Victor Napisano 10 Marzec Zgłoszenie Share Napisano 10 Marzec Godzinę temu, waldek71 napisał: wyruszam tam w niedzielę, Szczerze,padalo strasznie,ale i topnieje w oczach a na drogach jak w rynsztoku wszytko płynie …. Oczywiście,życzę błogiego wyjazdu ⛷️ 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jeeb Napisano 11 Marzec Zgłoszenie Share Napisano 11 Marzec 14 godzin temu, marionen napisał: Ja od 16 Finkenberg. znowu Hintertux??? 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Victor Napisano 11 Marzec Zgłoszenie Share Napisano 11 Marzec Zabawa przednia ⛷️ 😉 9 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marionen Napisano 11 Marzec Autor Zgłoszenie Share Napisano 11 Marzec (edytowane) 2 godziny temu, Jeeb napisał: znowu Hintertux??? Mieszkając w Finkenbergu nie będziemy już tak uwięzieni jak śpiąc wysoko na Hintertuxie. Plany są pokręcić się po innych ośrodkach w Dolinie Zillertal. Ale pewnie jakiś dzień zaliczymy na lodowcu, trzeba się chociaż przywitać, bo mi nie darują.😉 No i jakieś prezenty podrzucić. Edytowane 11 Marzec przez marionen 4 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marekbtl Napisano 11 Marzec Zgłoszenie Share Napisano 11 Marzec 2 godziny temu, Victor napisał: Zabawa przednia ⛷️ 😉 A nie mówiłem - będzie gites majonez. pozdro ps. A gdzie jesteś? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Victor Napisano 11 Marzec Zgłoszenie Share Napisano 11 Marzec (edytowane) 4 godziny temu, marekbtl napisał: A nie mówiłem - będzie gites majonez. pozdro ps. A gdzie jesteś? W Sappadzie u Tadeo Katuje wszystkie pługi,półplugi,wyskoki,skręty z górnej czy dolnej narty ,balanse,równowagę ,jazdę na jednej nodze-bez jednej narty czy to podjazd na orczyku czy następnie zjazd -krótki skręt który totalnie mi nie wychodzi ( choć po którymś razie coś już gdzieś iskrzy-trzeba próbować dalej) … Jak będziesz w tej twojej Madonnie powinieneś coś w ten klimat sobie ćwiczyć jak ten ,kot” Tadeo IMG_1295.mov Widoczność dziś idealna,bez słońca chociaż dość cieplo i te przerażające pustki od rana,w lekkim szoku jestem bo czegoś takiego jeszcze nie widziałem choć do tej pory były popularne kierunki a okazuje się,że te kameralne są tak samo dobre a nawet i lepsze …,nogi okropnie bolą Paweł @gabrik to zdecydowanie Twój kierunek na następny sezon !!! Edytowane 11 Marzec przez Victor 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marekbtl Napisano 11 Marzec Zgłoszenie Share Napisano 11 Marzec (edytowane) 26 minut temu, Victor napisał: W Sappadzie u Tadeo Katuje wszystkie pługi,półplugi,wyskoki,skręty z górnej czy dolnej narty ,balanse,równowagę ,jazdę na jednej nodze-bez jednej narty czy to podjazd na orczyku czy następnie zjazd -krótki skręt który totalnie mi nie wychodzi ( choć po którymś razie coś już gdzieś iskrzy-trzeba próbować dalej) … Jak będziesz w tej twojej Madonnie powinieneś coś w ten klimat sobie ćwiczyć jak ten ,kot” Tadeo IMG_1295.mov 39.05 MB · 0 pobrań Widoczność dziś idealna,bez słońca chociaż dość cieplo i te przerażające pustki od rana,w lekkim szoku jestem bo czegoś takiego jeszcze nie widziałem choć do tej pory były popularne kierunki a okazuje się,że te kameralne są tak samo dobre a nawet i lepsze …,nogi okropnie bolą Paweł @gabrik to zdecydowanie Twój kierunek na następny sezon !!! OOO, super. Katuj co się tylko da. A takie dynastary miała moja Żona Super nartki. Tak jak Tadeo to nie umim na jednej nodze. Jedynie takie bujanko. Śmig to u mnie jest wątpliwej jakości, ale se radzę jakoś i żyję. Niszowe miejscówki to super sprawa. W przyszłym sezonie będę szukał, ale ja, jako tylko płatnik do gówno mam do powiedzenia gdzie jedziemy. Żona jest zakochana w Madonnie. Lepsze to niż Białka - tym się pocieszam . pozdrawiam Edytowane 11 Marzec przez marekbtl 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lexi Napisano 11 Marzec Zgłoszenie Share Napisano 11 Marzec 10 minut temu, marekbtl napisał: Żona jest zakochana w Madonnie W Madonnie to pół biedy najwyżej sie kadzidła naniuchasz...mam kumpla którego żona sie zakochała w Rydzyku ..to chłopie tragedia.. 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Victor Napisano 11 Marzec Zgłoszenie Share Napisano 11 Marzec 20 minut temu, marekbtl napisał: A takie dynastary Narta super 🙌 sztywna i dość ciężka 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marekbtl Napisano 11 Marzec Zgłoszenie Share Napisano 11 Marzec 8 minut temu, Lexi napisał: W Madonnie to pół biedy najwyżej sie kadzidła naniuchasz...mam kumpla którego żona sie zakochała w Rydzyku ..to chłopie tragedia.. Na o. Dyrektora to mnie nie stać. Za cienki jestem. pozdrawiam 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hextor Napisano 11 Marzec Zgłoszenie Share Napisano 11 Marzec U mnie w końcu wszyscy zdrowi i udało się w końcu pojechać do Austrii do Rauris 16 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gabrik Napisano 11 Marzec Zgłoszenie Share Napisano 11 Marzec 2 godziny temu, Victor napisał: W Sappadzie u Tadeo Katuje wszystkie pługi,półplugi,wyskoki,skręty z górnej czy dolnej narty ,balanse,równowagę ,jazdę na jednej nodze-bez jednej narty czy to podjazd na orczyku czy następnie zjazd -krótki skręt który totalnie mi nie wychodzi ( choć po którymś razie coś już gdzieś iskrzy-trzeba próbować dalej) … Jak będziesz w tej twojej Madonnie powinieneś coś w ten klimat sobie ćwiczyć jak ten ,kot” Tadeo IMG_1295.mov 39.05 MB · 2 pobrania Widoczność dziś idealna,bez słońca chociaż dość cieplo i te przerażające pustki od rana,w lekkim szoku jestem bo czegoś takiego jeszcze nie widziałem choć do tej pory były popularne kierunki a okazuje się,że te kameralne są tak samo dobre a nawet i lepsze …,nogi okropnie bolą Paweł @gabrik to zdecydowanie Twój kierunek na następny sezon !!! Zobaczymy, jak sam siebie katuję, to już mnie nogi bolą, a taki Tadeo...to może już być gwóźdź 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Victor Napisano 12 Marzec Zgłoszenie Share Napisano 12 Marzec Dzień doberek 😉 Jest kapitalnie 👌⛷️ 9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marcinn Napisano 12 Marzec Zgłoszenie Share Napisano 12 Marzec Viktor nie wkur….. ludzi pracujących Ale miarka się przebrała 😎 Tak więc od piątku pakujemy manaty i Tour of the Alps zaczynając od dolnej Austri po Tyrol i Poludnowy Tyrol 3 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Victor Napisano 12 Marzec Zgłoszenie Share Napisano 12 Marzec 39 minut temu, marcinn napisał: Ale miarka się przebrała 😎 Tak więc od piątku pakujemy manaty i Tour of the Alps zaczynając od dolnej Austri po Tyrol i Poludnowy Tyrol Słuszna decyzja 👌 nie ma co … kisić tylko trzeba korzystać póki jeszcze można ⛷️ warun dziś naprawdę rewelacyjny i te pustki tu 😜 11 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jeeb Napisano 12 Marzec Zgłoszenie Share Napisano 12 Marzec 57 minut temu, marcinn napisał: our of the Alps zaczynając od dolnej Austri po Tyrol i Poludnowy Tyrol na cały miesiąc jedziesz ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marcinn Napisano 12 Marzec Zgłoszenie Share Napisano 12 Marzec 19 minut temu, Jeeb napisał: na cały miesiąc jedziesz ? Cały miesiąc.....no nie wiem nie wiem 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
artix Napisano 12 Marzec Zgłoszenie Share Napisano 12 Marzec Byl ktos na dniach w Les 3 Valles? Jak warunki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jeeb Napisano 12 Marzec Zgłoszenie Share Napisano 12 Marzec (edytowane) 1 godzinę temu, artix napisał: Byl ktos na dniach w Les 3 Valles? Jak warunki? na kamerkach wyglądają na bardzo przyzwoite https://www.bergfex.pl/val-thorens/schneebericht/ Edytowane 12 Marzec przez Jeeb Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
przemo_narciarz Napisano 12 Marzec Zgłoszenie Share Napisano 12 Marzec 6 godzin temu, Jeeb napisał: na kamerkach wyglądają na bardzo przyzwoite https://www.bergfex.pl/val-thorens/schneebericht/ Na zdjęciach googla też😁 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Victor Napisano 13 Marzec Zgłoszenie Share Napisano 13 Marzec Bella pista ⛷️ 🌞 11 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Victor Napisano 14 Marzec Zgłoszenie Share Napisano 14 Marzec Dzień dobry 🌞💥 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lexi Napisano 14 Marzec Zgłoszenie Share Napisano 14 Marzec 6 minut temu, Victor napisał: Dzień dobry 🌞💥 Ten ON chyba nawet bardziej interesujący... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Victor Napisano 14 Marzec Zgłoszenie Share Napisano 14 Marzec 2 godziny temu, Lexi napisał: Ten ON chyba nawet bardziej interesujący... Totalna włoska lipa 🫣 słońce grzeje okropnie,można leżeć i się byczyć 🤦♂️ 12 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pawelb91 Napisano 14 Marzec Zgłoszenie Share Napisano 14 Marzec 29 minut temu, Victor napisał: Totalna włoska lipa 🫣 słońce grzeje okropnie,można leżeć i się byczyć 🤦♂️ Nie ma to jak narty w Italii 😎⛷️ Pozdrawiam zza siedmiu gór i siedmiu dolin. 11 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi