marekbtl Napisano 14 Marzec Zgłoszenie Share Napisano 14 Marzec 2 godziny temu, pawelb91 napisał: Nie ma to jak narty w Italii 😎⛷️ Pozdrawiam zza siedmiu gór i siedmiu dolin. Pawełku, znowu nie trafiłeś z pogodą, a tak się pięknie zapowiadało . Szczególnie dzień przyjazdu napawał optymizmem. A GS-y zabrałeś? pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pawelb91 Napisano 14 Marzec Zgłoszenie Share Napisano 14 Marzec 1 godzinę temu, marekbtl napisał: Pawełku, znowu nie trafiłeś z pogodą, a tak się pięknie zapowiadało . Szczególnie dzień przyjazdu napawał optymizmem. A GS-y zabrałeś? pozdro Dzisiaj cały dzień męczone GS-y 😉 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Victor Napisano 14 Marzec Zgłoszenie Share Napisano 14 Marzec 4 godziny temu, pawelb91 napisał: Nie ma to jak narty w Italii Cześć Ciut za gorąco jak na tą porę roku choć dziś miałem jazdę od samego rana w odsypach na miękko,więc dzionek mistrzowski … widokowo fajnie,ogólnie podobało mi się. Również serdeczne,trzymaj się mocno ⛷️ 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Victor Napisano 14 Marzec Zgłoszenie Share Napisano 14 Marzec 2 minuty temu, pawelb91 napisał: Dzisiaj cały dzień męczone GS-y 😉 A Ja twardo na SLce 😜 dość leciwej wiekowo,narta 👌 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Victor Napisano 15 Marzec Zgłoszenie Share Napisano 15 Marzec Dzień dobry ⛷️ Jak w pracy 😜? ! Tu włoska nuda 😡 🫣 uff, nareszcie jutro odpoczynek 😴🤣 5 1 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lexi Napisano 15 Marzec Zgłoszenie Share Napisano 15 Marzec 7 minut temu, Victor napisał: Dzień dobry ⛷️ Jak w pracy 😜? ! Tu włoska nuda 😡 🫣 uff, nareszcie jutro odpoczynek 😴🤣 ...🤬 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Victor Napisano 15 Marzec Zgłoszenie Share Napisano 15 Marzec Godzinę temu, Lexi napisał: ...🤬 Okropny ten sztruks 😡 4 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sstar Napisano 15 Marzec Zgłoszenie Share Napisano 15 Marzec (edytowane) 16 godzin temu, Victor napisał: A Ja twardo na SLce 😜 dość leciwej wiekowo,narta 👌 Dobrze ucięta nazwa. Podoba mi się. Wstawię chyba jako zdjęcie profilowe. Można? Edytowane 15 Marzec przez sstar 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marcinn Napisano 15 Marzec Zgłoszenie Share Napisano 15 Marzec 3 godziny temu, Victor napisał: Dzień dobry ⛷️ Jak w pracy 😜? ! Tu włoska nuda 😡 🫣 uff, nareszcie jutro odpoczynek 😴🤣 Ja już po pracy i właśnie ogarniam sprzęt coby jutro na pierwsze krzesło zdążyć 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hextor Napisano 15 Marzec Zgłoszenie Share Napisano 15 Marzec Tak blisko, tak zimowo 10 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Victor Napisano 15 Marzec Zgłoszenie Share Napisano 15 Marzec 2 godziny temu, marcinn napisał: Ja już po pracy i właśnie ogarniam sprzęt coby jutro na pierwsze krzesło zdążyć Brawo Ty !!! Już zazdroszczam choć osobiście mam chwilowo dość 🥱🫣🤪Tadeo dał mi w kość szkoleniowo jak i narciarsko. Mega zajebiście było,pewnie jutro będę tęsknił 🥲 w następnym sezonie wrócę bankowo 🔥⛷️ 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lexi Napisano 15 Marzec Zgłoszenie Share Napisano 15 Marzec 3 minuty temu, Victor napisał: Brawo Ty !!! Już zazdroszczam choć osobiście mam chwilowo dość 🥱🫣🤪Tadeo dał mi w kość szkoleniowo jak i narciarsko. Mega zajebiście było,pewnie jutro będę tęsknił 🥲 w następnym sezonie wrócę bankowo 🔥⛷️ No dobra.. a jak tam pierwotne uczucie do stoku nieskażonego nartą?.. była możliwość? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jeeb Napisano 15 Marzec Zgłoszenie Share Napisano 15 Marzec (edytowane) 52 minuty temu, Lexi napisał: No dobra.. a jak tam pierwotne uczucie do stoku nieskażonego nartą?.. była możliwość? w ubiegłym tygodniu mnie się raz udało zanim sępy rzuciły się w pogoń Edytowane 15 Marzec przez Jeeb 5 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lexi Napisano 15 Marzec Zgłoszenie Share Napisano 15 Marzec 6 minut temu, Jeeb napisał: w ubiegłym tygodniu mnie się raz udało zanim sępy rzuciły się w pogoń POEZJA.. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jeeb Napisano 15 Marzec Zgłoszenie Share Napisano 15 Marzec 7 minut temu, Lexi napisał: POEZJA.. w inne miejsca niestety troche się spóźniłem 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jeeb Napisano 15 Marzec Zgłoszenie Share Napisano 15 Marzec (edytowane) a po południu już wszystko rozjechane Edytowane 15 Marzec przez Jeeb 1 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Victor Napisano 15 Marzec Zgłoszenie Share Napisano 15 Marzec 3 godziny temu, Lexi napisał: No dobra.. a jak tam pierwotne uczucie do stoku nieskażonego nartą?.. była możliwość? Każdego poranka 😜 pamiętaj szukaj perełek alpejskich 🤣 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
moruniek Napisano 15 Marzec Zgłoszenie Share Napisano 15 Marzec 7 godzin temu, marcinn napisał: Ja już po pracy i właśnie ogarniam sprzęt coby jutro na pierwsze krzesło zdążyć Pralkę byś choć zamknął do zdjęcia 😉. p.s. Ja bym musiał chyba tydzień sprzątać garaż, by nadawał się do pokazania na fotografii. 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sstar Napisano 15 Marzec Zgłoszenie Share Napisano 15 Marzec 8 minut temu, moruniek napisał: Pralkę byś choć zamknął do zdjęcia 😉. p.s. Ja bym musiał chyba tydzień sprzątać garaż, by nadawał się do pokazania na fotografii. Lepiej po prostu pozbyć się wstydu. 1 1 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marcinn Napisano 16 Marzec Zgłoszenie Share Napisano 16 Marzec Dzień dobry 9 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marionen Napisano 16 Marzec Autor Zgłoszenie Share Napisano 16 Marzec Po południu przyjemny desczyk wcześniej bez opadu. Jutro raczej bezdeszczowo i więcej słońca. Temperatury na plusie poza lodowcem. Rzut okiem na Finkenberg I sztuczny zbiornik Speicher Stillup Trochę fajnych i przyjemnych tras, 48, 49 tak naprawdę to innych nie znam Jest gdzie odpocząć czy się wysuszyć Trasy z Finkenberg prowadzą na Penken. Wszystko to Ośrodek Zillertal 3000, właścicieli ma jednak różnych. Finkenberg, Rastkogel i Eggalm ma prywatnego właściciela, natomiast Penken to spółka gminna z udziałem kapitału prywatnego (dość rozdrobnionego). Ciekawe trasy z mniejszą ilością narciarzy to 10, 12, 13. Nie jest też oblegana Harakiri 34 i pobliska 33 Małe Dolomity można zobaczyć z trasy 34 Ciekawa architektura lokalnej restauracji z basztą i wieżą Widok na kolej 150-er Tux prowadzącą z Penken na Rastkogel Dobry dzień na potestowanie Dynastarów, nie nowe lecz w dobrym stanie, zadbane po solidnym narciarzu, w miękkim jeżdżą jak trzeba. Czas wrócić do Finkenbergu Jednym okiem spoglądam na lodowiec jak gigantki będą pomagać pokonywać skręty na twardym podłożu Pozdrawiam. 8 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jeeb Napisano 16 Marzec Zgłoszenie Share Napisano 16 Marzec 30 minut temu, marionen napisał: Po południu przyjemny desczyk wcześniej bez opadu. Jutro raczej bezdeszczowo i więcej słońca. Temperatury na plusie poza lodowcem. Rzut okiem na Finkenberg I sztuczny zbiornik Speicher Stillup Trochę fajnych i przyjemnych tras, 48, 49 tak naprawdę to innych nie znam Jest gdzie odpocząć czy się wysuszyć Trasy z Finkenberg prowadzą na Penken. Wszystko to Ośrodek Zillertal 3000, właścicieli ma jednak różnych. Finkenberg, Rastkogel i Eggalm ma prywatnego właściciela, natomiast Penken to spółka gminna z udziałem kapitału prywatnego (dość rozdrobnionego). Ciekawe trasy z mniejszą ilością narciarzy to 10, 12, 13. Nie jest też oblegana Harakiri 34 i pobliska 33 Małe Dolomity można zobaczyć z trasy 34 Ciekawa architektura lokalnej restauracji z basztą i wieżą Widok na kolej 150-er Tux prowadzącą z Penken na Rastkogel Dobry dzień na potestowanie Dynastarów, nie nowe lecz w dobrym stanie, zadbane po solidnym narciarzu, w miękkim jeżdżą jak trzeba. Czas wrócić do Finkenbergu Jednym okiem spoglądam na lodowiec jak gigantki będą pomagać pokonywać skręty na twardym podłożu Pozdrawiam. ładnie i to nawet bardzo 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sstar Napisano 16 Marzec Zgłoszenie Share Napisano 16 Marzec 58 minut temu, Jeeb napisał: ładnie i to nawet bardzo Z perspektywy kanapy wszystko ładnie wygląda. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jeeb Napisano 16 Marzec Zgłoszenie Share Napisano 16 Marzec Godzinę temu, sstar napisał: Z perspektywy kanapy wszystko ładnie wygląda. musisz tam kiedyś pojechać jak trochę poprawisz technikę jazdy pługiem 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sstar Napisano 16 Marzec Zgłoszenie Share Napisano 16 Marzec 14 minut temu, Jeeb napisał: musisz tam kiedyś pojechać jak trochę poprawisz technikę jazdy pługiem Nic nie muszę. Tym bardziej, że tam akurat już byłem. A o mój pług się nie martw. Doskonal swój gorilla style. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi