Napisano 17 Marzec Autor Zgłoszenie Share Napisano 17 Marzec 26 minut temu, sstar napisał: Lieblich to raczej mało wytrawne, ale najważniejsze, że smakują i że masz zapas;-) to pierwsze aromatyczne winno być u nas drogie https://winoland.com/sklep/gemischter-schatz-bauer-bio/ Tak masz rację, jedna butelka była półsłodka. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marcinn Napisano 17 Marzec Zgłoszenie Share Napisano 17 Marzec No więc drugi dzień jazdy w Dolnej Austri za nami- chyba wystarczy No i dwa dni sypało a to deszcz a to śnieg.Śnieg mokry ciężki, oj zainwestuje w nartko ok 100 pod butem na taki warun na bank bo raczej zimy będą coraz cieplejsze. Dam ośrodek bardzo kameralny Dwie godziny z rana pustki potem zdecydowanie więcej narciarzy. Przygotowanie stoku bez zastrzeżeń. Szkoda tylko że mrozu w nocy nie było. Jutro po śniadaniu kierunek Tyrol. Parę foci IMG_4079.mov 7 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marionen Napisano 17 Marzec Autor Zgłoszenie Share Napisano 17 Marzec 32 minuty temu, sstar napisał: Lieblich to raczej mało wytrawne, ale najważniejsze, że smakują i że masz zapas;-) to pierwsze aromatyczne winno być u nas drogie https://winoland.com/sklep/gemischter-schatz-bauer-bio/ Na usprawiedliwienie, tego półsłodkiego Burgenländera piliśmy na koniec i smaki się już mieszały.😉 resztę mamy wytrawną. Ten Bauer był trochę przypadkowym wyborem. Skusiło nas, że jest bio winem (cokolwiek to znaczy). Smakiem się obroniło. Mamy tanie karnety i spanie to mogliśmy na trunki wydać więcej, czy to bio wino zdrowsze to się okaże jak wrócimy. Spotkaliśmy narciarza z Polski który niedawno był na Chopoku i stwierdził, że cały pobyt na Hintertuxie jest tańszy niż na Słowacji, o szczegóły tej opinii nie dopytywałem, osobiście na Chopoku nigdy nie byłem. Słowację znam tylko skiturowo i jest świetna. 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lexi Napisano 17 Marzec Zgłoszenie Share Napisano 17 Marzec Godzinę temu, marcinn napisał: oj zainwestuje w nartko ok 100 pod butem na taki warun na bank bo raczej zimy będą coraz cieplejsze. A na czym jeździłeś że Ci brakowało? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi